Το καλάθι σας είναι άδειο

-10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δημιουργήστε τώρα ένα λογαριασμό χρήστη και πάρτε τον κωδικό σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Αυγούστου δεν θα γίνουν αποστολές παραγγελιών και παραλαβές από το κατάστημα λόγω αναβάθμισης συστήματος.

ds laboratories revita σαμπουάν φροντίδα μαλλιών

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Προστασία και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Το σημαντικότερο για εμάς, στο Beauty Paths©, είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ηλεκτρονικής σας ασφάλειας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς, μας βοηθούν να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνοντάς σας τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν, βελτιώνοντας την περιήγησή σας καθώς και τον τρόπο που επικοινωνούμε με εσάς. Η εταιρεία BeautyPaths© δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του. Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και τις διαδικασίες που υπάρχουν για να προστατεύονται.

Η συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία (Ν. 2472/1997), τη συναφή εθνική και κοινοτική νομοθεσία και τις σχετικές αποφάσεις και πράξεις της αρμόδιας Αρχής.

Όποτε χρησιμοποιείται ο διαδικτυακός τόπος www.beautypaths.eu, λαμβάνουμε και συλλέγουμε συγκεκριμένες πληροφορίες. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε εξαρτώνται από το τι κάνετε όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι οι παρακάτω:

1. Πληροφορίες που λαμβάνονται αυτόματα

Λαμβάνουμε και συλλέγουμε τις ακόλουθες πληροφορίες: το domain name και το όνομα του host, το πρόγραμμα πλοήγησης (browser) και λειτουργικό σύστημα, ημερομηνία και ώρα που επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο και τη διεύθυνση IP από όπου έχετε συνδεθεί. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται για την καλύτερη διαχείριση της ιστοσελίδας, για ανάλυση τάσεων και για δημογραφικές πληροφορίες.

2. Πληροφορίες μέσω Cookies

Τα «Cookies» είναι μικρά αρχεία τα οποία τοποθετούνται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο διαδικτυακό μας τόπο και μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε ως χρήστη, όποτε επισκέπτεστε το διαδικτυακό τόπο μας και εφόσον χρησιμοποιείται τον ίδιο ηλεκτρονικό υπολογιστή και το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης. Τα cookies χρησιμοποιούνται από εμάς για συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως είναι για παράδειγμα η επιλογή γλώσσας και η είσοδος στο λογαριασμό σας (login) με τη χρήση του ονόματος χρήστη (username) και του κωδικού πρόσβασής σας (password). Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα πλοήγησής σας τη ρύθμιση να σας προειδοποιεί πριν αποδεχτεί cookies ή να απενεργοποιήσετε τη ρύθμιση να δέχεται cookies. Στην τελευταία περίπτωση όμως, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένες υπηρεσίες, όπως χρήση του λογαριασμού BeautyPaths©.

3. Πληροφορίες που παρέχονται οικειοθελώς

Για να πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό τόπο μας, να δείτε τα προϊόντα μας και να διαβάσετε το περιεχόμενό μας (άρθρα, συμβουλές ομορφιάς, ωροσκόπιο κλπ), δεν χρειάζεται να παρέχετε προσωπικά σας δεδομένα. Προσωπικά δεδομένα θα σας ζητηθούν στις ακόλουθες περιπτώσεις:(α) δημιουργία λογαριασμού, (β) συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας.

(α) Δημιουργία λογαριασμού: Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο BeautyPaths©, ώστε:

  1. να υποβάλετε μία ηλεκτρονική παραγγελία
  2. να υποβάλετε μια κριτική (η λειτουργία θα είναι σύντομα διαθέσιμη). Απαραίτητη προϋπόθεση για να υποβάλετε μια κριτική για κάποιο από τα προϊόντα των BeautyPaths© είναι να διατηρείτε λογαριασμό. Αν κάποια κριτική περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, σχόλια που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη, προσωπικά στοιχεία (π.χ. αριθμό τηλεφώνου), αποτελεί αρνητική διαφήμιση, κ.α., τα BeautyPaths© διατηρούν το δικαίωμα να μην προβούν στη συγκεκριμένη δημοσίευση. Οι κριτικές και τα σχόλια των χρηστών, αποτελούν προσωπικές απόψεις και γνώμες των ίδιων των χρηστών και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις απόψεις των BeautyPaths©, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνα για οποιαδήποτε από τις απόψεις αυτές.
  3. να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς μας
  4. να λαμβάνετε το Newsletter του BeautyPaths© με χρήσιμες πληροφορίες. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Νewsletter, μπορείτε να επιλέξετε σχετικό σύνδεσμο (link) που σας δίνει αυτή τη δυνατότητα και που βρίσκεται στο email που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας, όπως και σε κάθε email με το Νewsletter του BeautyPaths©.

(β) Συμπλήρωση φόρμας παραγγελίας: Αν έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό, θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας. Τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτό το λογαριασμό θα χρησιμοποιηθούν στη συμπλήρωση της παραγγελίας κι εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε ορισμένα επιπρόσθετα στοιχεία, όπως πληροφορίες για τον τρόπο πληρωμής, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής ή διαφορετική διεύθυνση αποστολής προϊόντων (προαιρετικά), στοιχεία για την έκδοση τιμολογίου (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα, επωνυμία), όπου αυτά είναι απαραίτητα.

4. Εκκαθάριση ηλεκτρονικών συναλλαγών:

Για πληρωμή με κάρτες Visa , MasterCard και American Express συνεργαζόμαστε με την Tράπεζα Alpha Bank (Alpha Τράπεζα Πίστεως), η οποία διεκπεραιώνει την εκκαθάριση των συναλλαγών. Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα, θα μεταφερθείτε στη σελίδα της τράπεζας, όπου θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα εξής στοιχεία: αριθμός και τύπος κάρτας, ονοματεπώνυμο κατόχου (όπως αναγράφεται στην κάρτα), ημερομηνία λήξης και CVV2 (για κάρτες Visa) ή CVC2 (για κάρτες MasterCard). Αν έχετε ενταχθεί στο πρόγραμμα Verified by Visa, θα σας ζητηθεί ο κωδικός σας και το προσωπικό σας μήνυμα, ενώ για το πρόγραμμα MasterCard SecureCode θα σας ζητηθεί ο προσωπικός σας κωδικός (SecureCode).

Σημειώνεται ότι τα BeautyPaths© δεν συλλέγουν, ούτε αποθηκεύουν με οποιοδήποτε τρόπο τα στοιχεία της κάρτας σας. Η ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της Τράπεζας Alpha Bank (Alpha Τράπεζα Πίστεως) μέσω ανακατεύθυνσης (re-direction) σε ασφαλές περιβάλλον-secure server της συγκεκριμένης τράπεζας και μεταβίβαση των στοιχείων της κάρτας με κρυπτογράφηση SSL 128-bit.

Ταχυμεταφορείς (couriers): Η παράδοση των παραγγελθέντων στους πελάτες μας εκτελείται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Για αυτό το σκοπό, το BeautyPaths© προωθούν προσωπικά σας στοιχεία, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, ώστε να είναι εφικτή η παράδοση της παραγγελίας σας.

5. Σύνδεση με άλλους δικτυακούς τόπους

Όποτε επιλέξετε/πατήσετε σε συνδέσμους (links) ή σε banners στο διαδικτυακό τόπο μας, με αποτέλεσμα να μεταφερθείτε σε ιστοσελίδες τρίτων υπόκειστε στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων των τρίτων. Το BeautyPaths© δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων και τις ενέργειες τρίτων και σας προτρέπουν να διαβάζετε πάντα την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων όλων των ιστοσελίδων που επισκέπτεστε.

6. Μη εκχώρηση σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους όρους που περιλαμβάνονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν θα ενοικιάσουμε, πωλήσουμε ή προωθήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή σας. Το BeautyPaths© δεσμεύονται ότι στο διηνεκές θα συμμορφώνονται με τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, για τις προσωπικές πληροφορίες που κατέχει.

Οι πληροφορίες αυτές πρέπει:

  • Να αποκτώνται και να διαχειρίζονται νομίμως.
  • Να διαχειρίζονται μόνο για τους σκοπούς που αναγράφονται στην διαδικασία εγγραφής.
  • Να είναι επαρκείς, σχετικές και όχι υπέρμετρες με τον σκοπό για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
  • Να είναι ακριβείς και στο μέτρο του δυνατού ενημερωμένες.
  • Να κρατούνται όχι περισσότερο από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την ολοκλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουν αποκτηθεί.
  • Να κρατούνται με την δέουσα ασφάλεια.
  • Να μην μεταφέρονται σε χώρες εκτός Ε.Ε. χωρίς την ρητή συγκατάθεση του ενδιαφερομένου.

7. Συναίνεση

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου μας από μέρους σας και η υποβολή προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

×

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και τα νέα μας προϊόντα!

* υποχρεωτικά πεδία
Θέλω να ενημερώνομαι για: