Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

DS Laboratories, εξειδίκευση στην Αναγέννηση Τριχοθυλακίων

Τα εργαστήρια DS Laboratories, εξειδικευμένα στην Αναγέννηση Τριχοθυλακίων και στην αισθητική δερματολογία, εντρυφούν σε προϊόντα τελευταίας γενεάς, που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, ώστε να επιβραδύνουν, να μειώσουν και ακόμη να αποκαταστήσουν τα σημάδια που προέρχονται από το γήρας.

dslab_logo biotech
Όλα μας τα προϊόντα αποτελούνται από ενεργά συστατικά φαρμακευτικού επιπέδου, που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα και προοδευτικά συνεισφέρουν όλο και περισσότερο στη φροντίδα των προβληματικών περιοχών (προβληματικών ως προς τα τριχοειδή αγγεία).
Εφαρμοσμένη βιοτεχνολογία στον τομέα της δερματολογίας για την προώθηση των έξυπνων καλλυντικών περιποίησης της επιδερμίδας.

Τα εργαστήρια DS Laboratories® καταπιάνονται πρωταρχικά με την έρευνα και την εξέλιξη σε τρεις τομείς:
-   Αναγέννηση Τριχοθυλακίων
-    Φροντίδα μαλλιών
-    Καλλυντικά

ds shampoos

Η φιλοσοφία μας:
1.      Προϊόντα με μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους ανταγωνιστές
2.      Εφαρμογή των κλινικών μελετών τυφλής δοκιμασίας για διατήρηση της αποτελεσματικότητας
3.      Καινοτομία και εξέλιξη πάντα ανεξάρτητα από το κόστος παραγωγής
4.      Τεχνολογία τελευταίας γενεάς (Nanosome Delivery System®)

Νανοσωματίδια και νανοτεχνολογία: Η έξυπνη φόρμουλα

Η αποδοτικότητα των προϊόντων μας οφείλεται στη βιοτεχνολογική έρευνα, που βασίζεται σε ένα αποκλειστικό σύστημα ενθυλάκωσης των ενεργών συστατικών και των νανοσωματιδίων μοριακού μεγέθους μεταξύ 50 και 200 νανομέτρων, μεγέθους δηλαδή μικρότερου από των λιποσωμάτων. Αυτή η τεχνολογία, που εφαρμόζεται από τα εργαστήρια DS Laboratories® σε όλα τα προϊόντα, βελτιώνει τη μεταφορά και απελευθέρωση τν ενεργών συστατικών διευκολύνοντάς τα να εισχωρήσουν σε βάθος, με μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς που αγγίζει το 1 τρις σωματίδια ανά γραμμάριο) εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα από τα λιποσώματα.

science_image

Το αποκλειστικό αυτό σύστημα, κατοχυρωμένο με την ονομασία Nanosomedeliverysystem® απελευθερώνει τα ενεργά συστατικά με τρόπο προοδευτικό και χρονοπρογραμματισμένο, ώστε μετά την πρώτη εφαρμογή, συνεχίζει να επενεργεί στο δέρμα για 24 ώρες, στο επιθυμητό βάθος.

    Αναγέννηση Τριχοθυλακίων (Απώλεια μαλλιών)
Τα προβλήματα στα μαλλιά, των οποίων οι εκδηλώσεις και οι αιτίες ποικίλουν, προβληματίζουν και απαιτούν τουλάχιστον δερματολογική ή φαρμακευτική συμβουλή.
Η απώλεια μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες: κληρονομικότητα, άγχος, κακή διατροφή ή ορμονικές διαταραχές, που πρέπει να αντιμετωπιστούν με ειδικά προϊόντα.
Τα εργαστήρια DS Laboratories® προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κατά της τριχόπτωσης τελευταίας γενεάς και νανοτεχνολογίας, που επιτρέπει να φανούν τα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

new-ds-laboratories-spectral-dnc-n-nanoxidil
Όλα τα προϊόντα είναι *Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Harsh Chemical Free  *Phthalates Free  *Color Safe  *Nanosome Delivery System®
ενώ τα συνιστά η  παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο είναι η εταιρεία Beauty Paths ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.beautypaths.eu είναι official e-retailer.

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ