Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σαμπουάν τριχόπτωσης και αντιγήρανσης

Το σαμπουάν revita της Ds Laboratories, το γνώρισα το 2010. Διάβαζα στα ξένα φόρουμ ότι οι χρήστες είναι ενθουσιασμένοι και ευτυχώς μέχρι και σήμερα παραμένει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις αφού κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για το καλύτερο σαμπουάν τριχόπτωσης στη αγορά.

Το καλύτερο σαμπουάν τριχόπτωσης

Δεν έχω πρόβλημα τριχόπτωσης(εννοώντας κάποια παθολογική ή κληρονομική μορφή) αλλά όπως οι περισσότεροι, έχω εποχιακή. Επίσης έχω λιπαρά μαλλιά που σημαίνει ότι πρέπει να λούζομαι αρκετά συχνά για να είναι φρέσκα, λαμπερά και πλούσια. Εχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλά προϊόντα σούπερ μάρκετ, κομμωτηρίου και φαρμακείου όμως θεωρώ ότι το σαμπουάν Revita είναι το top προϊόν για τα μαλλιά!

Περιέχει ένα cocktail πολύτιμων και δραστικών συστατικών όπως η βιοτίνη, πολυφαινόλες μήλου, rooibos,τζίνζεγκ, καφείνη, πεπτίδια χαλκού, ταυρίνη, κυστεΐνη, αντιοξειδωτικά,emu oil κ.α Και αν στα παραπάνω συστατικά αναγνωρίζεις πολυτιμα στοιχεία που βρίσκεις σε αντιγηραντικές κρέμες τότε μπορείς να αντιληφθείς για τι προϊόν σου μιλάω.  Το Revita  προσφέρει τέλεια ενυδάτωση, διέγερση και ανάπτυξη της τρίχας, θρέψη και  απόλυτη αντιοξειδωτική προστασία.

Οι τρίχες γερνούν ακριβώς όπως και το δέρμα οπότε χρειάζεσαι κατάλληλα σαμπουάν που αναστρέφουν τη φθορά του χρόνου. Το ρεβίτα λοιπόν, είναι ένα σαμπουάν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχεις υγιή μαλλιά, είτε έχει πρόβλημα τριχόπτωσης είτε όχι. Επιπλέον, εξισσοροπεί τη λιπαρότητα, απομακρύνει την ελαφρά μορφής πιτυρίδας και ξηροδερμίας και διατηρεί το δέρμα υγιές.

Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες ενώ τη σειρά συμπληρώνει το το πρώτο conditioner κατά της τριχόπτωσης Revita High-Performance Hair Stimulating Conditioner με εξίσου αξαιρετικά συστατικά καθώς και το συμπλήρωμα διατροφής κατά της τριχόπτωσης, DS Laboratories Revita® Anti-hair loss tabletsαλλά και το νέο τζελ μαλλιών κατά της τριχόπτωσης,  DS Laboratories Revita High Performance Styling Gel..

Στα συν των συνθέσεων είναι ότι δεν περιέχει parabens και θειικά άλατα (sls,sla,sodium laureth sulfate..) και σκληρά χημικά τα οποία αποδεδειγμένα είναι ερεθιστικά.

*Paraben-Free   *Sulfate-Free  *Phalates Free  *Color Safe  *Safe For Keratin Treated Hair  *No Animal Testing  *Eco Friendly  *Nanosome Delivery System®

Τα συνιστά η παγκοσμίου φήμης δερματολόγος - τριχολόγος Dr. Antonella Tosti.

Από τις διάσημες φίλες μας, η πανέμορφη Robin Wright ορκίζεται στα προϊόντα!

robin right 1

Όλα τα προϊόντα της DS Laboratories τα βρίσκεις online εδώ

Do you revita your hair?

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ