Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η Maximal Glam Rock version της Ζέτας Μακρυπούλια: Φυσικά και μας άρεσε!

Γυρνώντας από ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, ένα φανταστικό πρώτο μπάνιο στη θάλασσα και αφού ξεφόρτωσα το αμάξι με τα μωρουδιακά, κάθησα να χαλαρώσω στην τηλεόραση. Εκεί αντίκρυσα για άλλη μια φορά μια οπτασία! Η Ζέτα στο Dancing with The Stars, για άλλη μια φορά απέδειξε ότι έχει star quality ενώ ο φακός όχι μόνο την λατρεύει αλλά την αναδεικνύει!

Το χτένισμα από τον Βασίλη Μπουλούμπαση ήταν ιδανικό και σε απόλυτο συνδυασμό με το εκπληκτικό μακιγιάζ από τον Γιάννη Μαρκετάκη!

Προσαρμοσμένο στα μέτρα του Dancing with the Stars, το μακιγιάζ που πρότεινε ο Exclusive Make Up Artist της Max Factor το συναντήσαμε σαν άποψη και στις μεγάλες πασαρέλες για το καλοκαίρι του 2011. Εκεί, μέσα από διεθνής συνεργασίες με τους μεγάλους οίκους μόδας, η Pat Mc Grath, Global Creative Design Director της Max Factor δημιουργησε τις δικές της τάσεις για το καλοκαιρινό μακιγιάζ 2011.
ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ PAT ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ LOOK ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Για το Lool MAXIMAL
Η Pat απόλαυσε τη ζωντάνια μιας μαξιμαλιστικής προσέγγισης στο μακιγιάζ σε επιδείξεις όπως αυτή του John Galliano, η οποία ήταν "τελείως έξαλλη”, καθώς κάθε κορίτσι είχε διαφορετικό μακιγιάζ!".
Έτσι η Pat έδωσε έμφαση στα λεπτοσχηματισμένα φρύδια, χρησιμοποίησε σκούρο περίγραμμα στα μάτια με ασημί τόνους, έβαλε ροζ ρουζ στα μάγουλα και τόνισε ιδιαίτερα το σχήμα των χειλιών, χρησιμοποιώντας σκούρες βελουτέ αποχρώσεις του καφέ και του κόκκινου βουργουνδίας. Στον οίκο Louis Vuitton, ο σχεδιαστής Marc Jacobs επέλεξε ένα εξεζητημένο θέμα εμπνευσμένο από την ανατολή με έντονο gloss στα χείλη σε αποχρώσεις κόκκινου βουργουνδίας και με σοκολατί και χρυσαφί σκιές στα μάτια. Ο Marc Jacobs δήλωσε ότι ήθελε να υπάρχει ένας τόνος υπερβολής.
Η υπερβολή ήταν εμφανής και στον οίκο Miu Miu, όπου η Pat τόνισε υπερβολικά τα μάτια με μαύρο eye-liner και ψεύτικες βλεφαρίδες και χρησιμοποίησε έντονο κόκκινο χρώμα στα χείλη για ένα look που όπως δήλωσε "δεν ήθελε να περάσει απαρατήρητο" και που ταίριαζε με το θέμα της επίδειξης που ήταν η φήμη και η διασημότητα. Στον οίκο Louis Vuitton, η Pat χρησιμοποίησε το κόκκινο στο μέγιστο βαθμό, τονίζοντας τα μάτια με σκιές σε απόχρωση κόκκινου βουργουνδίας και βάζοντας κόκκινο gloss στα χείλη. Δημιούργησε έτσι ένα look που περιέγραψε ως "εξεζητημένο και πλούσιο".

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Δημιουργήστε το look με tips του Γιάννη Μαρκετάκη

Προετοιμάστε τέλεια το πρόσωπό σας χρησιμοποιώντας το Miracle Touch Liquid Illusion Foundation απλώνοντάς το καλά σε όλη την επιδερμίδα, αξιοποιώντας τη θερμοκρασία των δαχτύλων σας. Καλύψτε τυχόν ατέλειες χρησιμοποιώντας το Mastertouch Concealer απλώνοντάς το ομοιόμορφα με τα δάχτυλά σας.
Χρησιμοποιήστε το ρουζ Flawless Perfection Blush σε φυσική απόχρωση για να κάνετε ένα περίγραμμα και να δώσετε φυσικό χρώμα στο πρόσωπό σας. Τονίστε με έναν τόνο πιο σκούρες αποχρώσεις τις πτυχές του προσώπου κάτω από τα ζυγωματικά, κάτω από τους κροτάφους και κάτω από το πηγούνι και με έναν τόνο πιο ανοιχτές αποχρώσεις τα ζυγωματικά σας.
Για μεγαλύτερη ένταση στα μάτια χρησιμοποιήστε τη σκιά Smoky Eye Effect Eyeshadow Indigo Mist για εξεζητημένο τιρκουάζ και δαμασκηνί. Περάστε όλο το κινητό βλέφαρο με την ανοχτόχρωμη απόχρωση εώς και το κόκκαλο κάτω από τα φρύδια και με την σκούρα σκιά τονίστε τις εσωτερικές γωνίες και δημιουργήστε το smoky αποτέλεσμα.
Τονίστε τα βλέφαρα χρησιμοποιώντας το μολύβι Kohl, περνώντας το χρώμα κατά μήκος του εσωτερικού επάνω και κάτω βλεφάρου. Δώστε μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες με μία κίνηση χρησιμοποιώντας τη μάσκαρα False Lash Effect. Στα χείλη χρησιμοποιήστε το Lipfinity σε απόχρωση Frivolous.

Αγαπημένα προϊόντα της Max Factor θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu
Μπες τώρα και απόκτησε την Max Factor False Lash Effect Mascara, μόνο με 14,10€, για λίγες ακόμα μέρες!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE και Like us On Facebook!

Η Maximal Glam Rock version της Ζέτας Μακρυπούλια: Φυσικά και μας άρεσε!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ