Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οι τάσεις του μακιγιάζ στα μάτια για το 2010-2011 από την Pat Mcgrath

Η Pat Mcgrath, κορυφαία make-up artist,παίζει καθοριστικό ρόλο στην επινόηση των look που είναι δημοφιλή κάθε σεζόν.Το καλλιτεχνικό της αισθητήριο και το όραμά της είναι διάσημα παγκοσμίως, κυρίως μέσω της δουλειάς της, αφού δημιουργεί εντυπωσιακά look για editorial διεθνών περιοδικών. Αλλά και ως η beauty designer που ασκεί τη μεγαλύτερη επιρροή διεθνώς, η Pat δημιουργεί τα make-up look για πληθώρα επιδείξεις μόδας, όπως αυτά των Balenciaga, Calvin Klein, Dior, Dolce & Gabbana, John Galliano, Lanvin, Louis Vuitton, Prada και Stella McCartney.

Επισκόπηση των φετινών τάσεων

«Είναι μια σεζόν με αντιθέσεις», λέει η Pat.

«Αφενός υπάρχει make-up και αφετέρου υπάρχει η τάση το make-up να μην φαίνεται. Μερικές φορές τα χείλη είναι πολύ έντονα και άλλοτε ίσα που διακρίνονται.» Απηχώντας την ποικιλία των τάσεων για το Χειμώνα 2010, η Pat έχει προσδιορίσει τέσσερα σημαντικά θέματα τα οποία χαρακτηρίζουν τα look αυτή τη σεζόν: ‘Art of No Make-Up’, ‘Monotone Eye’, ‘Brow Constructivism’ και ‘Less Lips, More Lips’. «Βλέπουμε να αναδύεται μια πιο δυνατή γυναίκα» λέει η Pat. Το ενιαίο μήνυμα σε όλες τις πρωτεύουσες της μόδας ήταν: «το κορίτσι μεγάλωσε».

Αυτό παρουσιάστηκε με την προσθήκη πιο ανδρικών στοιχείων: από την επιστροφή στο power dressing, έως τα έντονα φρύδια στους οίκους Prada, Gucci και Calvin Klein και από μια μίνιμαλ παλέτα χρωμάτων για τα μάτια στους οίκους Nina Ricci, Valentino και Loewe.

Παράλληλα, το θέμα της τελειότητας διακρίνεται ως κεντρική ιδέα: «Πρόκειται για ένα νέο επίπεδο τελειότητας για την επιδερμίδα», εξηγεί η Pat. «Μπορεί να δίνει την εντύπωση "επιστροφή στα βασικά" αλλά χρειάζονται πολλά για να πετύχει κανείς αυτό το τέλειο "τίποτα"».

Από τη στιγμή που το κραγιόν έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα των πραγματικών γυναικών, ύστερα από μακρόχρονη κυριαρχία του lip gloss, αναδείχθηκαν δύο διαφορετικές τάσεις: από τη μια χείλη τονισμένα με έντονα χρώματα και από την άλλη συνειδητά υποτονισμένα χείλη με balm, ως βασικό προϊόν ομορφιάς. Σε κάθε περίπτωση, ο Χειμώνας 2010 είναι μια σεζόν με συναρπαστικά νέα θέματα και παραλλαγές!

Monotone Eyes
Οι νέοι κανόνες για το μακιγιάζ των ματιών αυτήν τη σεζόν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απλοί: «Είναι το αντίθετο της υπερβολής», λέει η Pat. «Σε αυτήν τη σεζόν, αρκεί να κάνει κανείς μόνο ένα πράγμα, να κάνει μια γραμμή στο μάτι, ή να βάλει λίγη σκιά και να χρησιμοποιήσει ένα ουδέτερο χρώμα». Το smoky eye εξακολουθεί να βασιλεύει, αλλά σε αυτήν τη σεζόν έχει ένα νέο χρωματικό συνδυασμό. Αντί για τις πολύ σκούρες αποχρώσεις που έχουμε συνηθίσει, η παλέτα για τον χειμώνα είναι πιο φωτεινή και περιλαμβάνει, μπεζ, σταχτί, σκούρο μπεζ, γκρι και καφέ. «Είναι μια μοντέρνα παλέτα», επιβεβαιώνει η Pat. «Στις επιδείξεις την ονομάζαμε 'new-tral'. Το συνολικό εφέ είναι πιο απαλό και το μάτι έχει ένα νέο σχήμα: «Δουλεύουμε με νέους τρόπους, βάζοντας μια μικρή γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες, ελάχιστη μάσκαρα και στρώσεις από ουδέτερο χρώμα για να ανοίξουμε το μάτι, προσπαθώντας λιγότερο να το κάνουμε να φαίνεται πιο μεγάλο», εξηγεί η Pat.

Anna Sui FW2010 - 2011

Ακολούθησε τις συμβουλές της Pat Mcgrath και δημιούργησε το δικό σου υπέροχο monotone βλέμμα!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

3

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ