Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Κρέμες προσώπου 2018. Αυτές αξίζει να της δεις!

Κρέμες προσώπου 2018.

Κρέμες προσώπου 2018 Η φετεινή λίστα με τις νέες κρέμες προσώπου 2018 περιλαμβάνει προϊόντα που πλέον θεωρώ σταθερά κορυφαία αλλά και νέα λανσαρίσματα από πολύ ενδιαφέρουσες εταιρείες καλλυντικών, με πραγματικά εξαιρετικές κρέμες και γενικότερα καλλυντικά προϊόντα προσώπου και σώματος. Καθώς είμαι πάνω από 35 ετών, καπνιστής, άνθρωπος με στρες και ζω και σε έντονα οξειδωτικό περιβάλλον, οι συνθέσεις που δοκιμάζω είναι πάντα ενισχυμένες και όχι απλά ενυδάτωσης. Παρέχουν δηλαδή αντιρυτιδική δράση, αντιοξειδωτική και περιλαμβάνουν τεχνολογίες και συστατικά που αντιμετωπίζουν γραμμές, ρυτίδες, ανομοιόμορφο τόνο αλλά και χαλάρωση (lifting). Ποιες κρέμες λοιπόν, προτείνω για φέτος; Προσπάθησα σε αυτή τη λίστα να βάλω αρκετές ώστε να καλύψω πολλές ανάγκες και τύπους δέρματος αλλά και κάθε τσέπη. Στη λίστα μου δεν θα βρεις κρέμες προσώπου που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ καθώς προσωπικά δεν θα αγόραζα καμία μα καμία. Η λίστα δεν είναι αριθμημένη με την έννοια ότι δεν τις αναφέρω με σειρά προτίμησης εκτός από τις τελευταίες 3 που είναι οι αγαπημένες μου. Επίσης να αναφέρω ότι μέσα στο 2018, αναμένω λανσάρισμα του νέου skincare της DS Laboratories το οποίο από τα λίγα που έχω μάθει, θα είναι πολύ καινοτόμο! Ξεκινάμε;

Yellow Rose Golden Line Firming Face Cream, η αντιγηραντική κρέμα με χρυσό της Yellow Rose. Έχει πλούσια σύνθεσή, βασίζεται σε αντιρυτιδικά Ολιγοπεπτίδια, πρωτείνες Μεταξιού και σε wrinkle-fillers Κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης.

Yellow Rose Golden Line Firming Face Cream

Benelica Anti-Ageing Cream, ακόμα μια ελληνική εταιρεία, με συνθέσεις βασισμένες στο έκκριμα σαλιγκαριού, το οποίο είναι πολύ αναπλαστικό.Περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ και σύμπλοκο χαλκού. Πυκνότερο, ελαστικότερο δέρμα, λιγότερο βάθος και όγκος ρυτίδων.

Benelica Anti-Ageing Cream

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme Gelee, πολυτελές προϊόν, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να δείχνει νεότερο και πιο λαμπερό.

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Lift Regenerating Youth Creme Gelee

Natus Marrakech Night Cream με λάδι αργκάν και φραγκόσυκο, κατευθείαν από το Μαρόκο, περιέχει δύο αγαπημένα οργανικά λάδια (αργκάν και φραγκόσυκο). Το αργκάν είναι πολύ γνωστό για την θετική του δράση σε πρόσωπο, μαλλιά και σώμα, έρευνες όμως έχουν αποδείξει την ωφέλιμη και αντιοξειδωτική δράση του φραγκόσυκου καθώς και τις έντονες συσφιγκτικές του ιδιότητες.

Natus Marrakech Night Cream με λάδι αργκάν και φραγκόσυκο

Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Age Defying Face Cream, σταθερά αγαπημένη εταιρεία και κρέμα προσώπου. Ενισχυμένη με φυτικά βλαστοκύτταρα από γαρδένια και ένα μίγμα πεπτιδίων. Μια βαθιά ενυδατική κρέμα που μειώνει την εμφάνιση των γραμμών και ρυτίδων, συσφίγγει, τόνωνει, ενισχύει την ελαστικότητα. Να σημειώσω ότι σε λίγες μέρες από τη συγγραφή αυτού του blog post θα κυκλοφορήσει η νέα Lift Cream την οποία όμως δεν έχω δοκιμάσει...

update! Μόλις κυκλοφόρησε η νέα ...

... Neal's Yard Remedies Frankincense Intense™ Lift Cream (δείτε την εδώ)

Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Age Defying Face Cream

Skeyndor Timeless Prodigy THE CREAM:

Η Ισπανική εταιρεία SKEYNDOR έχει μια μακροχρόνια παρουσία πάνω από 50χρόνια στη διεθνή αγορά του επαγγελματικού καλλυντικού. Ιδρύθηκε το 1966 στην πόλη Terrassa κοντά στην Βαρκελώνη της Ισπανίας. Σήμερα, η SKEYNDOR είναι η Νο 1 εταιρεία καλλυντικών για την περιποίηση της επιδερμίδας στην Ισπανία και σήμερα χαρακτηρίζεται ως μία από τις κορυφαίες 15 μάρκες καλλυντικών στον κόσμο. Βρίσκεται σε υψηλά ανταγωνιστικά επίπεδα , αφού αντιπροσωπεύεται στην Ευρώπη , Β. Αμερική, Ν. Αμερική και Ασία.

Η ΤImeless Prodigy THE CREAM αποτελεί μια νέα διάσταση καλλυντικών που διεγείρει την νεανική έκφραση, επιβραδύνει την κυτταρική γήρανση και βοηθάει να αναπτυχθεί μια πιο ανθεκτική και φρέσκια επιδερμίδα.

Timeless Prodigy: η πιο πολυτελής, καινοτόμα και επιστημονικά προηγμένη κρέμα προσώπου της Skeyndor. Επανεργοποιήστε άμεσα τα κύτταρα της νεότητας του δέρματος.Υψηλές συγκεντρώσεις  25 αποκλειστικών ενεργών συστατικών που συνδυάζουν 3 στρατηγικές για την αναζωογόνηση των κυττάρων.
1. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΕΝΝΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ
2. ΒΕΛΤΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΤΤΑΡΩΝ
3. ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Βασικά Ενεργά συστατικά: 5FC (growth Factors)  50M DAMASK ROSE Stem Cells ( βλαστοκύτταρα φυτικής προέλευσης για αναζωογόνηση και αύξηση της ελαστικότητας επιδερμίδας ), WHITE TRUFFLE (λευκή τρούφα για έντονη αντιγήρανση ), proteoglycans soluble, tea Kombucha, Teprenona, Anemarrhena asphodeloides, Ext. Jambu, Backuchiol,σύμπλεγμα βιταμινών C, E, B5, B7 and B9 και η υαλουρονικό οξύ για γέμισμα ρυτίδων και ενυδάτωση.

Skeyndor Timeless Prodigy THE CREAM
Στο Νο. 2 η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα ποια κρέμα να βάλω γιατί οι κρέμες Environ είναι όλες μια και μια. Αποφάσισα λοιπόν να βάλω την τελευταίους προσθήκη.

Environ Skincare Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Creme Plus. H νέα κρέμα Defence Crème Plus περιέχει μια πολύ υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Α και βιταμίνης C καθώς επίσης αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και ενυδατικούς παράγοντες. Η προσθήκη επιπλέον νέων, κλινικά μελετημένων, συστατικών όπως τα Sepicalm™, Mixed Tocotrienols 92 και Malt Secrets® επιμηκύνει τα όρια της νεότητας και παγώνει το χρόνο, βοηθώντας ώστε να μειωθούν ορατά τα σημάδια της γήρανσης –αποκαλύπτοντας ένα δέρμα πιο ομοιόμορφο, πιο απαλό, πιο υγιές που ακτινοβολεί ομορφιά και νεότητα που διαρκεί.Environ Skincare Youth EssentiA Vita-Antioxidant Defence Creme Plus

Στο Νο.1 επέλεξα την κορυφαία κρέμα μιας νέας σειράς στην Ελλάδα που ξετρέλανε όσους από εμάς την δοκίμασαν, Η ελβετική εταιρεία Wherteimar (Γεουέρτιμαρ) έχει δημιουργήσει μία φανταστική γκάμα προϊόντων με υπερτέλειες υφές και απίστευτη δράση. Και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις πραγματικά λαχταριστές υφές χωρίς προσθήκη χημικών (ναι, ναι, ναι δεν έχει ούτε parabens, ούτε πετρελαιοπαράγωγα, ούτε φορμαλδεύδη, ούτε λανολίνη, ούτε PABA - para-aminobenzoic acid, ούτε SLS, ούτε χημικά λιπάσματα και τοξικά ζηζανιοκτόνα). Χρησιμοποιούν οργανικά εκχυλίσματα, ιαματικό νερό από τις άλπεις ενώ περνούν από τους πιο αυστηρούς ελέγχους ποιότητας. Οι βιταμίνες και τα δραστικά συστατικά προστατεύονται από την οξείδωση μέσω της διαδικασίας της ενθυλάκωσης σε νανοσώματα, η οποία εξασφαλίζει και την πιο βαθιά διείσδυση τους. Το προϊόν που ξεχωρίσαμε είναι η

Wherteimar les delicats R-Structure Face Cream

Πρόκειται για μία αναπλαστική κρέμα προσώπου που βελτιώνει και αναδομεί την επιδερμίδα.Τα ισχυρά αντιγηραντικά συστατικά της CRÈME R-STRUCTURE, βοηθούν στην σύνθεση νέου κολλαγόνου και στο σχηματισμό της ελαστίνη που χρόνο με το χρόνο μειώνονται. Βοηθά στην προστασία της φθοράς του DNA και των κυττάρων παρέχοντας αντιοξειδωτική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Το αποτέλεσμα: Περισσότερη ανόρθωση. Πιο σφριγιλή επιδερμίδα. Λάμψη. Το περίγραμμα του προσώπου δείχνει πιο σμιλευμένο. Οι ρυτίδες πιο ομαλές. Αποκαλύψτε μια νεότερη, αναζωογονημένη εμφάνιση. Εϊναι κατάλληλη για ηλικίες 35 - 40+ για όλους τους τύπους δέρματος. Την προτείνω για πολύ μεγαλύτερες ηλικίες, δλδ πάνω από 50 ετών. Όταν όμως θέλουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ έντονη χαλάρωση και πολύ ξηρό δέρμα, προτείνω την

Wherteimar les delicats premium Delicious Cream.

Μία κρέμα για όσους αναζητούν μία κρέμα προσώπου 24ωρη που αντιμετωπίζει συνολικά τη γήρανση και τη φθορά της επιδερμίδας.Με βασικό συστατικό το εκχύλισμα από μαύρο τριαντάφυλλο (the nectar of Youth) αλλά και πληθώρα συστατικών που μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο link, η κρέμα αυτή προσφέρει άμεση σύσφιξη στο δέρμα αλλά και εντατικά θρεπτικά συστατικά που συμβάλουν στην ενδυνάμωση, στην αποκατάσταση της λάμψης, του ανομοιόμορφου τόνου. Η άμυνα του δέρματος ενισχύεται φυσικά απέναντι στην φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και το πέρασμα του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα η επανορθωτική της δράση συντελεί στην απομάκρυνση των ατελειών. Το δέρμα επανακτά τη νεανικότητά του και εμφανίζεται πιο λαμπερό, απαλλαγμένο από λεπτές γραμμές και ρυτίδες!

 Wherteimar les delicats premium Delicious Cream Κατά τη γνώμη μου, είναι μία κρέμα προσώπου (και όλη η σειρά της Wherteimar) που θα συζητηθεί!

Τέλος, ένα προϊόν που γνώρισα τον Οκτώβριο κι έρχεται από τη μακρινή κορέα και το ψαγμένο εργαστήριο της μικρής LANBELLE. Αν ζηλεύεις τα φανταστικά, λεία, φωτεινά δέρματα των γυναικών της Κορεάς, η Lanbelle Vitamin Cell Cream κάνει για σένα.

Lanbelle Vitamin Cell Cream

Με εξαιρετικά, εκχυλίσματα, έλαια και δραστικά συστατικά, τα οποία έχουν μελετηθεί με μεγάλη προσοχή πριν συνδυαστούν ώστε να έχουν μέγιστη δράση. Περιέχει βλαστοκύττρα τζινσενγκ και τριανταφυλλιάς δαμασκηνής για αύξηση της ελαστικότητας. Ο συνδυασμός με νιασιναμίδη, αυξάνει την ενυδάτωση αλλά συμβάλλει και στην φωτεινότητα, ενώ η αδενοσίνη και οι β-γλυκάνες δίνουν ενέργεια και οξυγόνο στους ιστούς βοηθώντας στην αντιμετώπιση των γραμμών και ρυτίδουν. Επιπλέον, περιέχει υαλουρονικό οξύ,  αργανέλαιο, ελαίο σπόρων τζοτζόμπα, έλαιο καρύδας, βουτύρου καριτέ και άλλα φυσικά φυτικά έλαια τα οποία θρέφουν το δέρμα σας εις βάθος.
ΑΡΩΜΑ: Το πλούσιο άρωμά της θυμίζει ανθισμένα λευκά τριαντάφυλλα.

Αυτά για φέτος! Μέσα στο 2018, σίγουρα θα επανέλθω με προϊόντα που θα λανσαριστούν. Έχεις δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω; Σου έκανε κάποια κλικ; Κωνσταντίνος

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ