Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

DEPOT® The male tools and Co. Αποκλειστικά για άντρες!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την DEPOT® The male tools and Co. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, έπεσε το μάτι μου σε κάτι υπέροχες καφέ συσκευασίες. Πρόκειται για μία σειρά προϊόντων που επανεξετάζει τις παραδοσιακές φόρμουλες των κλασσικών αγωγών ανδρικής περιποίησης, με μια μοντέρνα, εκλεπτυσμένη και τεχνολογικά προηγμένη επανερμηνεία.

depot

Σε μια μεταβαλλόμενη ανδρική αγορά, όπου πολλοί άνδρες επιστρέφουν στους πατροπαράδοτους μπαρμπέρηδες για ένα ιδιαίτερο τελετουργικό ξύρισμα, άλλοι στρέφονται στους στυλίστες για ένα πρωτοποριακό λουκ ή κούρεμα ή βρίσκουν την πλήρη προσοχή που αναζητούν στα νέου τύπου μπαρμπέρικα, που συνδυάζουν το παρελθόν με το παρόν, έρχεται η DEPOT® The male tools & Co. για να προσφέρει μια σύγχρονη, προηγμένη, αλλά και απλή προσέγγιση στην ανδρική περιποίηση.

DEPOT-image7

Πρόκειται για μία πλήρη γκάμα ανδρικών προϊόντων για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της μεταβαλλόμενης ανδρικής αγοράς, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Εξειδικευμένα, υψηλής ποιότητας προϊόντα με εξαιρετικές τιμές, ισχυρή ταυτότητα που δημιουργήθηκαν για τους απαιτητικούς καταναλωτές αλλά και επαγγελματίες της ανδρικής αγοράς.

Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν, conditioner, after shaves, κρέμες ξυρίσματος, εξειδικευμένα προϊόντα για μούσια, αιμοστατικές πέτρες για το ξύρισμα, αφρούς και κρέμες ξυρίσματος. Δες όλα τα προϊόντα εδώ!

project_3

Η DEPOT® The male tools & Co. τιμά την παράδοση την ανδρικής περιποίησης με μια προηγμένη και πλήρη αντίληψη. Τα εκλεπτυσμένα, αν και απλά, στοχευμένα προϊόντα που συνθέτουν την γκάμα, είναι μοντέρνα, άκρως απαραίτητα, βασισμένα σε παραδοσιακές φόρμουλες: αυθεντικά κλασσικά, εκσυγχρονισμένα για τον άντρα του σήμερα.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ