Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Νέα Olay Regenerist Night Renewal Elixir: Τη δοκίμασα για μία εβδομάδα, οι εντυπώσεις μου...

Η Olay Regenerist είναι μία από τις σειρές της Olay που γρήγορα αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Θυμάμαι πριν 4 χρόνια όταν ανακοινώθηκε το λανσάρισμα της κρέμας 3ων σημείων (κρέμα θαύμα όπως χαρακτηρίστηκε στην Αγγλία και την Αμερική) έγινε talk of the town αφού η συγκεκριμένη κρέμα σε αναξάρτητες έρευνες που είχε γίνει, είχε ξεπεράσει σε ενυδάτωση ακόμα και κρέμες της La Prairie (αν θυμάμαι καλά). Η κόκκινη σειρά εμπλουτίστηκε πέρσι και με τον Super Serum ενώ πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε το νέο προϊόν Olay Regenerist Night Renewal Elixir.

Πρόκειται για ένα...Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist από την Olay για ανανεωμένη επιδερμίδα που δείχνει πιο λεία και σφριγηλή μέτα από μόνο 7 νύχτες.

Η Olay παρουσιάζει το Ελιξίριο Ανανέωσης, ένα νέο ορό ενυδάτωσης νύχτας, που έρχεται να προστεθεί στην πολυαγαπημένη οικογένεια της Regenerist.
Πρόκειται για ένα προϊόν «έξυπνα σχεδιασμένο», ώστε να συνεργάζεται με τις φυσικές αλλαγές της επιδερμίδας που γίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να χαρίζει μια πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση, με το πέρασμα κάθε νύχτας.
Οι επιστήμονες της Olay έχουν εφαρμόσει τις αρχές της χρονο-κοσμητολογίας (chrono-cosmetics) για να βοηθήσουν το σχεδιασμό του προϊόντος αυτού.
Μετά την Κρέμα Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων και τον Ορό Στοχευμένης Δράσης 3 Σημείων Regenerist, το εξειδικευμένο Ελιξίριο Νύχτας αποτελεί το απόσταγμα της επιστημονικής γνώσης, σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το νέο Ελιξίριο Ανανέωσης Νύχτας Regenerist της Olay με γλυκολικό οξύ είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο προϊόν, που βοηθά στην ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ κοιμόμαστε, χαρίζοντας επιδερμίδα που δείχνει πιο λεία και σφριγηλή μετά από μόνο 7 ημέρες.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η γρήγορα απορροφούμενη σύνθεσή του προσφέρει απαλή απολέπιση και ενυδάτωση.

Η εμπειρία μου*: χθες ήταν η 7 μέρα δοκιμής. Η υφή του προϊόντος είναι λεπτόρρευστη γέλη (gel) που απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Αισθάνεσαι άμεσα την ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει το δέρμα.
Το δέρμα μου είναι μεικτό-λιπαρό με 2 αρκετά έντονα σημάδια από ακμή που έχω πειράξει,με αποτέλεσμα εκείνο το σημείο να είναι σχεδόν μόνιμα πιο ερυθρό και ερεθισμένο. Μετά τις 7 μέρες, βλέπω βελτίωση και λάμψη. Δεν ξέρω να σου πω αν έχει επέμβει σε γραμμές και ρυτίδες διότι δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αλλά αυτό που σίγουρα νιώθω από την εφαρμογή του κιόλας, ένα μικρό τσίτωμα ενώ το πιο εκπληκτικό απ'όλα είναι ότι μάλλον ρυθμίζει τη λιπαρότητά μου.
Αξίζει να το δοκιμάσεις. Μην ξεχνάς όμως ότι όσο καιρό θα χρησιμοποιείς το νέο Olay Regenerist Night Renewal Elixir θα πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας!

Αν θες να διεκδικήσεις δωρεάν δείγματα πάτα εδώ. Επίσης έχε στο μυαλό σου ότι και μέσα από το blog μας, θα δώσουμε σε αγαπημένες φίλες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα!!!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

*Η εμπειρία μου είναι πραγματική και δεν είναι διαφήμιση

5

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ