Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Οργανικά αντηλιακά. Ήρθαν τα Coola

Πολύ καιρό έψαχνα οργανικά αντηλιακά.

Στην μόνη εταιρεία που είχα βρει και δεν είχα ενθουσιαστεί (από άποψη υφών, εκτός από την Wild rose με SPF30, η οποία όμως δεν είναι διαθέσιμη) ) είναι της Neal's Yard Remedies (off the record, του χρόνου κυκλοφορεί οργανικό αντηλιακό σε μορφή γαλακτώματος με θεϊκή υφή....)

Η κατηγορία αντηλιακά γενικά είναι δύσκολη. Ακούς τόσα πολλά για τα χημικά φίλτρα που χρησιμοποιούν οι "μεγάλες" εταιρείες καλλυντικών που κάποιες φορές με πιάνει τρόμος.

Μέχρι τώρα, το αγαπημένο μου αντηλιακό ήταν (και είναι) το Rad της Environ. Ο χαμηλός - στο μάτι- SPF 15 δεν με ανησύχησε καθόλου καθώς η Environ Skincare είναι μία απο τις εταιρείες καλλυντικών που εμπιστεύομαι με τυφλά μάτια. Και το συγκεκριμένο αντηλιακό (από το οποίο έγινε γνωστή η εταιρεία) δεν με απογοήτευσε ποτέ απέναντι στον ήλιο (να θυμίσω ότι είναι υβριδικό, χρησιμοποποιεί δλδ συνδυασμό χημικού φίλτρου και φυσικών φίλτρων. Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά τα οποία είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι είναι αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες).

Η αναζήτησή μου για οργανικά αντηλιακά είχε πρόσφατα αίσιο τέλος. Καθώς έψαχνα για προϊόντα έπεσα σε μία πάρα πολύ ωραία εταιρεία εκ των Η.Π.Α.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

οργανικά αντηλιακά -Coola

Τα υπέροχα γαλάζια μπουκάλια της Coola Suncare , το ποσοστό 70+% οργανικών συστατικών αλλά και το μότο των ανθρώπων της εταιρείας "At COOLA, we're passionate about making healthy sunscreens people love to wear.", ήταν αρκετά να με κάνουν να θέλω να τα γνωρίσω. Για καλή μου τύχη, η εταιρεία αντιπροσωπεύεται στη Ελλάδα κι έτσι χωρίς να χάσω χρόνο, την επόμενη μέρα είχα ήδη ραντεβού για δειγματισμό.

Μία λέξη. Ενθουσιασμός.

Υπέροχες υφές και αρώματα, υψηλοί δείκτες αντηλιακής προστασίας (SPF30 & SPF50) χωρίς λευκά στρώματα στο δέρμα, υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό (έως 80 λεπτά), αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, χωρίς δοκιμές σε ζώα κλπ κλπ κλπ.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι πρέπει να δίνουμε την ίδια βαρύτητα στο πως φροντίζουμε το σώμα μας με το πως φροντίζουμε τη διατροφή μας. Πολλοί σήμερα ενώ καταναλώνουν βιολογικά τρόφιμα δεν δίνουν την ίδια σημασία στο τι βάζουν στην επιδερμίδα τους.

Η εταιρεία υποστηρίζει την έρευνα και ανάπτυξη παραγωγής βιολογικών προϊοντων τόσο σε τοπικό επίεπεδο (περιοχή Σαν Ντιέγκο) όσο και σε άλλες περιοχές της Αμερικής. Η παρασκευή των προϊότων γίνετε σε μικρές ποσότητες και έτσι μας δίνετε το πλεονέκτημα να αναβαθμίζουμε συχνά τις φόρμουλες των προϊόντων μας. Αξιοσημείωτο επίσης να αναφέρουμε ότι οι μονάδες παραγωγής λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια οπότε χρησιμοποιούμε τον ήλιο για να παράξουμε προϊόντα που μας προστατεύουν από τον ήλιο!

Κεντρική φιλοσοφία της Coola είναι το "Farm to Face", δηλάδη παραγωγή των προϊόντων από φρέσκα, ντόπια βιολογικά συστατικά. Επίσης όλα τα προϊόντα είναι Cruelty Free, που σημαίνει ότι δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα.

Η σειρά περιέχει αντηλιακά προσώπου (θα λατρέψεις το αγγούρι και το λευκό τσάι) και σώματος σε μορφή γαλακτώματος (ξεχώρισα το Plumeria), αντηλιακό σπρέι (το πίνα κολλάντα είναι κυριολεκτικά το καλοκαίρι), αντηλιακό χειλιών αλλά και σειρά μακιγιάζ που θα έρθει σε λίγες μέρες.

Οι τιμές δεν είναι σίγουρα supermarket. Ξεκινούν από τα 38€ αλλά ξέρεις τι βάζεις στην επιδερμίδα.

Δες τα οργανικά αντηλικά Coola εδώ! Περιμένω τα σχόλιά σου...

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ