Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι καλύτερες κρέμες CC της αγοράς

Λατρεύω να δοκιμάζω νέα προϊόντα και αυτή τη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με το κεφάλαιο των CC creams. Οι color correction creams (ή complexion corrector creams κατά την Olay), όπως λέγονται οι κρέμες cc, δεν έχουν καμία σχέση με τις BB creams αφού ο ρόλος τους είναι να επεμβαίνουν και στην επιδιόρθωση του χρωματικού τόνου και στην εμφάνιση της επιδερμίδας αλλά και στην υφή της, προσφέροντας παράλληλα ενυδατική και αντιρυτιδική δράση.

Σε όλα τα σημεία δηλαδή που οι δερματολόγοι ορίζουν ως complexion.

Ακολουθούν οι 4 που δοκίμασα!

Στο Νο.4:  Yellow Rose Hydrocellular CC Cream SPF 30 (UVA/UVB)

Η Hydro-Cellular CC complete correction cream διαθέτει πρωτοποριακή σύνθεση με πολλαπλή δράση: καλύπτει τις ατέλειες και εξασφαλίζει φυσικό ματ αποτέλεσμα, ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει την ελαστικότητά του, λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ διαθέτει SPF 30 για προστασία από τη UV ακτινοβολία.

Yellow Rose Hydrocellular CC Cream SPF 30 (UVA/UVB)

Στο Νο.3 η κρέμα CC της πολυαγαπημένης και ταλαιπωρημένης μάρκας στην Ελλάδα, Bourjois Paris,  Bourjois 123 Perfect CC Cream. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για τα πολύ λιπαρά και χάρη στα 3 διαφορετικά pigments (χρωστικές) διορθώνει κοκκινήλες, βοηθάει στην μείωση της εμφάνισης των καφέ κηλίδων ενώ δίνει ζωντάνια στην κουρασμένη επιδερμίδα.

Bourjois Paris 123 Perfect CC Cream

 

Στο Νο.2 η dream Tint της Jane Iredale με SPF15. Στην περιγραφή της δεν θα δεις να γράφει "Κρέμα CC" αλλά tinted moisturizer, στην πραγματικότητα όμως είναι η πρώτη εταιρεία που πριν από αρκετά χρόνια, λάνσαρε κρέμες που πραγματοποιούν επιδιόρθωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας. Εάν ονειρεύεστε κρεμώδη κάλυψη τόσο απαλή που σχεδόν δεν φαίνεται και δεν την αισθάνεστε, αν επιθυμείτε ένα πολύ ελαφρύ primer για την βάση από ορυκτά, αν θέλετε αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, τότε με την dream Tint το όνειρό σας πραγματοποιείται! • Τα απαλά ορυκτά μέταλλα λειαίνουν το δέρμα σας, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων. • Το διοξείδιο τιτανίου δίνει SPF 15 και προστασία και από την ακτινοβολία UVA. • Τα θαλάσσια λιπίδια βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας. • Τα αντιοξειδωτικά παρέχουν ισχυρή προστασία. • Ειδική μη λιπαρή φόρμουλα χωρίς έλαια. Η dream Tint διατίθεται σε πέντε φυσικές αποχρώσεις.

jane iredale Dream Tint Tinted Moisturizer Original CC Cream SPF 15

Στο Νο.1: η νέα CC Cream Age Defense SPF30 της Skeyndor από τη νέα σειρά Skincare Makeup.

  • Με τεχνολογία που άμεσα διορθώνει μικρές χρωματικές ανωμαλίες, φωτίζει και ομαλοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας. Περιέχει υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ για έντονη ενυδάτωση, εκχύλισμα Μπαμπού και βιταμίνη C για αντιγηραντική δράση. SPF 30. Διαθέσιμη σε 2 αποχρώσεις.
Skeyndor Skincare Makeup CC Cream Age Defense SPF30 Νο.1 Skeyndor Skincare Makeup CC Cream Age Defense SPF30 Νο.1

 

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ