Το καλάθι σας είναι άδειο

5% έκπτωση για πληρωμή με κάρτα100% γνήσια προϊόνταδωρεάν μεταφορικα για αγορές άνω των 65€. Αντικαταβολή 1,90€

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Το 1ο E-SHOP* με προϊόντα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και ειδικοί στην υγεία του δέρματος και των μαλλιών

*από το 2009

Solar Power - Μακιγιάζ Με τη δύναμη του ήλιου!

Όλοι θεωρούμε πώς το ηλιοκαμμένο και μαυρισμένο δέρμα μας δείχνει πιο όμορφους και πιο σέξυ, αφού αναδεικνύει τη γοητεία μας κρύβοντας παράλληλα τις μικρο ατέλειες της επιδερμίδας.

Ποιο τυχερές οι γυναίκες, δεν χρειάζονται ώρες επικίνδυνης έκθεσης κάτω από τον καυτό ήλιο αφού με τη χρήση ειδικών καλλυντικών και μακιγιάζ, μπορεί σε 1 λεπτό να πετύχουν αυτό το πολυπόθητο Sunkissed εφέ!

Οι τερακότες και οι bronzing πούδρες είναι το μικρό μυστικό και σίγουρα ένα από τα must - have items μέσα στο νεσεσέρ μας.
Εμείς δοκιμάσαμε πρόσφατα την εκπληκτική τερακότα από τη σειρά της Madina Milano, Solar Power.

Madina Milano Solar Power Brighten Me U Madina Milano Solar Power Brighten Me Up, τιμή 25€

 

 

Madina Milano Solar Power Brighten Me Up #571 Madina Milano Solar Power Brighten Me Up #571

Μιλάμε για το star προϊόν της σειράς με τίτλο Brighten Me Up (τιμή 25€)χωρίς Ταλκ, χωρίς άρωμα και χωρίς έλαια αλλά με μοναδικά μεταλλικά στοιχεία (minerals) που όχι μόνο σέβεται αλλά περιποιείται κάθε τύπο επιδερμίδας, χαρίζοντάς της ενέργεια και λάμψη! Διατίθεται σε 3 χρώματα ανάλογα με το μαύρισμά σου.

ΥΓ: Η Madina Milano, πρωτοπόρος εταιρία make up της Ιταλίας, κατασκευάζει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της,  στο μεγαλύτερο εργοστάσιο καλλυντικών της Ευρώπης, την Intercos, όπου όλες οι μεγάλες εταιρείες της επιλεκτικής διανομής παράγουν τις δικές τους σειρές. Έτσι, η Madina Milano εξασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα, το καλύτερο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές και δημιουργεί τις τάσεις στα χρώματα και τη μόδα κάθε εποχής.  Η Madina Milano είναι το ισχυρό brand name της Ιταλικής ομορφιάς, με πολλές boutique σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Δείτε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ για ηλιοκαμμένη όψη εδώ!

Solar Power - Μακιγιάζ Με τη δύναμη του ήλιου!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ