Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Και το όνομα αυτού... Olea! Ο ουρανίσκος σου θα σε ευγνωμονεί...

Olea όπως ενημερώθηκα είναι η ελιά στα λατινικά. Τώρα θα μου πεις πως μου ήρθε...

Olea, ονόμασαν δύο φίλοι (και οι κοπέλες τους μαζί) το ιταλικό εστιατόριο που υπήρχε στον Πεζόδρομο της Δερβενίων (κάθετα μεταξύ Ασκληπιού και Ιπποκράτους), στην Νεάπολη Εξαρχείων, λίγο πριν ξεκινήσει το Κολωνάκι!

Με θέα την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο, ο Στράτος, η Νατάσα, ο Άγγελος και η Γιάννα βάζουν όλο τους το μεράκι, το μεγαλύτερό τους χαμόγελο και την πολυετή εμπειρία που είχαν σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας (Πρυτανείο κ.α) και μας συστήνουν την δική τους άποψη για τον όρο μεσογειακή κουζίνα!

Υπέροχες σαλάτες (ξετρελάθηκα τόσο με τη σαλάτα της Νατάσας, την Popeye, που πλέον με έχουν πάρει χαμπάρι και όποτε πάω με ρωτάνε κοροϊδευτικά: "Καλησπέρα σας, την Popeye και τί άλλο;"), νοστιμότατα ορεκτικά, λαχταριστά φρέσκα ζυμαρικά και υπέροχες γεύσεις κρεάτων θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία σου! Πέρα από τις συνταγές που έχουν την βάση τους στις μεσογειακές γεύσεις, αντιλήφθηκα ότι στην κουζίνα του Olea, ο Στράτος (φοβερός και τρομερός Σεφ) ακολουθεί τη μεσογειακή διατροφή γενικότερα (σωστοί συνδυασμοί και ισορροπημένα πιάτα με πάντα φρέσκες πρώτες ύλες)!

Φιλικότατο περιβάλλον, χορταστικές μερίδες, εξαιρετική κάβα κρασιών, υπέροχα γλυκά συντροφιά με την ξεχωριστή μουσική που έχουν επιλέξει τα παιδιά, ο χώρος είναι ότι καλύτερο έχω ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό που με είχε πιάσει μια απέχθεια για τα δήθεν εστιατόρια που έχει γεμίσει η Αθήνα! Στο Olea θα δεις ποικιλία κόσμου: δικηγόρους, ηθοποιούς, φοιτητές, καλλιτέχνες κλπ. να συνυπάρχουν όλοι αρμονικά και να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά πιάτα τους.

Το καλύτερο βέβαια έρχεται στο τέλος... και αυτό είναι ο λογαριασμός!!

Τί θες να αναφέρω ενδεικτικά; 2 άτομα με κρασί τρώνε με 35€ περίπου, δηλαδή 17,50€/άτομο (συγγμώμη αλλά μόνος μου θέλω 11€ σε γνωστή αλυσίδα fast food!!!)

Σαλάτες ΄από 7,5€, ορεκτικά, από 7,00€, κυρίως πιάτο γύρω στα 9,00€ κρασί από 13,00€ (επίσης φαντάσου ότι το κρασί βίβλια Χώρα, αν θυμάμαι το πλήρωσα μόνο 21€, ενώ συνήθως το βρίσκω πάνω από 30€)!\

Να πάρεις λοιπόν τον καλό σου ή την καλή σου και τους φίλους και να κατέβεις κέντρο!Θα με θυμηθείς! Περιμένουμε τις εντυπώσεις με σχόλια!

Για να κάνεις κράτηση δες την κάρτα που τσίμπησα από τα παιδιά!

Ζεστό εστιατόριο με πεντανόμιστες μεσογειακές γεύσεις, χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον και super τιμές!Τί άλλο θες;

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο site http://olea.com.gr/

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ