Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μακιγιάζ Άνοιξη 2012: Pure Color Topaz Spring 2012! Ανακαλύψτε το νέο ανοιξιάτικο μακιγιάζ από την Estee Lauder

Η Estée Lauder παρουσιάζει μια νέα, τολμηρή αλλά και ταυτόχρονα διακριτική συλλογή χρωμάτων για την Άνοιξη του 2012, εμπνευσμένη από  τις ηλιόλουστες, ζεστές αποχρώσεις της ερήμου. Η συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ, Pure Color Topaz, είναι ένα μωσαϊκό, από υπέροχες μπρονζέ και γκρι αποχρώσεις των αμμόλοφων, όπου εμπλέκονται προκλητικά, το κίτρινο του κίτρου και το έντονο  πετρόλ.

Η συλλογή, που επινοήθηκε από τον Tom Pecheux, Create Makeup Director της Estée Lauder, είναι μια πρωτοποριακή avant-garde συλλογή χρωμάτων!


Τονισμένα και λαμπερά μάτια για σαγηνευτικό βλέμμα
Η συλλεκτική έκδοση,  Pure Color Fijmve Color EyeShadow Palette στο Topaz Mosaic είναι ένας υπέροχος συνδυασμός  από πέντε ηλιόλουστες, ουδέτερες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα της ερήμου, και μια αναπάντεχα ευχάριστη ποπ πινελιά του κίτρινου του κίτρου στο κέντρο. Η παλέτα Topaz Mosaic φιλοξενείται σε μια εκλεπτυσμένη χρυσή θήκη με καθρέπτη.

Η νέα συλλεκτική έκδοση Pure Color Intense Kajal Eye Crayons (ακριβά για τα δεδομένα,μπορείς να βρείς παρόμοια χρώματα σε πολύ πιο φθηνές εταιρείες) αποτελείται από χοντρά μολύβια με κρεμώδη υφή. Δημιουργήστε προκλητικά, smokey, σαγηνευτικά μάτια, με δυο έντονες σκιές: τη Dramatic Teal και τη smokey Dramatic Black. Η πλούσια και απαλή αυτή σύνθεση, απλώνεται εύκολα, μένει αναλλοίωτη και είναι ιδανική στο να δημιουργεί εντυπωσιακές εμφανίσεις που διαρκούν όλη την ημέρα.

Επιδερμίδα με bronze χρώμα
Το Pure Color Illuminating Powder Gelée στη συλλεκτική έκδοση Topaz Chameleon χαρίζει ζεστή, ηλιόλουστη λάμψη στην  αναζωογονημένη, ανοιξιάτικη επιδερμίδα. Η πούδρα αυτή προσφέρει ασύγκριτη λάμψη και χαρίζει μπρονζέ  ή φυσικό τελείωμα ή ένα απλό περίγραμμα στα μάγουλα.Διαθέτη πρωτοποριακή σύνθεση, αφού χρησιμοποιείται σε μορφή υγρή, στερεή (πούδφρα) ή gel.
Χείλη που ακτινοβολούν

Με το συλλεκτικό Pure Color Gloss σε Citron Kiss, απόχρωση του κίτρινου του κίτρου, δίνετε μια λάμψη ζεστασιάς στα χείλη και δημιουργείτε φυσικό αποτέλεσμα με μέγιστη ενυδάτωση και μεγάλη διάρκεια. Η απόχρωση χρησιμοποιείται μόνη της ή πάνω από κραγιόν.

Το Pure Color Sensuous Rouge Lip Color σε αποχρώσεις Sultry Caramel, Sensuous Nude και Sublime Nectar είναι μια συλλεκτική έκδοση κραγιόν, που δεν θα την αποχωρίζεστε εύκολα. Σε φυσικές  αποχρώσεις του χρυσού μπρονζέ, και του απαλού, σαγηνευτικού κοραλλί  προσφέρει μια καινούρια αίσθηση στις αποχρώσεις των κραγιόν. Χρησιμοποιήστε τα μόνα τους ή κάτω από   lipgloss για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Νύχια που προσελκύουν τα βλέμματα
Οι έντονα φωτεινές αποχρώσεις αποτελούν πλέον παρελθόν για τα νύχια, καθώς την Άνοιξη του 2012 κυριαρχούν οι απαλές και παράλληλα συναρπαστικές αποχρώσεις του τιρκουάζ. Συμπληρώστε τα σαγηνευτικά μάτια και τα λαμπερά χείλη με το συλλεκτικό Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz, μια ζωηρή, πετρόλ (μπλε-πράσινη) απόχρωση που παραπέμπει στην αστραφτερή, ανανεωμένη  θηλυκότητα  της εποχής.

Η Συλλογή Pure Color Topaz  της Estee Lauder θα είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών http://www.beautypaths.eu από το Σάββατο 2 Μαρτίου και για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

2

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ