Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Περί Ομορφιάς: Σκέψεις φίλων!

Όσο και αν πριν πολλά χρόνια ήταν αδιανότητο, τελικά είναι αλήθεια ότι το internet φέρνει ανθρώπους πιο κοντά! Κάπως έτσι και μέσα από την περιπλάνησή μου στα λεγόμενα Social Media και κυρίως στο Twitter, ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που δεν ζούμε κοντά, δεν βλεπόμαστε συχνά (ίσως και καθόλου), υπάρχει όμως μια γρήγορη αλλά ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων! Κάπως έτσι, γνώρισα τον Χρήστο, την Ευγενία, την Άσπα, την Αφροδίτη, τον Γιάννη και την Μαίρη! Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά βιώματα αλλά με διάθεση για επικοινωνία και κουβέντα.

Ζήτησα, λοιπόν, τις προάλλες από τη Μαίρη να μου στείλει τις σκέψεις της περί ομορφιάς. Σήμερα με μεγάλη χαρά έλαβα το κειμενάκι της. Σύντομο, περιεκτικό,αληθινό!

Από τη Μαίρη Τσιάνα:

" Όταν ξεκίνησα να γράφω το άρθρο για την ομορφιά, σκέφτηκα το εξής: Τι είναι αυτό που μας κάνει να είμαστε και να δείχνουμε όμορφες?
Το  τετριμμένο ότι «η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», νομίζω ότι είναι η απόλυτη ουσία των πραγμάτων.
Η εσωτερική ηρεμία, γαλήνη, προσωπική ευτυχία, η αυτοπεποίθηση, είναι κάποιοι παράγοντες που μας ομορφαίνουν.
Ο λεγόμενος «αέρας»που  έχει μια γυναίκα και την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Σαφώς και σαν γυναίκα χρησιμοποιώ καλλυντικά ομορφιάς, πούδρα, ρουζ, μάσκαρα (απαραίτητα), κονσίλερ. Το θέμα μας είναι όλα αυτά τα προϊόντα να μη τα χρησιμοποιούμε στην υπερβολή τους.
Πολλοί άντρες  φίλοι, μου λεν οι όσο πιο διακριτικά βαφόμαστε τόσο πιο ελκυστικές γινόμαστε ! Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί το «νυφικό μακιγιάζ» είναι τόσο απλό αλλά παράλληλα και τόσο όμορφο?
Λοιπόν φίλες μου, χρησιμοποιούμε προϊόντα ομορφιάς  για να κρύψουμε κάποιες ατέλειες , να τονίσουμε τις γωνίες του προσώπου μας με το ρουζ πχ, αλλά όχι να γινόμαστε  κάποιες άλλες … Be your self!!"

Έχεις twitter. Ακολούθα τη Μαίρη στο @mary_jazz

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ