Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Dior, Guy Richie και Jude Law ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Σίγουρα, τα αρώματα του οίκου Dior, δεν αποτελούν έκπληξη αλλά τεράστια επιτυχία, που χαρακτηρίζεται από μεγάλη προσμονή καθώς κάθε ένα -είτε γυναικείο, είτε ανδρικό- μας ενθουσιάζει και μας ταξιδεύει με τις συγκλονιστικές νότες και μυρωδιές.

Το 2005, το Dior Homme έκανε την εμφάνισή του στη αγορά. Οι άντρες το έκαναν συνώνυμο του εαυτού τους ενώ οι γυναίκες το ερωτεύτηκαν στο πέρασμα του.
Ένα άρωμα με κλασσικό ύφος εμπλουτισμένο όμως ταυτόχρονα από σύγχρονους κώδικες!
Με σύνθεση βασισμένη στον αγριόκρινο, ο Dior Homme φέρνει την λεπτή αρωματοποιία σε ένα μοντέρνο περιβάλλον. Αποτελεί την πεμπτουσία του πνεύματος του Dior για τους άνδρες. Η απαλή κομψότητά του και η κλασσική φινέτσα του το ξεχωρίζουν από όλες τις άλλες τάσεις που κυριαρχούν στα ανδρικά αρώματα.

Από τότε, η οικογένεια μεγάλωσε με το Dior Homme Sport και με το πιο πρόσφατο Dior Homme Intense (από τα λίγα Eau De Parfum για τον άνδρα).

Dior Homme Eau De Toilette Spray Ένα άρωμα από λουλούδια και σπάνια βότανα με εθιστική τάση, μοναδικό και ξεχωριστό. Με την εξαίρετη ποιότητα των ακατέργαστων υλών το Dior Homme ακολουθεί την παράδοση των πολυτελών αρωμάτων του οίκου. Έτσι το γαλλικό φασκόμηλο, η γαλλική λεβάντα και το ιταλικό περγαμόντο έρχονται για να συνθέσουν ένα εξαιρετικής ποιότητας άρωμα.
Dior Homme Sport Το νέο άρωμα Dior Homme Sport, προσφέρει μια εξαιρετική αλχημεία, η οποία προσωποποιεί τέλεια αυτή την ακλόνητα γοητευτική επιβεβαίωση του ανδρισμού. Μία αυθεντική σύνθεση, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των αρωματικών δημιουργιών για τον άνδρα, απομακρύνεται από το κλασσικό ύφος και αποτυπώνει την τόλμη της νεότητας, με αναζωογονητική φρεσκάδα. Αρωματικές νότες από απόσταγμα δεντρολίβανου και λεβάντα, εμπλουτισμένες με σημειώσεις σικελικού κίτρου, την πληθωρικότητα του γκρέιπφρουτ και τη λεπτότητα του καρδάμου, ενισχύονται με την ένταση του κέδρου και αναμιγνύονται αρμονικά με νότες σανταλόξυλου. Η πιπερόριζα προσφέρει την κυρίαρχη πικάντικη νότα. Το αποτέλεσμα-ένα ακτινοβόλο, αρρενωπό άρωμα με την εκλεπτυσμένη ποιότητα και πολυτελή έκφραση του οίκου Dior!
Dior Homme Intense Eau De Parfum Spray Πιστός στο πνεύμα Dior, ο οίκος δημιουργεί το άρωμα Dior Homme Intense, βασισμένο σε αρωματικούς τόνους ίριδας σε συνδυασμό με ξύλινες σημειώσεις. Γεμάτο ένταση, κομψό και πολυτελές έρχεται να σημάνει τον ερχομό ενός νέου κλασσικού αρώματος. Ένα ίχνος της ίριδας, που παρουσιάζεται μέσω ενός αρωματικού ανοίγματος (φασκομηλιά, lavender), μιας κονιώδους καρδιάς (που τυλίγονται σε κακάο και κίτρο) και μιας ξύλινης βάσης (vetiver, patchouli). Ένα άρωμα που συμφιλιώνει την παράδοση με το νεωτερισμό. Μία σύγχρονη έκφραση της αρρενωπότητας, με έντονο αισθησιασμό, ιδανικό για τον σύγχρονο άνδρα.

Βασικό πρόσωπο και πρεσβευτής του αρώματος επιλέχθηκε ο γοητευτικός και sexy Jude Law, προσωπικότητα που εκφράζει ακριβώς τις αξίες του οίκου καθώς άστυ και περιπέτεια πλέκονται περίτεχνα!

Φέτος, ο Dior επιστρατεύει στο δυναμικό του, τον καταξιωμένο άγγλο σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι και του ανατέθει τη νέα ταινία για το άρωμα Dior Homme, με φόντο, το μαγευτικό και ερωτικό Παρίσι. Φυσικά, το κεντρικό πρόσωπο είναι Jude Law που επαναπροσδιορίζει το STATUS του αρώματος. Η ταινία θα προβληθεί μεθαύριο, στις 3 Σεπτέμβρη, μέσω του www.diorhommeparis.com

Μέχρι τότε, δες το trailer που έχει κυκλοφορήσει!

Dior, Guy Richie και Jude Law ενώνουν τις δυνάμεις τους!

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ