Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σαμπουάν και κοντίσιονερ για κάθε πρόβλημα μαλλιών

Τριχόπτωση, αδύναμα μαλλιά, ξηροδερμία, πιτυρίδα, φθαρμένα μαλλιά; Οι ανανεωμένες σειρές σαμπουάν και κοντίσιονερ της DS Laboratories προσφέρουν έξειδικευμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα μαλλιών.

σαμπουάν και κοντίσιονερ

Τα μαλλιά παίζουν βασικό ρόλο στην εμφάνισή μας και για αυτό είναι σημαντικό να τα φροντίζουμε και να τα διατηρούμε υγιή. Τα φροντισμένα μαλλιά είναι ένας αξιόπιστος καθρέφτης της υγείας μας.

Η υγεία του στελέχους της τρίχας εξαρτάται από ποικίλες καταστάσεις, από τη λιπαρότητα των μαλλιών και από τα στοιχεία στην επιφάνεια των μαλλιών, ενώ ο κύκλος των μαλλιών και τα χαρακτηριστικά του τριχωτού της κεφαλής είναι υπεύθυνα για τα μαλλιά που είναι αδύναμα, λιπαρά ή που σπάνε.

σαμπουάν και κοντίσιονερ

Ας δούμε αναλυικά τα κορυφαία, κατ'εμέ, σαμπουάν και κοντίσιονερ

REVITA® Σαμπουάν
Σαμπουάν τελευταίας γενεάς κατά της απώλειας μαλλιών που διεγείρει τους θύλακες της τρίχας.

Τι είναι;
Το σαμπουάν Revita® είναι ένας δυναμικός συνδυασμός αποκλειστικών συστατικών ειδικά σχεδιασμένων να διατηρούν τη ζωντάνια του τριχωτού της κεφαλής και να επαναφέρουν τους τριχοειδείς θύλακες, ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο.

Περιέχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Procianidina B2 (Procyanidins B2) ως αντιοξειδωτικός παράγοντας, η νιασιναμίδη και τα πεπτίδια χαλκού, που βελτιώνουν τις συνθήκες αγγείωσης, η καφεΐνη ως ανασταλτικός παράγοντας της τεστοστερόνης των θυλάκων και τα αμινοξέα (ορνιθίνη, ταυρίνη και κυστίνη), που εξισορροπούν τη δομική λειτουργία των μαλλιών και συνεισφέρουν στην ελαστικότητα των θυλάκων.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει sodium lauryl sulfate, ένα κοινό καθαριστικό που χρησιμοποιείται στα σαμπουάν και που ευθύνεται για τους ερεθισμούς του δέρματος, για την ξηρότητα και την απώλεια μαλλιών.
Χάρη στη μεθοδολογία NanosomeDeliverySystem® επιτυγχάνονται τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στον μικρότερο χρόνο.

Οφέλη
Αναδομεί την τρίχα
Διεγείρει την ανάπτυξή της
Αποτρέπει την τριχόπτωση
Αναζωογονεί τους θύλακες της τρίχας

Αποτελέσματα
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 500 ανθρώπους (άνδρες και γυναίκες μεταξύ 18 και 55 ετών με επιδεινούμενη τριχόπτωση):
90% Μείωση της τριχόπτωσης
70% Μείωση της τάσης για τριχόπτωση
85% Βελτίωση της γενικής εικόνας στα μαλλιά

REVITA® Conditioner μαλλιών κατά της τριχόπτωσης που διεγείρει τους θύλακες με βλαστοκύτταρα

Τι είναι;
Η μαλακτική μαλλιών Revita® είναι συμπληρωματική του σαμπουάν Revita®. Θρέφει και προστατεύει τους θύλακες της τρίχας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη  νέων χάρη στη νανοτεχνολογία.
Κατά την εφαρμογή των βλαστοκυττάρων η μαλακτική κρέμα Revita® δίνει την -χωρίς προηγούμενο- δυνατότητα αύξησης της παραγωγής των τριχοειδών θυλάκων.
Περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα πεπτίδια χαλκού, η καφεΐνη, το τζίνσενγκ, η ινεσιτόλη και τα αμινοξέα.

Οφέλη
Ενθυλάκωση σε μικρόσφαιρες βιο-πρόσφυσης
Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση
Θρέφει και προστατεύει τους θύλακες της τρίχας

Η λύση για την πιτυρίδα

Σαμπουάν Dandrene®
Σαμπουάν κατά της απολέπισης και της πιτυρίδας με τεχνολογία τελευταίας γενεάς

Τι είναι;
Το Dandrene® αναζωογονεί και θρέφει τα μαλλιά με αμινοξέα και βιταμίνες, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τις φλεγμονές και τον κνησμό.
Βοηθά στη μείωση της πιτυρίδας με τη χρήση 3 μεθόδων δοκιμασμένων από κοινού σε διαφορετικές κλινικές μελέτες και έρευνες:
Αντιμυκητογόνος τεχνολογία τελευταίας γενεάς που καταπολεμά τους μύκητες που προκαλούν πιτυρίδα
Ρυθμίζει την αυξημένη λιπαρότητα που θρέφει αυτούς τους μύκητες
Παρέχει θρεπτικά συστατικά για την αναγέννηση και την αναδόμηση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής

Οφέλη:
Αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητογόνος δράση
Ρυθμίζει και καταπολεμά την αυξημένη λιπαρότητα
Καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλεγμονές του τριχωτού της κεφαλής
Υποβοηθά τη φυσική απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής

Περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Piritiona de Zinc ως αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητογόνος παράγοντας, η Tioxolona ως ρυθμιστής της λιπαρότητας και το γλυκολικό οξύ ως άριστο απολεπιστικό.

Ενδεδειγμένο για λιπαρά μαλλιά και για την καταπολέμηση της πιτυρίδας σε περιπτώσεις λιπαρής ή ατοπικής δερματίτιδας, ποικιλόχρου πιτυρίασης,  μυκητίασης της κεφαλής ή ψωρίασης. Επίσης ενδείκνυται για την πιτυρίδα που επιμένει, υποτροπιάζει και συνοδεύεται από φλεγμονές και κνησμό.

Χρήση
Χρησιμοποιήστε το Dandrene® κάνοντας απαλό μασάζ σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε τα να «ξεκουραστούν» για ένα με δύο λεπτά πριν ξεβγάλετε. Επαναλάβετε και αφήστε το στα μαλλιά για 1 με 2 λεπτά πριν ξεβγάλετε. Συνιστάται η χρήση για 3 μήνες προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Conditioner Dandrene®
Μαλακτική κρέμα που βοηθά, ανακουφίζει και αποτρέπει την πιτυρίδα που επανεμφανίζεται και είναι συμφυής στο τριχωτό της κεφαλής.

Οφέλη:
Καταπραϋντικό και αναζωογονητικό αποτέλεσμα που ανακουφίζει από το αίσθημα κνησμού και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα
Καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την ισορροπία του σε μακροχρόνια βάση

Περιέχει μεγάλη ποικιλία συστατικών, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η Piritiona de Zinc ως αντιβακτηριδιακός και αντιμυκητογόνος παράγοντας, η Aloe Barbadensis που ενισχύει τα μαλλιά αποτρέποντας την αποδυνάμωσή τους, καθώς και την απώλεια ενυδάτωσης υποδόρια, καταπολεμώντας έτσι την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής. Επιπλέον βασικό συστατικό είναι η Polysilicone-15 που προστατεύει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής από τις ακτίνες UVB μετά από τη διαδικασία αντιμετώπισης της απολέπισης.

Ενδεδειγμένο για λιπαρά μαλλιά και για την καταπολέμηση της πιτυρίδας σε περιπτώσεις λιπαρής ή ατοπικής δερματίτιδας, ποικιλόχρου πιτυρίασης,  μυκητίασης της κεφαλής ή ψωρίασης. Επίσης ενδείκνυται για την πιτυρίδα που επιμένει, υποτροπιάζει και συνοδεύεται από φλεγμονές και κνησμό.

Μαλλιά ξηρά και κατεστραμμένα

Σαμπουάν Nia®
Σαμπουάν που αποκαθιστά τα κακομεταχειρισμένα, ξηρά και χωρίς λάμψη  μαλλιά

Τι είναι;
Το σαμπουάν NIA® περιέχει μια φόρμουλα με πλήρες σύστημα θρέψης, ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης για κακομεταχειρισμένα μαλλιά. Χάρη στην προηγμένη βιοτεχνολογία που εφαρμόζει συντίθεται από ολιγοπεπτίδια, αντιοξειδωτικά και νανοσωματίδια, που δρουν από το κέντρο της επιδερμίδας προάγοντας την απαλότητα, τη λάμψη και τη ζωντάνια, χαρακτηριστικά υγιών μαλλιών.

Οφέλη
Θρέφει και δυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα
Εγγυάται 180% μεγαλύτερη απορρόφηση χάρη στη νανοτεχνολογία (συγκρινόμενο με άλλα προϊόντα της αγοράς)
Δε λιπαίνει ούτε αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά

Conditioner Nia®
Μαλακτική που επαναφέρει τη λάμψη, το χρώμα και την απαλότητα των κατεστραμμένων μαλλιών.

Τι είναι;
Η μαλακτική NIA® προσφέρει στα μαλλιά και στο δέρμα του κεφαλιού μια αίσθηση απαλότητας, ελαφρότητας και ελαστικότητας, ενώ παράλληλα αυξάνει τη λάμψη και την ακτινοβολία με θεαματικό τρόπο. Η μαλακτική Nia® διατηρεί το χρώμα και βελτιώνει τη λάμψη σε μαλλιά τόσο βαμμένα όσο και άβαφα.

Ενδείκνυται για μαλλιά που έχουν υπερεκτεθεί στον ήλιο και στη χρήση βαφών, σίδερου και σεσουάρ.

Οφέλη
Αυξάνει την πυκνότητα και το πάχος των μαλλιών
Θρέφει, ενυδατώνει και σφραγίζει τις τρίχες του κεφαλιού
Μειώνει την ψαλίδα και το φριζάρισμα
Δε λιπαίνει ούτε αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά

CUmpwr_WIAA6W5F.jpg large
Όλα τα προϊόντα είναι *Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Harsh Chemical Free  *Phthalates Free  *Color Safe  *Nanosome Delivery System®
ενώ τα συνιστά η  παγκοσμίου φήμης δερματολόγο - τριχολόγο Dr. Antonella Tosti.

Γνωρίστε τις νέες σειρές Σαμπουάν και κοντίσιονερ μαλλιών στο www.beautypaths.eu

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ