Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Sex And The City 2. Αντίγραψε το look των διασημότερων φιλενάδων μας!

 

Η παρέα των τεσσάρων φίλων επέστρεψε τον Μάϊο, ακόμα πιο sexy, πιο ώριμες, πιο όμορφες από ποτέ και σε μεγάλα κέφια! Και αφού έφτασαν μέχρι το Αμπου Μπάντη, γύρισαν στην πόλη τους. Εμείς επιστρέφουμε στην πόλη και αντιγράφουμε το look των φιλενάδων μας με τα star products της ιταλικής Make up κουλτούρας,Madina Milano! Aκολούθησε επιτυχώς τα beauty βήματα των πρωταγωνιστριών των Πιο hot κινηματογραφικών πλατό και λάμψε μέσα στην πόλη αποχαιρετώντας σιγά σιγά το καλοκαίρι!

Carrie

 Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δέχεται το μαγικό άγγιγμα των επαγγελματιών make up artists και φωτίζει με ένα διακριτικά ομοιόμορφο τρόπο την επιδερμίδα της. Kάντε copy paste το natural glow της στη δική σας εμφάνιση με το Madina Milano Sheer Control Oil-Free Foundation #4-05 Sandyτο οποίο απλώνεται εύκολα, έχει μεταξένια υφή που διαρκεί και λειτουργεί ως ημιδιάφανη βάση πάνω στο δέρμα ενώ πρώτα θα έχετε απλώσει σε όλο το πρόσωπο το λεπτόρρευστο και διάφανο σέρουμ λάμψης Madina Milano Solar Power Enlighten Me - Light Emulsion από την σειρά Solar Power της το οποίο χάρη στη βιταμίνη Ε και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει έχει αντιγηραντική αλλά και ultra ενυδατική δράση. Για να σμιλεύσεις τις γωνίες σου χρησιμοποίησε το Madina Milano DESERT STONE Velvety Bronzing Powder #037, βάλε έντονη μαύρη μάσκαρα και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με Madina Milano Go Gloss #609 

 Samantha

  

Η Κιμ Κατράλ δείχνει φρέσκια και λαμπερή παρά τα πρώτα -ήντα-! Για να αποκτήσεις κι εσύ τη φρέσκια, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χρησιμοποίησε το Madina Milano Absolutely Ageless Foundation #03 το οποίο προσφέρει παράλληλα και αντιγηραντική δράση. Επίσης πιστεύει πως το βάθος στο βλέμμα προσδίδει ένα ακαταμάχητο σεξαπίλ στο συνολικό look. Δημιούργησέ το με την περλέ σκιά Madina Milano Absolute Eye Shadow Perle #27 η οποία καθρεφτίζει τη λάμψη στα βλέφαρά σου και ενισχύει μια summer chic εμφάνιση στα μάτια και όχι μόνο, ενώ μπορείς να δώσεις έχτρα λάμψη 24 καρατίων στην εσωτερική γωνία των ματιών σου με το χρυσό μολύβι Madina Milano Sirena Summer Look 2010 Eye Pencil Gold . Τέλος, με το Madina Milano Beauty Belleto #033 με το υπέροχο χρυσο-μπρονζέ δώσε λάμψη στα ζυγωματικά σου, αφού έχεις περάσει το Madina Milano Beauty Belleto #04 σε όλο το μήλο για ροδαλά μαγουλάκια. 

 Miranda
 

Οι red carpet εμφανίσεις της εντυπωσιακής αλλά και comme il faut Σύνθια Νίξον θα ήταν λιγότερο glamorous χωρίς τις πλούσιες στρώσεις από μαύρη μάσκαρα η οποία επιμηκύνει κομψά τις βλεφαρίδες, τονίζει την καμπύλη τους και εγγυάται long lasting εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα βλέφαρα. Εσείς ντύστε τις δικές σας με την Madina Milano True Volume Lashes Black και φλερτάρετε με τους γύρω σας αλλά και τα φωτογραφικά φλας. 


 

Charlotte

 

  

H Κριστίν Ντέηβις θεωρεί σέξι την υγιή επιδερμίδα και ιδιαίτερα κολακευτική τη λάμψη πάνω σε αυτήν. Ανασηκώνει τα μήλα της με μια πούδρα η οποία διαχέει το φως αρμονικά σε όλο το πρόσωπό της. Επιλέξτε την πούδρα Madina Milano Tan Me UP Long Lasting Bronzing Powder #561 από την σειρά Solar Power η οποία δεσμεύει την μπρονζέ όψη στο πρόσωπο και σας συνοδεύει στις πρωινές αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις σας και τονίστε τα ζυγωματικά με τα υπέροχα ρουζ της σειράς Beauty Belletto

 

  


 

Δείτε όλο τα προϊόντα της Madina Milano στο www.beautypaths.eu 

 

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ