Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το νέο αντρικό άρωμα Dior Homme Sport: Αλλαγή σκηνικού για τον Άνδρα του Dior…

Ο Jude Law αφήνει πίσω του το Παρίσι. Το σπορ αμάξι του καταπίνει τα χιλιόμετρα κάτω από έναν ουρανό πάθους. Η μαγευτική θέα, η ορυκτή ομορφιά και το μεσογειακό τοπίο δημιουργούν ένα δυνατό φυσικό φόντο.

Η λαμπερή και εκλεπτυσμένη Γαλλική Ριβιέρα είναι ο νέος του προορισμός. Ως έμπειρος ταξιδιώτης με αίσθηση της περιπέτειας και πόθο για την απόλυτη πολυτέλεια, υιοθετεί έναν τρόπο ζωής που αγαπούσε ο Christian Dior.
Η ανέμελη και διακριτική κομψότητά του απηχεί την κομψότητα του ίδιου του σχεδιαστή στα ταξίδια του στο Νότο.

Τρέφει υψηλές προσδοκίες και ξέρει να παρατηρεί τις λεπτομέρειες και την τελειότητα.
Ο άνδρας του Dior είναι ένας χαρισματικός ήρωας, ένας νέος, αιώνια κομψός Cary Grant. Ή ένας ανέμελος Γκάτσμπι με όλη την έντονη γοητεία ενός χαρακτήρα του Fitzgerald.

Μια νέα συνάντηση για ένα νέο άρωμα.
Το Dior Homme Sport εξελίσσεται…
Εμπλουτισμένο με μια νότα Ίριδας που συναντά τη φρεσκάδα των ενεργητικών συγχορδιών του αρώματος, γίνεται πιο εκλεπτυσμένο, παραμένοντας ωστόσο λαμπερό.
Μια απόδραση προς το Νότο, όπου ο αισθησιασμός συναγωνίζεται την κομψότητα της αιώνια γοητευτικής Γαλλικής Ριβιέρα.

Dior Homme Sport,
Ένα λαμπερά εκλεπτυσμένο άρωμα

Από το θρυλικό Eau Sauvage μέχρι το Fahrenheit και το Dior Homme, όλες οι σπουδαίες ανδρικές αρωματικές συνθέσεις του Dior διαθέτουν μια μοναδική ταυτότητα. Με μια αυθεντική πινελιά λουλουδιών, εμποτίζονται με πρωτοποριακή εκλέπτυνση και υποδηλώνουν ένα ευγενές και αρρενωπό σύμπαν.

Ο François Demachy, δημιουργός Αρωμάτων για τον Dior, επέλεξε να τροποποιήσει τη σύνθεση του Dior Homme Sport προσθέτοντας Ίριδα της Τοσκάνης.
Η Ίρις, ήδη ένα χαρακτηριστικό στοιχείο του αρώματος Dior Homme, κάνει μια γεμάτη χάρη εμφάνιση προσφέροντας στο Dior Homme Sport μια ακαταμάχητη "οικογενειακή ομοιότητα".

Τώρα το Dior Homme Sport, ένα εξαιρετικό και εκπληκτικό άρωμα, χαρακτηρίζεται από αυτή τη λουλουδένια πινελιά, που συνηθίζεται στα αρσενικά αρώματα του Dior.

Μια εμπλουτισμένη σύνθεση: Ίρις της Τοσκάνης στην καρδιά τουDior Homme Sport.

Το Dior Homme Sport ανοίγει με την άμεση φρουτώδη φρεσκάδα του Κίτρου Σικελίας. Αυτή η τονωτική νότα οδηγεί στην καρδιά του αρώματος, όπου κυριαρχεί η ευγενής και λεπτή Ίρις της Τοσκάνης. Αυτή η λουλουδένια νότα, κοινή στην οικογένεια του Dior Homme, αναμεμιγμένη με πικάντικο Τζίντζερ της Τανζανίας, δεσπόζει στη σύνθεση του Dior Homme Sport.
Η ξύλινη κατάληξη βασίζεται στον απόλυτα αρσενικό Κέδρο της Βιρτζίνια, που αποπνέει μυστήριο και δύναμη.

Το Dior Homme Sport, μια αυθεντική αρωματική υπογραφή, συνδυάζει το δυναμισμό του κίτρου με την αισθησιακή ισχύ της αρσενικής Ίριδας.
Η Ίρις απαιτεί μακρά και πολύπλοκη παραδοσιακή επεξεργασία πριν να αποκαλύψει τις λεπτές νότες της, οι οποίες είναι συγχρόνως πούδρινες, ξύλινες, γλυκές και φρουτώδεις.
Είναι μια εξαιρετική επιλογή που απαιτεί αυθεντία και χρόνο.

Αυτή η αρρενωπή Ίρις, την οποία επιλέγει ο Οίκος Dior από τις καλύτερες καλλιέργειες της Iris Pallida στην περιοχή της Φλωρεντίας, εντάσσει την οικογένεια του Dior Homme στη μεγάλη παράδοση εκλεπτυσμένων ανδρικών αρωμάτων του Dior.

Τα ριζώματα αποξηραίνονται επί τουλάχιστον τρία χρόνια, αλέθονται, αποστάζονται και μεταμορφώνονται σε μια πάστα, από την οποία εξάγεται το Absolute.

Jude Law, ο ήρωας μιας ιδανικής Γαλλικής Ριβιέρα

Στο τιμόνι του σπορ αυτοκινήτου του, ο Jude Law ενσαρκώνει το Dior Homme με τη γνωστή ένταση.
Ο φυσικός μαγνητισμός του είναι εμφανής, καθώς βυθίζεται σε μια περιπετειώδη περιπλάνηση.
Ένα ταξίδι στο Νότο για αυτόν τον ανέμελα κομψό τυχοδιώκτη.

Έχει κληρονομήσει τόσο το χαρακτηριστικό στυλ του Steve McQueen, του διάσημου Βασιλιά του Hollywood cool, όσο και την αλάνθαστη κομψότητα ενός ήρωα της δεκαετίας του 50. Τρέχει στο χείλος του γκρεμού για να συναντήσει την καλλονή που τον περιμένει, θυμίζοντας θρυλικές σκηνές από το "Κυνήγι του Κλέφτη", το αριστούργημα που γύρισε ο Hitchcock εξ ολοκλήρου στην Κυανή Ακτή.

Ο Christian Dior επεδείκνυε μοναδικό στυλ και διαχρονική κομψότητα όταν χαλάρωνε στη Γαλλική Ριβιέρα.
Συνεχίζοντας την αισθητική αναζήτησή του ακόμη και στις διακοπές του, ασκούσε την τέχνη του ταξιδιού με μια θρυλική προσοχή στις λεπτομέρειες.
Ως φανατικός της "Ταξιδιωτικής Κομψότητας", ταξίδευε πάντα άψογα ντυμένος, μαζί με κομψές, πολυτελείς βαλίτσες.

Αυτή η θρυλική Γαλλική Ριβιέρα, που παραπέμπει σε μια μυθική dolce vita, ασκεί ακαταμάχητη έλξη στον άνδρα του Dior.

Όπως ακριβώς ο Christian Dior ήθελε να φορτίζει τις μπαταρίες του μέσω της επαφής με τη μαγευτική φύση της μεσογειακής ακτής, έτσι και ο νέος άνδρας του Dior τρέφει ένα πάθος για αυτό το υπέροχο τοπίο.

Σκοπός του είναι να βρει τη μυστηριώδη καλλονή που τον περιμένει αλλά και να φτάσει στον παράδεισό του, εκεί όπου η κυανή θάλασσα και οι οργιώδεις κήποι αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις.

Ο ίδιος ο Dior λάτρευε αυτή την chic και αισθησιακή Κυανή Ακτή και την επισκεπτόταν δύο φορές το χρόνο, καθώς είχε αγοράσει το Domaine de La Colle Noire.
Είναι ένας τόπος ηδονής, χαλάρωσης και ευγένειας που σήμερα χαρακτηρίζει το Dior Homme Sport και παραπέμπει στην εκλέπτυνση των κολεξιόν "Cruise".

Το στυλ "Cruise" ήταν η κορυφαία στιγμή των κολεξιόν "Resort and Springs" του Dior από το 1948 και εξής, όπου τα chic μαγιό και τα πολύχρωμα συνολάκια ήταν άνετα και συγχρόνως κάπως τολμηρά.

Ο άνδρας του Dior υιοθετεί τον ταξιδιωτικό τρόπο ζωής που αγαπούσε ο Christian Dior και έχει κληρονομήσει αυτή την παράδοση της "ταξιδιωτικής κομψότητας", επιβεβαιώνοντας έτσι τη θρυλική ταυτότητά του.

Ένα εκσυγχρονισμένο σχέδιο

Το αεροδυναμικό μπουκάλι του Dior Homme Sport επιδεικνύει την απόλυτη διαφάνεια και κομψότητα.

Η θήκη επανασχεδιάστηκε και αναδεικνύεται με ένα διαχρονικά chic, λευκό μοτίβο με λεπτές ρίγες.

Μια επιθυμία για απλότητα μαζί με μια υποψία ρετρό είναι εμφανείς σε αυτό το άρωμα, το οποίο βεβαιώνει την αιώνια πολυτέλεια του Dior.

 

Η Road Movie

Σκηνοθετημένο από τον Αμερικανό σκηνοθέτη John Cameron Mitchell, γνωστό από το "Shortbus" (2006) και την "Απώλεια" ("Rabbit Hole") με την Nicole Kidman (2010), καθώς και από τη συμβολή του στο έπος της "Lady Dior" με πρωταγωνίστρια την Marion Cotillard, το road trip του Dior Homme Sport εισάγει ένα φρενήρη ρυθμό, ήδη από τις πρώτες σκηνές.

Η φωτογράφιση

Ο Peter Lindbergh ενορχήστρωσε για άλλη μια φορά την καμπάνια του Dior Homme Sport.

Αυτός ο ποιητής του glamour, που λατρεύεται για τις γεμάτες συναίσθημα και εκλεπτυσμένο ρεαλισμό εικόνες του, συνέλαβε τη λαμπερή ψυχή του νέου άνδρα του Dior.

Ως λάτρης του κινηματογράφου, αποτυπώνει τον Jude Law σε ένα σύμπαν γεμάτο με κινηματογραφικές αναφορές. Στο μεγαλοπρεπές ντεκόρ της Γαλλικής Ριβιέρα αναδεικνύει τη ρετρό ομορφιά αυτού του σαγηνευτικού και διαχρονικού προορισμού.

Σε αυτά τα στιγμιότυπα ο Jude Law ακτινοβολεί ένα sex appeal που βρίσκεται ανάμεσα στην αισθησιακή ένταση και το casual chic. Δείτε αυτό το μοναδικό τρόπο με τον οποίο δίνεται βάθος και δραματική ένταση σε έναν ακαταμάχητο gentleman.

Προϊόντα του οίκου Christian Dior (αντρικά και γυναικεία αρώματα, κρέμες περιποίησης και προϊόντα μακιγιάζ)  θα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

 

Το νέο αντρικό άρωμα Dior Homme Sport: Αλλαγή σκηνικού για τον Άνδρα του Dior…

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ