Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Η Jessica Biel αποκαλύπτει την αγαπημένη της ενυδατική κρέμα προσώπου

Η Jessica Biel είναι πανέμορφη, επιτυχημένη, sexy με υπέροχο δέρμα και γατήσια μάτια. Ποιο είναι το αγαπημένο της προϊόν όπως αποκάλυψε η ίδια;

Η αγαπημένη της κρέμα προσώπου δεν είναι άλλη από την dream tint της jane iredale. Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό Instyle "είναι το αγαπημένο μου προϊόν. Τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Όταν δεν δουλεύω, προτιμώ να μη φοράω μέικ απ, συνεπώς λίγη ενυδατική με χρώμα και λίγο μάσκαρα είναι αρκετά για τις καθημερινές μου εμφανίσεις."

dream tint,jessica biel,jane iredale,κρέμα cc,cc creams,tinted moisturisers,ενυδατική κρέμα με χρώμα,beauty paths,beautypaths

Τι ακριβώς είναι;

Η dream tint της jane iredale είναι η πρώτη CC Cream της αγοράς που δημιουργήθηκε πριν το 2008.
• Ενυδατώνει, αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα, καταπραΰνει και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.Με SPF 15 ευρέος φάσματος UVA/UVB
• Αντέχει 40 λεπτά στο νερό και είναι μη λιπαρή.
• Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των
πόρων.
ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
• διοξείδιο του τιτανίου
• νιτρίδιο του βορίου
• εκχύλισμα άλγης
Εάν ονειρεύεστε κρεμώδη κάλυψη τόσο απαλή που σχεδόν δεν φαίνεται και δεν την αισθάνεστε, αν επιθυμείτε ένα πολύ ελαφρύ primer για την βάση από ορυκτά, αν θέλετε αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία, τότε με την dream tint το όνειρό σας πραγματοποιείται!
• Τα απαλά ορυκτά μέταλλα λειαίνουν το δέρμα σας, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των πόρων.
• Το διοξείδιο τιτανίου δίνει SPF 15 και προστασία και από την ακτινοβολία UVA.
• Τα θαλάσσια λιπίδια βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας.
• Τα αντιοξειδωτικά παρέχουν ισχυρή προστασία.
• Ειδική μη λιπαρή φόρμουλα χωρίς έλαια.
Η dream tint διατίθεται σε πέντε φυσικές αποχρώσεις (light, medium light, medium, medium dark, dark), και τρεις ιδιαίτερες. Το Peach Brightener που εξουδετερώνει τις δυσχρωμίες, το Lilac Brightener που αναζωογονεί το χλωμό ή κουρασμένο πρόσωπο και εξουδετερώνει την κίτρινη απόχρωση και το αισθησιακό Warm Bronze.
• Εφαρμόστε όπως θα κάνατε και με μια ενυδατική κρέμα, με τα δάχτυλα ή με το πινέλο μας Blending Brush.
• Για τέλειο αποτέλεσμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα dream tint στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι. Με το πινέλο Blending Brush, αρχίστε από το κέντρο του μετώπου και απλώστε το προϊόν προς τα κάτω και έξω προς τους κροτάφους. Συνεχίστε στην μύτη και το πηγούνι με καθοδικές κινήσεις, κατόπιν περάστε με το πινέλο πάνω από τα μάγουλα και έξω προς τα αυτιά.
This super-absorbent tinted moisturizer not only hydrates, but creates a soft-focus effect that minimizes the look of large pores and fine lines.
• Hydrates, prevents water loss, calms skin and improves elasticity while providing water resistance to 40 minutes.
• Creates a soft-focus effect minimizing the look of pores and fine lines.
Active Ingredient: Titanium Dioxide (CI 77891) 4.5% Ingredients: Aqua/Water/Eau, Algae Extract, Sambucus Nigra (Elder Flower) Extract, Dimethicone, Jojoba Esters, Octyldodecyl, Neopentanoate, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Boron Nitride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Glyceryl Polymethacrylate, May Contain: Iron Oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499), Mica (CI 77019), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288)

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ