Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Δοκιμάσαμε και μας άρεσε: Nivea Express Hydration Body Lotion

Αν και προσπάθησα πολύ να αποφύγω το ξεφλούδισμα, φέτος, φορώντας για τα δεδομένα τα δικά μου αντηλιακά με υψηλό δείκτη, τις δύο εκείνες ημέρες που βγήκα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, άρπαξα λίγο.. Το αποτέλεσμα το ξέρεις...Ξηροδερμία και ξεφλούδισμα.

Ένα από τα γαλακτώματα σώματος που έπεσε στα χέρια μου και κυριολεκτικά κοντεύω να ρουφήξω αφού το χρησιμοποιώ καθημερινά μετά το πρωινό ντους, είναι τη νέα έξυπνη Λοσιόν σώματος της Nivea, Express Hydration Body Lotion. Την αποκαλώ έξυπνη διότι η νέα δροσερή λοσιόν σώματος Express Hydration με την τεχνολογία Hydra IQ 24h+ ενεργοποιεί φυσικά τον εσωτερικό μηχανισμό ενυδάτωσης της επιδερμίδας, όποτε ακριβώς χρειάζεται, χαρίζοντάς της ελαστικότητα και απαλότητα που διαρκεί. Περιέχει θαλάσσια μεταλλικά άλατα και έχει μια υπέροχη διακριτική μυρωδιά από μπλε λωτό! Στα θετικά είναι ότι απορροφάται άμεσα ενώ η ενυδάτωση που προσφέρει διαρκεί για ώρες και καλύπτει  τις ανάγκες της κανονικής προς ξηρής επιδερμίδας.

Έχω πολλά ενδιαφέροντα νέα να σας πω σε λίγες μέρες για τα νέα προϊόντα της NIVEA!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

2

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ