Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

100 χρόνια NIVEA: Τα γιόρτασε με δόξα και τιμή!

Όποιος έχει συγγενείς στη Γερμανία σίγουρα έχει την ίδια ανάμνηση με μένα. Θυμάμαι ερχόταν ο παπούς και η γιαγιά κάθε καλοκαίρι και μέσα στις βαλίτσες είχαν και τα δωράκια μας. Για εμάς τα παιδιά, τότε, είχε σίγουρα τσίχλες orbit και καραμέλες Haribo (εντάξει μας έδιναν και γερμανικά μάρκα) και για τη μανούλα μας είχε πολλές συσκευασίες κρέμας και γαλακτώματος σώματος NIVEA!

H

Αυτή η μπλε στρογγυλή συσκευασία είναι η πλέον χαρακτηριστική με την υπέροχη πλούσια άσπρη, δροσερή και αρωματισμένη κρέμα. Η NIVEA φέτος έγινε 100 ετών και ήταν αναμενόμενο να γιορτάσει μεγαλοπρεπώς. Τί να σου πρωτοπώ; Για το τεράστιο κρουαζερόπλοιο που φιλοξένησε τους φίλους της, για τη Βίκυ Καγιά που είναι η Ελληνίδα πρέσβειρα της NIVEA Visage και ήταν κι εκείνη εκεί ή για τη super star Rihanna που αφού ένωσε τις δυνάμεις με την εταιρεία και το τραγούδι California King Bed ντύνει το τηλεοπτικό της, έδωσε μία συναυλία μέσα στο blue boat και ξεσήκωσε τους καλεσμένους; Στο πλαίσιο αυτό η NIVEA συνεργάζεται με τη Rihanna, τη star της παγκόσμιας r&b και pop μουσικής σκηνής, η οποία δανείζει τη φωνή της για την επετειακή καμπάνια της NIVEA.
Η NIVEA θα είναι ο χορηγός στη μεγάλη περιοδεία της Rihanna στη Βόρεια Αμερική αλλά και την Ευρώπη, και μέσα από διάφορες ενέργειες αλλά και τη χρήση social media, η αγαπημένη μάρκα θα έρθει πιο κοντά στο νέο κοινό, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

Άσε με, είμαι να σκάσω που το έχασα αυτό!

"Θυμόμαστε να παρακολουθούμε τις μανάδες μας να χρησιμοποιούν το μπλε κουτί πρωί και βράδυ. Θυμόμαστε τη μαλακή λευκή κρέμα που απλώναμε στο δέρμα μας μετά από το μπάνιο, ή πριν βγούμε να παίξουμε. Θυμόμαστε ότι ακόμη και οι πατεράδες μας χρησιμοποιούσαν τη NIVEA Creme ως λοσιόν για το ξύρισμα ή ως καταπραϋντικό για μετά το ξύρισμα
Αυτές οι αναμνήσεις έχουν κάνει το μπλε κουτί μέρος της οικογενειακής ζωής για ολόκληρες γενεές. Ωστόσο, υπήρχε μια εποχή όπου το μπλε κουτί δεν ήταν καθόλου μπλε.
Όταν ξεκινήσαμε τη NIVEA Creme το 1911, ήταν αρχικά συσκευασμένη σε ένα κίτρινο κουτί διακοσμημένο με πράσινες κληματίδες σε στυλ art nouveau. Το μπλε κουτί γεννήθηκε όταν αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πιο σύγχρονο σχέδιο το 1925.
Από τότε, το μπλε κουτί της NIVEA Creme, με το μοναδικό άρωμα και τη βελούδινη υφή παρέμειναν αμετάβλητα. Ίσως
γι' αυτό το όνομα NIVEA Creme αντηχεί τόσο έντονα σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Δεν παρέχει μόνο αξιόπιστη, θρεπτική φροντίδα - θυμίζει εικόνες, αρώματα και υφές που συνδέουμε με την παιδική ηλικία.
Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, το μπλε κουτί έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο επιτυχημένα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας όλων των εποχών. Αλλά το πιο σημαντικό είναι πως αποτελεί πλέον παράδοση για εκατομμύρια οικογένειες σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους ανθρώπους όμορφες αναμνήσεις για πολλά χρόνια στο μέλλον." Από το www.nivea.gr

Χρόνια

Aυτό θα είναι μόνο η αρχή, αφού το 2011 η NIVEA επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις στους καταναλωτές, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν τα τελευταία….εκατό χρόνια!
Αν θες να μάθεις περισσότερα για τον εορτασμό των 100 χρόνων NIVEA, διάβασε το άρθρο της καλής μου φίλης και γνωστής δημοσιογράφου ομορφιάς Τζούλιας Κυριλλή, που είχε την τύχη να είναι και αυτή στον πλοίο! Πάτα εδώ http://beautyblog.gr/2011/06/08/happy-100th-birthday-nivea/

Κλείνω με το υπέροχο τηλεοπτικό spot το οποίο για κάποιο λόγο μου φέρνει μία γλυκιά συγκίνηση!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook!

100 χρόνια NIVEA: Τα γιόρτασε με δόξα και τιμή!

  • Eυδοκία
    Eυδοκία 17 June 2011 at 1:52 am

    Κι εγώ έχω ανάλογη εμπειρία,αν εξαιρεσεις τις τσίχλες και καραμέλες. Η Θεία του πατέρα μου μένει στο Μόναχο και καθε καλοακαιρι τη δεκαετια του 90 που ερχόταν μας έφερνε nivea.Τι ωραία χρόνια;Κι εμε΄να με συγκινεί η διαφήμιση.Το δε τραγούδι είναι υπέροχο.χρόνια σου πολλά λοιπόν nivea!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ