Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

5 μυστικά ομορφιάς που μπορείς να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου

Η καθημερινότητά μας είναι σκληρή και μάλλον ιδιαίτερα τοξική για τον οργανισμό μας. Και για να διατηρήσεις όμορφο το έξω σου, πρέπει να διασφαλίσεις όσο καλύτερη εσωτερική ισορροπία. Έτσι, το ιδανικότερο είναι να συνδυάζεις "ρουτίνες ομορφιάς" τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Καλές οι κρέμες και τα βοθήματα ομορφιάς, αλλά χωρίς δυνατό οργανισμό, το πιο πιθανό είναι να μη δεις γρήγορα τα αποτελέσματα από το beaute σου.

Τα 5 μυστικά ομορφιάς (τα οποία τα γνωρίζουμε αλλά δεν θα ακολοθούμε) που  θα σε βοθήσουν να λάμψεις.

1. Πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου, στίψε ένα χυμό λεμονιού σε χλιαρό νερό και πιες το. Εκτός από τη δόση βιταμίνης C, ο χυμός θα σε βοηθήσει να αποτοξινώσεις το σώμα σου και να ρυθμίσεις τη λειτουργία του εντέρου. Επίσης κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι λιποδιαλυτικό!

lemon

2. Συμπεριέλαβε καθημερινά στη διατροφή σου μία μπανάνα. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα θρεπτικό  σνακ που δεν θα σε φορτώσει με θερμίδες, κόβει την αίσθηση της πείνας και έχει πλούσια διατροφική αξία. Στα plus ότι βοηθάει την καταπολέμηση του άγχους, χάρη στην τρυπτοφάνη, πρωτεϊνη που μετατρέπεται σε σεροτονίνη.

banana

3. Μία με δύο φορές την εβδομάδα εφάρμοσε στο δέρμα σου μία μάσκα ομορφιάς με αντιοξειδωτικά. Στις περισσότερες εταιρείες θα βρεις μία σύνθεση που θα εξασφαλίσει λαμπερό και σφρηγιλό δέρμα. Δική μου αγαπημένη είναι η Power Berry της Neal's Remedies, με μούρο acai, μύρτιλλο billberry, κράνια, σταφύλι και ενυδατικό έλαιο καρπών brazil nut.

power berry,αντιοξειδωτικά,μυστικά ομορφιάς

4. Mείωσε σταδιακά το τσιγάρο αν καπνίζεις  και αντικατέστησε τη χρήση του ανσασέρ με τις σκάλες (εκτός και αν πρέπει να ανέβεις στον 35ο όροφο κάποιου ουρανοξύστη!)

red_carpet_stairs2

5. Αντικατέστησε στην καθημερινότητά σου τη χρήση του μέικ απ με κάποια ενυδατική κρέμα με χρώμα. Οι περισσότερες συνθέσεις αποτελούν πολύ καλή τροφή για το δέρμα, ενισχύουν τη δομή του δέρματος και προστατεύουν επαρκώς από τον ήλιο.

dream-tintΚαλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

5 μυστικά ομορφιάς που μπορείς να ενσωματώσεις στη ρουτίνα σου

  • yannis

    Σπουδές στις Εναλλακτικές Θεραπείες στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας
    Επαγγελματικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης

    Διατηρώντας για παραπάνω από μισό αιώνα πιστά, το όραμα για ποιοτική εκπαίδευση και άμεση απορρόφηση από την αγορά εργασίας για κάθε νέο και νέα που εισέρχεται στην οικογένεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ για τις σπουδές του, το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών για τα ετήσια και ταχύρυθμα προγράμματα της Ακαδημαικής Περιόδου 2014.

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας (μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ) σου παρέχει την δυνατότητα να εξειδικευτείς στις Εναλλακτικές Θεραπείες και να σπουδάσεις Μασάζ δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες, σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια αποκτώντας παράλληλα προοπτικές για επιτυχημένη σταδιοδρομία.

    Τα μαθήματα που πρόκειται να παρακολουθήσεις είναι τα εξής: Σουηδικό Μασάζ, Νευρομυϊκό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ, Λεμφικό Μασάζ Προσώπου, Μασάζ Αυχένα – Ώμων, Μάλαξη Κυτταρίτιδας και Αδυνατίσματος, Hot Stones , Σιάτσου, Rezouvance, Reiki, Ζωνορεφλεξολογία, Ταιλανδέζικο Μασάζ, Trigger.

    Το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, επιπλέον και μέσα από μια σειρά αποκλειστικών συνεργασιών που έχει εξασφαλίσει, σου παρέχει την δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής άσκησης σε επαγγελματικούς χώρους και ινστιτούτα ομορφιάς.

    Το πρόγραμμα Εναλλακτικές Θεραπείες του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Γλυφάδας απευθύνεται :
    Σε επαγγελματίες του χώρου των εναλλακτικών θεραπειών που επιθυμούν να γίνουν ανταγωνιστικοί, σε φυσιοθεραπευτές, σε φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ, σε σπουδαστές ΙΕΚ και Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών

    Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές κάντε κλικ εδώ
    Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου Τηλ. 2109640117 – 2109606008
    www.keasxini.edu.gr
    https://www.facebook.com/KeasXiniGlyfadaHealthBeauty

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ