Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya και η Βίκυ στηρίζει τον οργανισμό Make A Wish Ελλάδος!

Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish® (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με αφορμή την 32η επέτειο της πρώτης ευχής, ενώνει τις δυνάμεις του με τα υπόλοιπα παραρτήματά του σε όλο τον κόσμο και γιορτάζει για τρίτη χρονιά την  Παγκόσμια Ημέρα Ευχής www.worldwishday.org, με στόχο να αλλάξει τη ζωή παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες σε όλο τον κόσμο.

Η Βίκυ Καγιά, πάντα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και ειδικά σε αυτά που αφορούν στα παιδιά, μέσα από το Fashion Workshop by Vicky Kaya, θα πραγματοποιήσει την ευχή της μικρής Νταϊάνας, 7 ετών, που θέλει να γίνει μοντέλο. ΄Ετσι, την Κυριακή 29 Απριλίου-Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, η Βίκυ, οι μαθητές της και όλη η ομάδα του  Fashion Workshop by Vicky Kaya, θα υποδεχτούν στις 16:00 τη μικρή Νταϊάνα και το όνειρο της θα γίνει πραγματικότητα!

Μπράβο Βίκυ!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ