Το καλάθι σας είναι άδειο

-10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δημιουργήστε τώρα ένα λογαριασμό χρήστη και πάρτε τον κωδικό σας.

Το κατάστημά μας θα παραμείνει κλειστό από τις 27/12 έως 03/01/2018. Τελευταίες αποστολές του έτους θα γίνουν 23/12. Παρακαλούμε προγραμματίστε έγκαιρα τις αγορές σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ds laboratories revita σαμπουάν φροντίδα μαλλιών

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Θεραπεία τριχόπτωσης: Κλινική έρευνα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ενάντια στην τριχόπτωση

Στο παρακάτω post σας μεταφέρω τα επίσημα στοιχεία που λάβαμε από την Ds Laboratories και τα αποτελέσματα από τη θεραπεία τριχόπτωσης που είχε η εφαρμογή του Ds Laboratories Spectral.DNC Hair Loss Treatment σε 15 εθελοντές.

H εταιρεία Ds Laboratories διεξήγαγε μία κλινική έρευνα σε 15 εθελοντές για να αξιολογήσει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος Ds Laboratories Spectral.DNC Hair Loss Treatment.

θεραπεία τριχόπτωσης DS Laboratories Spectral.DNC Breakthrough Hairloss Treatment

Οι εθελοντές με την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων χρησιμοποίησαν το σκεύασμα για 90 ημέρες χρησιμοποιώντας το με βάση τις ακριβείς οδηγίες χρήσεις (εφαρμογή 2 φορές τη μέρα, καθημερινά).
Τα εντυπωσικά αποτελέσματα έδειξαν ότι το Ds Laboratories Spectral.DNC Hair Loss Treatmentόχι μόνο σταματάει την τριχόπτωση αλλά συμβάλλει στην αναγέννηση και ανάπτυξη νέου τριχωτού της κεφαλής σε άνδρες που πάσχουν από Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά και κατά το τέλος της έρευνας δεν εντοπίστηκαν ή αναφέρθηκαν παρενέργειες από την τοπική χρήση του σκευάσματος.

Από τους 15 συμμετέχοντες μόνο ένας δεν αντέδρασε στη θεραπεία τριχόπτωσης. Οι υπόλοιποι 14 αντέδρασαν θετικά στη χρήση του σκευάσματος, παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση στην επανεμφάνιση νέων μαλλιών.

Οι φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν τη αποτελεσματικότητα και τη διαφορά στο τριχωτό της κεφαλής μετά από χρήση 90 ημερών. Οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία με ηλεκτρονικά προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

θεραπεία τριχόπτωσης Αποτελέσματα μετά από χρήση του Spectral.DNC για 90 ημέρες

Τα προϊόντα της Ds Laboratories είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Αφήστε μια απάντηση
×

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τα νέα μας προϊόντα!

* υποχρεωτικά πεδία
Θέλω να ενημερώνομαι για: