Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Σταματίνα Τσιμτσιλή Λίτινας αλόη: Η νέα συνεργασία

Οι ωφέλιμες ιδιότητες της πόσιμης αλόης είναι εξακριβομένες στην ιατρική βιβλιογραφία και η χρήση της έχει εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στον οργανισμό (και κλάσης ανώτερης από το πόσιμο κολλαγόνο).

σταματινα τσιμτσιλη λιτινας αλοη

Η πόσιμη αλόη Λίτινας, είναι βιολογικό προϊόν, ελληνικό και φέρει όλες τις διακρίσεις και πιστοποιήσεις από τους σημαντικότερους φορείς.

Η γλυκιά παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας Λίτινας αφού δηλώνει λάτρης της πόσιμης αλόης αλλά και των υπόλοιπων προϊόντων Litinas.

σταματινα τσιμτσιλη λιτινας αλοη

Με μια ματιά: στην πόσιμη αλόη Λίτινας θα βρεις:

Περιέχει:

Βιταμίνες: Περιέχει βιταμίνες Α, C και Ε οι οποίες είναι αντιοξειδωτικές. Περιέχει ακόμα βιταμίνη Β1 (θειαμίνη), Β2 (ριβοφλαβίνη), φολικό οξύ, χολίνη, αλλά και ίχνη Β12.

Ένζυμα: Περιέχει 9 ένζυμα, αλιάση, αλκαλική φωσφατάση, αμυλάση, βραδυκινάση, καρβοξυπεπτιδάση, καταλάση, κελλουλάση, λιπάση και υπεροξειδάση. Η βραδυκινάση βοηθά να μειωθεί η υπερβολική φλεγμονή, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα τοπικά, ενώ τα υπόλοιπα ένζυμα βοηθούν στη διάσπαση των σακχάρων και των λιπών.

Μέταλλα / Ιχνοστοιχεία: Περιέχει ασβέστιο, χρώμιο, χαλκό, σελήνιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, κάλιο, νάτριο και ψευδάργυρο. Η συγκέντρωση καλίου και χλωρίου είναι πολύ μεγαλύτερη στο gel της Aloe vera (Αλόη βέρα) σε σύγκριση με άλλα φυτικά προϊόντα, ενώ η περιεκτικότητα σε νάτριο είναι μικρότερη.

Σάκχαρα: Περιέχει μονοσακχαρίτες (γλυκόζη και φρουκτόζη) και πολυσακχαρίτες (γλυκομαννάνες και πολυμαννόζη). Οι πολυσακχαρίτες προέρχονται από το γλίσχρασμα του gel (το στρώμα της βλέννας που περιβάλλει το gel). Μία σημαντική γλυκομαννάνη είναι η ακεμαννάνη (aloverase). Κατά τον IASC (Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο για την Aloe vera), μόνο το γνήσιο gel του είδους Aloe vera (Αλόη βέρα) περιέχει ακεμαννάνη. Πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν στο gel της Aloe vera (Αλόη βέρα) μία γλυκοπρωτεΐνη με αντιαλλεργικές ιδιότητες, η οποία ονομάζεται alprogen, καθώς και μία νέα αντιφλεγμονώδη ένωση, τη Γ-γλυκοσυλ-χρωμόνη.

Ανθρακινόνες: Περιέχει 12 ανθρακινόνες, οι οποίες είναι φαινολικές ενώσεις παραδοσιακά γνωστές για την καθαρτική τους δράση. Ανάμεσά τους, η αλοΐνη και η εμοδίνη είναι επίσης ισχυροί αντιβακτηριακοί, αναλγητικοί, και αντι-ιϊκοί παράγοντες.

Φυτικές στερόλες: Περιέχει 4 στεροειδή: χοληστερόλη, κομπεστερόλη, β-σιτοστερόλη και λουπεόλη. Όλες έχουν αντιφλεγμονώδη δράση ενώ η λουπεόλη διαθέτει επιπλέον αντισηπτικές και αναλγητικές ιδιότητες. Οι φυτικές στερόλες μειώνουν την «κακή χοληστερόλη στο αίμα.

Ορμόνες: Περιέχει αυξίνες και γιββεριλίνες οι οποίες συντελούν στην επούλωση των πληγών και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

Αμινοοξέα: Περιέχει 20 από τα 22 αμινοξέα τα οποία χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός και 7 από τα 8 απαραίτητα αμινοξέα (αμινοξέα τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει το σώμα μόνο του).

Σαλικυλικό οξύ: Πρόκειται για τη δραστική ουσία της ασπιρίνης με αναλγητικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Λιγνίνη: Μία αδρανή ουσία, η οποία, ως συστατικό σκευασμάτων για τοπική χρήση, ενισχύει τη διείσδυση των υπολοίπων συστατικών στο δέρμα.

Σαπωνίνες: Είναι οι ουσίες που αποτελούν περίπου το 3% του gel και χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό του δέρματος, αλλά και για τις αντισηπτικές τους ιδιότητες.

Γαλακτικό Μαγνήσιο: Αποτρέπει το σχηματισμό ισταμίνης η οποία ευθύνεται για την έντονη φαγούρα και τον πόνο των αλλεργικών αντιδράσεων.

Extra Tip: η κατευθείαν χρήση του τζελ για πόση από το φύλλο της αλόης, χωρίς να έχει αφαιρεθεί η αλοϊνη είναι τοξική σε μακροχρόνια χρήση.

aloe vera,χυμός αλόης,ποσιμη αλόη

Η πόσιμη αλόη Λίτινας κυκλοφορεί σε 6 υπέροχες γεύσης με στέβια. Βρες τες εδώ

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ