Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Mascaras! Test Drive: Δοκιμάσαμε τις καλύτερες μάσκαρα της αγοράς!

Το σαγηνευτικό βλέμμα είναι πάντα ζητούμενο από τις γυναίκες. Κι ένα από τα σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ που το ενισχύει και πολλές φορές το αποθεώνει είναι φυσικά η μάσκαρα.

Σε αυτό άρθρο, θα αναφέρω μάσκαρα εμπορικές που έχω δοκιμάσει στη δουλειά αλλά κυρίως επισημαίνω 2-3 διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην αγορά των εμπορικών brands καλλυντικών καθώς ως γνωστόν τα τελευταία 6 χρόνια έχω απομυθοποιήσει αυτές τις τεράστιες εταιρείες με το ευφάνταστο - και καταπληκτικό μάρκετινγκ, δεν αντιλέγω- αλλά με κοινά προϊόντα.

Ας δούμε μαζί τη λίστα με τις καλύτερες μάσκαρα!

Dior Diorshow Iconic Mascara

Dior Diorshow Iconic Mascara Dior Diorshow Iconic Mascara

Η τεχνογνωσία και η υψηλή αισθητική του οίκου Dior, αποτυπώνονται στη νέα μάσκαρα Diorshow Iconic, με την καινοτομική τεχνολογία Oblique Brush για θεαματική ευκαμψία! Το ελαστικό βουρτσάκι επιτρέπει ακρίβεια ακραίας κλίσης, για να ενισχύσει εντυπωσιακά τον όγκο των βλεφαρίδων. Μία μάσκαρα που απογειώνει το βλέμμα σας καθώς το πατενταρισμένο βουρτσάκι της με καμπυλωτό σχήμα σε συνδυασμό με το νέο σύμπλεγμα Lift Model, χαρίζει ανόρθωση στη στιγμή. Τα ειδικά πολυμερή συγκρατούν το χρώμα και διασφαλίζουν έντονη επιμήκυνση. H σύνθεση έχει εμπλουτιστεί με "νέκταρ μεταξιού" και ένα θρεπτικό κοκτέιλ το οποίο διαθέτει την κατάλληλη δοσολογία ιχνοστοιχείων, πεπτιδίων και βιταμινών. Το σχήμα είναι ξεκάθαρο ενώ το βλέμμα ξεσηκώνει και αναστατώνει. Το μυστικό όπλο πίσω από το δελεαστικό βλέμμα!

Exceptionnel De Chanel Intense Volume & Sensational Curl Mascara

Exceptionnel De Chanel Intense Volume & Sensational Curl Mascara Chanel Exceptionnel De Chanel Intense Volume & Sensational Curl Mascara

Μάσκαρα του οίκου Chanel που ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες των γυναικών για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Τονίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας τους όγκο που διαρκεί. Χάρη στο εξαιρετικό της πινέλο και την κρεμώδη μορφή της απλώνεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων σας. Η τέλεια υφή της εξασφαλίζει αντοχή στην υγρασία και αποτέλεσμα που διαρκεί.

 

 

 

 

jane iredale PureLash Lengthening Mascara- Jet Black

 jane iredale PureLash Lengthening Mascara- Jet Black jane iredale PureLash Lengthening Mascara- Jet Black

Νέο βουρτσάκι δύο όψεων για βλεφαρίδες με ακόμη περισσότερο μήκος.

  • Πρωτοποριακός συνδυασμός από λιπίδια θαλάσσιων φυκιών και πρωτεΐνη σιταριού που δυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τις κάνουν γυριστές και ογκώδεις.
  • Ίνες κυτταρίνης τριπλού μήκους προσδίδουν όγκο και περισσότερο μήκος.
  • Με πανθενόλη που μαλακώνει τις βλεφαρίδες.
  • Σχεδιασμένη για να προστατεύει τις βλεφαρίδες από τη φθορά και το σπάσιμο.
  • Χωρίς λάκες, shellac και παράγωγα πετρελαίου.
    Τιμή 25,00€

Μια mascara που δίνει μήκος και όγκο και διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, δίνοντας ένα εντυπωσιακό και μακράς διαρκείας αποτέλεσμα!

Το μυστικό βρίσκεται στο συνδυασμό της μοναδικής της formula και στο εργονομικό βουρτσάκι που επιτρέπει να πιάσεις τις βλεφαρίδες μία μία, ντύνοντάς τες με πλούσιο χρώμα! Η φόρμουλα περιέχει περιποιητικά και προστατευτικά συστατικά από θαλάσσια φύκια καθώς και αντιοξειδωτικά από κουκούτσια σταφυλιού.

Skeyndor Skincare Make Up Phenomenon Mascara

Skeyndor Skincare Make Up Phenomenon Mascara Skeyndor Skincare Make Up Phenomenon Mascara

Νέα μαύρη μάσκαρα "Φαινόμενο" από τη Skeyndor
Μάσκαρα Φαινόμενο. Θέλετε περισσότερο διαχωρισμένες, καθορισμένες και πιο παχιές βλεφαρίδες; Η νέα Phenomenon μάσκαρα της Skeyndor  χάριν στην υψηλής απόδοσης φόρμουλα, αλλά και στο jumbo βουρτσάκι εφαρμογής 3 cm θα μεταμορφώσει τις βλεφαρίδες σας μία μία. Η ελικοειδής μορφή δουλεύει για να προσφέρει effect ψεύτικων βλεφαρίδων.

Μία πραγματική αποκάλυψη σε ελληνικό και πολύ οικονομικό προϊόν μάσκαρα, είναι η

Grigi Makeup Curl Pro Mascara Jet Black

πλούσιο χρώμα, δίνει ωραία καμπυλότητα αλλά και μήκος (ενώ έχει και συγκεκριμένη για μήκος) ενώ διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες. Με κόστος μόνο 7,90€ βάζει κάτω πολλές από τις επώνυμες (και της επιλεκτικής αλλά και της ευρείας διανομής).

μάσκαρα Grigi Makeup Curl Pro Mascara Jet Black

H αγαπημένη μου, είναι επίσης από jane iredale και είναι η jane iredale Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara . Χωρίς χημικά και πετρελαιοπαράγωγα, περιέχει εκχύλισμα άλγης, πανθενόλη και ίνες κυτταρίνης. Οπως καταλαβαίνεις από τον τίτλο, δίνει και πάχος αλλά και μήκος. Κοστίζει 38€ αλλά έχει 12ml όταν μία συμβατική έχει έως 9ml και μαλακό σωληνάριο για να μη χάσεις καθόλου προϊόν.

jane iredale Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara

tip απλώνεις καλά πρώτα το PureLash® Lash Extender & Conditioner, το αφήνεις να στεγνώσει και μόλις βάλεις τη μάσκαρα.... ουάου! Το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! Για μένα αξίζει!

jane iredale PureLash® Lash Extender & Conditioner

H νέα, πολυαναμενόμενη μάσκαρα, σε εμάς που ψάχνουμε εναλλακτικές και διαφορετικές εταιρείες καλλυντικών, είναι η υπερφανταστική διπλής όψης μάσκαρα της Revitalash Cosmetics, Double– Ended Volume Set.

RevitaLash® Cosmetics Double Ended Volume Set Primer/Mascara Black

Η μία μεριά έχει primer με πεπτίδια που ενισχύουν και περιποιούνται τις βλεφαρίδες. Το χρώμα του είναι indigo(μπλε – ηλεκτρικ) κι αν θες περνάς μόνο αυτό στις βλεφαρίδες. Η άλλη μεριά περιέχει μαύρη μάσκαρα, πλούσια σε χρώμα η οποία χτίζει και χαρίζει μήκος, ένταση και όγκο στις βλεφαρίδες.

Ο συνδυασμός του μπλε-ηλεκτρίκ και του μαύρου αποκαλύπτει ένα νέο βάθος του χρώματος για πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα (blue-back).

Τέλος, λάτρεψα την νέα Lash Revival Mascara της ανανεωμένης Max Factor.

Max Factor Lash Revival Mascara 001 Black Max Factor Lash Revival Mascara 001 Black

Πρόκειται για μία μΜάσκαρα για πιο πυκνές, μακριές & δυνατές βλεφαρίδες σε μόλις 4 εβδομάδες. 
Με εκχύλισμα Bamboo που πυκνώνει, μακραίνει και δυναμώνει την τρίχα. Σύνθεση που ενισχύει τον όγκο και καμπυλωτό βουρτσάκι για άψοχη εφαρμογή και διαχωρισμό.

Οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις μία από τις παραπάνω μάσκαρα!

Επίλογος! Αυτή ήταν η λίστα με τις καλύτερες μάσκαρα.  Η αγορά προσφέρει mascara για όλα τα βαλάντια. Επιλέξτε εσείς αυτή που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και πορτοφόλι.

Δείτε όλες τις mascara στο ηλεκτρονικό κατάστημα κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu ή δεξιά στα featured products!

2

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ