Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Coco Mademoiselle! Η επιστροφή...

Για τους φαν του οίκου Chanel αλλά και της Keira Knightley τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Το νέο διαφημιστικό το οίκου για το άρωμα Coco Mademoiselle μόλις γυρίστηκε και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του αρκετά σύντομα.

Η μούσα του best selling αρώματος (τα τελευταία 4 χρόνια) Keira Knightley, βρέθηκε στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων και η τόσο chic και θηλυκή εμφάνισή της δεν θα μπορούσε παρά να γίνει talk of the town.

Ντυμένη σε μια ολόσωμη μπεζ-ροζ φόρμα με ασορτί γάντια μοτοσυκλετιστή, μπότες και κράνος, όλα με την υπογραφή Chanel φυσικά, μας προϊδεάζουν αρκετά καλά για την νέα διαφημιστική καμπάνια.

Όσο για το μακιγιάζ της... χαρακτηρίζεται από τέλεια τονισμένα μήλα με αρκετά ζωηρό ρουζ, βλέμμα υπογραμμισμένο από ένα διακριτικό σκούρο περίγραμμα και χείλη βαμμένα σε φυσικές nude αποχρώσεις με μια ελαφριά ροζ απόχρωση.

 

Αψεγάδιαστα και τα μαλλιά της τα οποία είναι κοντά καρέ, όπως και στην προηγούμενη καμπάνια, με πλούσιο όγκο και έναν πολύ ελαφρύ κυματισμό.

Τα γυρίσματα έγινα στην Place de la Concorde επάνω σε μια ασορτί χρωματικά παλιά Ducati, η οποία μάλιστα συνοδευόταν και από δυο πολύ promising νεαρούς, οι οποίοι είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξουν έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στο διαφημιστικό του οίκου.

Από την Κορίνα Βρούσια για το stylewatch.gr

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Coco Mademoiselle! Η επιστροφή...

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ