Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σειρά με άγριο τριαντάφυλλο από τη Neal's Yard Remedies

Είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Ό,τι έχω δοκιμάσει το θεωρώ εξαιρετικό και αποτελεσματικότατο αφού η δύναμη των φυτών και των αιθέριων ελαίων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη!

neal's-yard-remedies-καλλυντικά

Η συγκεκριμένη σειρά της Neal's Yard Remedies για μένα είναι η πιο ξεχωριστή γιατί η collection των προϊόντων σαν βάση έχει το άγριο τριαντάφυλλο, το οποίο αποτελεί  μια εξαιρετική πηγή απαραίτητων λιπαρών οξέων που βοηθούν στην παραγωγή προσταγλαδίνης που χρειάζεται για τη θρέψη και την ανάπλαση του δέρματος. Τα λιπαρά οξέα τα οποία είναι απαραίτητα και δεν τα συνθέτει ο οργανισμός, βοηθούν επίσης την ανάπτυξη των κυττάρων και τη σύνθεση του κολλαγόνου που είναι σημαντικά για να κρατάνε το δέρμα απαλό και λείο.

σειρά με άγριο τριαντάφυλλο,neal's yard remedies

Η σειρά αποτελείται από τα εξής προϊόντα:

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Elixir: Χαρίζει θρέψη και λάμψη σε κάθε τύπο δέρματος.
Πολυτελές σε αίσθηση, το νέο Wild Rose Beauty Elixir είναι εμπλουτισμένο με έλαιο καρπού αγριοτριανταφυλλιάς, που αποτελεί μία από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές της αντιοξειδωτικής βιταμίνης C, η οποία αποδεδειγμένα βοηθά στην αναδόμηση, τη σύσφιγξη και τη λείανση της επιδερμίδας. Επιπλέον, περιέχει υπερ-ενυδατικό υαλουρονικό οξύ, ινδικό κύπειρο που προσδίδει λάμψη και αγνά αιθέρια έλαια λιβανίου και γερανιού για αντιγήρανση.
το  Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm: Το βραβευμένο Wild Rose Beauty Balm μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαθύ καθαρισμό, ήπια απολέπιση ή για πλούσια θρέψη ­περιοχών της επιδερμίδας που εμφανίζουν ξηρότητα ή αφυδάτωση. Η εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητά του σε έλαιο αγριοτριαντάφυλλου -γνωστό για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, η οποία αποδεδειγμένα επανορθώνει, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα- συνδυάζεται με σπορέλαια γερανιού, μποράντζας, κάνναβης και δενδρολίβανου, για να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση και τον εμπλουτισμό της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τη φυσική της ακτινοβολία.

Neal's Yard Remedies Rosehip (wild rose) Oil : Ευνοεί την ανάπτυξη και την ανάπλαση του δερματικού ιστού.
Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μειώνει τα σημάδια του χρόνου στο δέρμα.
Πλούσιο σε βιταμίνες και απαραίτητα λιπαρά οξέα.
και Neal's Yard Remedies Organic Shea Nut and Rosehip (wild rose) Lip FormulaΕνυδατικό stick για τα χείλη με οργανικό Βούτυρο Καριτέ και Άγριο Τριαντάφυλλο.
Μια θεραπεία για χείλη απαλά και λεία. Περιέχει ενυδατικό βούτυρο καριτέ και λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Απαλύνει - Λειαίνει - Προστατεύει

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ