Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Μακιγιάζ 2011-2012: Madina Milano, η μεγάλη κυρία του μακιγιάζ επιστρέφει!

Όσοι δουλεύουν στο χώρο της μόδας και του μακιγιάζ, την ιταλική μάρκα καλλυντικών Madina Milano, την έχουν λατρέψει. Οι τέλειες υφές των προϊόντων, η αποτελεσματικότητά τους και φυσικά η τεχνογνωσία και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των προϊόντων -και αναφέρομαι στο εργοστάσιο παραγωγής καλλυντικών της Intercos, όπου πολλές από τις μεγάλες εταιρείες του εμπορίου, κατασκευάζουν τις δικές τους σειρές- αποτελούν την εγγύηση από τη χρήση των συγκεκριμένων προϊόντα μακιγιάζ τόσο για τους επαγγελματιές όσο και για τις απλές καταναλώτριες που αφού τα δοκιμάσουν, δεν τα αλλάζουν με τίποτα.

Έχοντας λατρέψει τη μάσκαρα Madina Milano True Volume Lashes, το Revolution Madina Light Foundation και την σειρά Madina Milano Beauty Secret Compact Powder Sculpting Touch η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να ακούσω νέα της εταιρείας. Και πόσο χαίρομαι για αυτό! Διότι για μένα αυτή η ξεχωριστή εταιρεία, ευτυχώς δεν παίζει το σαχλό παιχνίδι του εμπορίου, παρουσιάζοντας κάθε τρεις και λίγο νέα προϊόντα απλά για να πουλήσει. Μιλάει όταν έχει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο να πει! Και φέτος έχει!

Icon Attitude λοιπόν ονομάζεται η νέα συλλογή που προτείνει η εταιρεία για το μακιγιάζ Φθινώπορο - Χειμώνας 2011 - 2012 και με μεγάλη χαρά σας την παρουσίαζουμε! Η έμπνευση είναι από από τις διεθνείς πασαρέλες και την αίσθηση που αφήνει η υψηλή ραπτική τόσο με τις nude αποχρώσεις μέσω των ιδιαίτερων υφασμάτων όσο και από τα πιο ηχηρά statements με τα έντονα χρώματα και τις λάμψεις.

Σε ένα τέλειο και αψεγάδιαστο πρόσωπο με τη χρήση του Revolution Madina Light Foundation, η σύγχρονη, δυναμική γυναίκα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο έντονα χρωματικό ταπεραμέντο  της ή στην "γυμνή" αισθησιακή της προσέγγιση!

6 υπέροχες νέες σκιές ματιών που εσωκλείουν το απόλυτο χρώμα, λάμψη, εφαρμογή που γίνεται ένα με το δέρμα και διάρκεια θα σε βοηθήσουν να κάνεις τους δικούς σου μοναδικούς συνδυασμούς.

Icon Attitude Prisma Shine Eyeshadows

 


Madina Milano Icon Attitude Prisma Shine AllOver Duo in Silk and Lace

Madina Milano Icon Attitude Full Colour HD Lipstick in Goddess


 

Πώς σου φαίνονται; Άσε μας ένα σχόλιο!

Τα καλλυντικά της ιταλικής φίρμας μακιγιάζ Madina Milano είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα επωνυμων αρωμάτων και καλλυντικών www.beautypaths.eu

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

2

  • BILLAKOS

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ !!!

  • Anna

    Τα είχα ακούσει αλλά δεν είχε τύχει να δοκιμάσω μέχρι που αγόρασα το light foundation.είναι από τα ωραιότερα μείκ απ.από τότε αγοράζω σιγά σιγά και δοκιμαζω προϊόντα της μαντινα.τα θεωρώ πολύ καλά προϊόντα.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ