Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Frankincense Intense της Neals Yard Remedies|η κρέμα που νίκησε το χρόνο!

Frankincense Intense της Neals Yard Remedies

Η Neal’s Yard Remedies είναι μια βρετανική εταιρία με φυσική κατεύθυνση που πάντα μας δίνει προϊόντα που δεν μας απογοητεύουν. Η νέα, λοιπόν, αντιγηραντική κρέμα της, Frankincense Intense, είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για όλες εμάς που τα έχουμε βάλει με τον χρόνο και δεν θέλουμε να έρθουμε αντιμέτωπες με κανένα από τα σημάδια του.

frankincense intense,neal's yard remedies,οργανικά καλλυντικά,αντιρυτιδικές κρέμες,κρέμες προσώπου,neals yard,φυτικά καλλυντικά,galsnguys,gals and guys

Η Frankincense Intense απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Όσοι την έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα δε διστάζουν να τη συγκρίνουν με προϊόντα από την κατηγορία της επιλεκτικής και πολλές φορές να την βρίσκουν κατά πολλά ανώτερη. Πρόκειται για ένα ακόμα «μαγικό» προϊόν; Όχι, μάλλον πρόκειται για μια ακόμη έξυπνη σύνθεση της Neal’s Yard Remedies η οποία ξέρει να αναγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες του δέρματος και να βρίσκει πάντα τον τρόπο να τις καλύψει σεβόμενη πάντα τις ευαισθησίες του.

frankincense intense,neal's yard remedies,οργανικά καλλυντικά,αντιρυτιδικές κρέμες,κρέμες προσώπου,neals yard,φυτικά καλλυντικά,galsnguys,gals and guys

 

Έτσι, η Frankincense Intense εμπλουτίστηκε με:

1. οργανικό λάδι λιβανιού. Ένα συστατικό που βρίσκουμε και σε άλλα προϊόντα της εταιρίας με θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη και στην αντιμετώπιση των ρυτίδων. Πολλοί το χαρακτηρίζουν φυσικό «botox» και δεν πέφτουν καθόλου έξω.

2. βλαστοκύτταρα γαρδένιας που έχουν εκπληκτικές ανανεώτικές ιδιότητες, βοηθούν τα κύτταρα να ζήσουν περισσότερο χρόνο, δυναμώνουν την επιδερμίδα και εμποδίζουν την γρήγορη υποβάθμιση του κυττάρου.

3. μίγμα τριών πεπτιδίων που υποστηρίζει τη παραγωγή του κολλαγόνου, εμποδίζει την επιδερμίδα να χαλαρώσει και μειώνει την εντύπωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

4. μίγμα από οργανικά έλαια φυτών και αποστάγματα που θρέφουν την επιδερμίδα βαθιά διατηρώντας την λαμπερή, τονωμένη, φρέσκια και ελαστική και

5. έλαιο αργκάν που περιέχει 80% απαραίτητα λιπαρά οξέα με αυξημένη αντιοξειδωτική δράση που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις και τις ελεύθερες ρίζες.

Η Frankincense Intense έχει υπέροχο άρωμα και δημιουργεί άμεσα μια αίσθηση ευεξίας. Ίσως δεν είναι απόλυτα κατάλληλη για τις πολύ λιπαρές επιδερμίδες αλλά και αυτές μπορούν να την απολαύσουν σαν κρέμα νύκτας και να προτιμήσουν μια άλλη κρέμα ως βάση του μακιγιάζ τους.

frankincense intense,neal's yard remedies,οργανικά καλλυντικά,αντιρυτιδικές κρέμες,κρέμες προσώπου,neals yard,φυτικά καλλυντικά,galsnguys,gals and guys

Εγώ, είμαι έτοιμη να αφεθώ σε μια ακόμη εμπειρία Neal’s Yard Remedies. Το είπα και στην αρχή. Αυτή η εταιρία δε με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Πηγή: www.galsnguys.gr , από την Δώρα Μάστορα

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ