Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Διαγωνισμός: κέρδισε τη Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών από το Pantene Pro-V και λάβε μέρος στον πιο λαμπερό διαγωνισμό PANTENE PRO-V, “HAIR OF THE YEAR 2012”

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνίδες. Την απολαμβάνω καθημερινά και φέτος στην επανάληψη του αγαπημένου μου σήριαλ στο Παρα5! Την είδα πριν 2 περίπου εβδομάδες σε μία εκδήλωση. Το παραδέχομαι...είναι κούκλα! Και είναι το πρόσωπο της εταιρείας Pantene. Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.
Η αλήθεια είναι ότι από κοντά η Ζέτα είναι ακόμα πιο όμορφη και πρέπει να ομολογήσω ότι τα μαλλιά της παρά τις τεχνικές εργασίες που υποβάλλονται προκειμένου να διατηρηθεί το λαμπερό ξανθό είναι απόλυτα λαμπερά και με υγιή εμφάνιση!

Το μυστικό της Ζέτας, όπως αποκαλύφθηκε πριν αρκετούς μήνες είναι τα προϊόντα της σειράς Pantene Pro-V Αναδόμηση και Προστασία.

Ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα της σειράς είναι η Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών που πραγματικά μεταμορφώνει τα μαλλιά αφού επαναφέρει τα επίπεδα υγρασίας και αναδομεί την τρίχα από τις φθορές που έχει υποστεί.

Αν δεν την έχεις δοκιμάσει σου έχω νέα όμορφα!

5 τυχερές θα λάβετε στο σπίτι σας την Μάσκα Εντατικής Αναδόμησης 2 Λεπτών αφήνοντας το σχόλιό σας κάτω από αυτό το ποστ από σήμερα 16 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Να σας πω και κάτι ακόμα; Δοκιμάστε τη και φωτογραφίστε τα μαλλιά σας διότι από σήμερα αναβιώνει ο πιο λαμπερός διαγωνισμός από το PANTENE PRO-V, “HAIR OF THE YEAR 2012” που δίνει την ευκαιρία στις Ελληνίδες να βγάλουν προς τα έξω τη λάμψη τους και τον πιο όμορφο εαυτό τους!

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη νέα σελίδα Pantene Pro-V στο Facebook, https://www.facebook.com/PanteneGreece , ανεβάζοντας μία φωτογραφία που να αναδεικνύει τα λαμπερά, απαλά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά σας, καθώς και τις εντυπώσεις σας από τη δική σας εμπειρία μεταμόρφωσης, χάρη στο Pantene Pro-V.

Τα υπόλοιπα είναι ακόμη πιο απλά.

Όλοι μπορούν να αποφασίσουν ποιες θα αποκτήσουν τον τίτλο «Pantene Pro-V Hair of The Year 2012». Το μόνο που χρειάζεται είναι να  ψηφίσουν και να διεκδικήσουν από  ένα ipod nano ή ένα ipad στις κληρώσεις που θα γίνονται κάθε βδομάδα. Οι 10 πρώτες με τις περισσότερες ψήφους θα τεθούν στην κρίση της κριτικής επιτροπής με επικεφαλής τον Hair Stylist του Pantene Pro-V, Χρήστο Καλλανιώτη, για να αναδειχθούν οι 2 μεγάλες νικήτριες.

Τι κερδίζουν οι 2 τελικές νικήτριες; Τις συναρπαστικές στιγμές μιας επαγγελματικής φωτογράφησης σε περιοδικό, τη συμμετοχή σε events και τη μοναδική εμπειρία να πρωταγωνιστήσουν και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία ομορφιάς και λάμψης σε videos του Pantene Pro-V.

Από σήμερα, 16 Ιουλίου, λοιπόν, και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ο  λαμπερός διαγωνισμός του Pantene Pro-V  αναμένεται να προσφέρει όμορφες, γεμάτες λάμψη στιγμές σε χιλιάδες Ελληνίδες.

Οι δύο με τα πιο εντυπωσιακά, με υγιή εμφάνιση μαλλιά θα κερδίσουν τον τίτλο “Pantene Pro-V Hair of the Year 2012”.

Μήπως η μία είσαι εσύ;

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

253

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ