Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μακιγιάζ βήμα βήμα:έντονα μάτια - έντονα χείλη

Κατά γενική ομολογία συνήθως  αποφεύγουμε να δίνουμε ένταση και στα μάτια και στα χείλη. Φέτος όμως, το είδαμε σαν τάση, κυρίως σαν παραλλαγή της γενικότερης τάσης που θέλει έντονα, vamp και red wine χείλη.

Αν θες την προσωπική μου άποψη, οι τάσεις δεν είναι για να ακολουθούνται στο 100% αλλά να προσαρμόζονται στο προσωπικό στυλ και γενικότερα στην ψυχοσύνθεση του κάθε ατόμου. Επίσης, πολλά από αυτά που βλέπουμε στις διεθνείς πασαρέλες έχουν μία θεατρική διάθεση με έντονο πολλές φορές, το στοιχείο της υπερβολής, ακριβώς για να εξυπηρετηθεί το όλο κόνσεπτ μιας παρουσίασης ή μιας επίδειξης.

Για να μιλήσω συγκεκριμένα για την φετεινή vamp τάση, θεωρώ ότι έχει ενδιαφέρον, υπάρχουν πολύ ωραίες αποχρώσεις, από σκούρες κόκκινες, red wine, berry-choco κλπ όμως θέλει προσοχή στην εφαρμογή για πρακτικούς λόγους. Πχ. τα σκούρα χρώματα λόγω της έντασης και του δυνατού χρώματος, κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά, το περίγραμμα πολλές φορές κακοσχηματισμένο, την οδοντοστοιχία κίτρινη ή κάποια δέρματα άτονα.

Όπως και να έχει όμως, μπορείς πάντα να πειραματιστείς και όπως είπα να φέρνεις τις τάσεις στα μέτρα σου.

Στο σημερινό maquillage που κάναμε, πειραματιστήκαμε ταυτόχρονα και με έντονα χείλη αλλά και με έντονα μάτια (δεν είναι το κλασικό σμόκι look, αλλά αυτό που λέμε μεταξύ μας οι MUA, σμοκογωνία).

Ξεκινάμε το Μακιγιάζ βήμα βήμα;

1. Το υγιές δέρμα είναι το Α και το Ω. Όσο πιο καλό δέρμα έχεις, τόσο πιο ωραία στρώνουν τα προϊόντα. Plus, χρειάζεσαι λιγότερα. Οπότε, περιποίηση, περιποίηση, περιποίηση!

2. Η βάση είναι ο καμβάς όλου του μακιγιάζ σου. Ωραία, λαμπερή (όχι γυαλιστερή, έχει διαφορά!) βάση που ακτινοβολεί υγεία, ανεβάζει το μακιγιάζ σου σε άλλο επίπεδο. Χρησιμοποίησε ένα primer. Θα γεμίσει τις λεπτές γραμμές, θα καμουφλάρει τους πόρους και θα κλειδώσει την υγρασία από κάτω, βοηθώντας στο ιδανικό στρώσιμο της βάσης.

3. Όπως λέει και ο δάσκαλος (Φρέντυ Καλομπράτσος), το μακιγιάζ είναι πείραμα και παρατήρηση. Και σε αυτό το σημείο αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ. Πριν περάσω τη βάση, αποφάσισα να βάλω πρώτα το κονσίλερ στα σημεία που ήθελα να φωτίσω. Έτσι χρησιμοποίησα το Jane Iredale Active Light® Under-eye Concealer No.4 για στα μάτια, κάτω από τα φρύδια, στο κέντρο του μετώπου, στη γέφυρα της μύτης, γύρω από τα χείλη και στο πηγούνι. Στη συνέχεια πέρασα τη βάση jane iredale PurePressed® Base Mineral Foundation σε απόχρωση Golden Glow και σταρεοποίησα με το Balance Antioxidant Hydration Spray. Το πείραμα πέτυχε, αφού τα σημεία που είχα φωτίσει αρχικά, έβγαλαν ένα διακριτικό, υπέροχο φως ύστερα από λίγο! Για το contouring και τη δημιουργία ζυγωματικών χρησιμοποίησα την ίδια βάση σε απόχρωση coffee.

4. Για το μακιγιάζ των ματιών και την τεχνική για smoky eyes έχω ξαναγράψει εδώ. Η Μόνη διαφορά είναι ότι στο τωρινό look χρησιμοποίησα σκούρα μπλε σκιά, μαζί με τις καφέ και τη μαύρη και ότι τα έσβησα προς τα έξω και πάνω (σμοκογωνία). Φυσικά δεν ξεχνάμε να περιποιηθούμε τα φρύδια και να γεμίσουμε τυχόν κενά.

5. Ολοκλήρωσα το look με το υπέροχο ρουζ Jane Iredale PurePressed Blush Barely Rose ενώ στα χείλη πέρασα το πολύ ενυδατικό και περιποιητικό κραγιόν από τη νέα σειρά PureMoist στην απόχρωση  Theresa

Και voilla, ένα μάλλον vamp- rock look με κάποια glam στοιχεία!

1477684_10152119074298804_301563501_n

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ