Beauty Paths

Καλάθι Αγορών - 0 Προϊόντα

Το καλάθι σας είναι άδειο

-10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δημιουργήστε τώρα ένα λογαριασμό χρήστη και πάρτε τον κωδικό σας.

ds laboratories revita σαμπουάν φροντίδα μαλλιών

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Προϊόντα για την αντιμετώπιση της αντρικής και γυναικείας τριχόπτωσης – Hairloss Products

 

Ο πιο κοινός τύπος τριχόπτωσης είναι η ανδρογενετική αλωπεκία γιατί εμφανίζεται συχνότερα στους άνδρες. Οι τρίχες στους κροτάφους και την κορυφή του κεφαλιού γίνονται όλο και πιο αδύναμες, δεν μακραίνουν και τελικά πέφτουν.

Οι τρεις κυριότεροι παράγοντες είναι η πρώτον η ηλικία, δεύτερον η κληρονομική προδιάθεση και τρίτον η τεστοστερόνη, που αποτελεί τη βασική ανδρική ορμόνη. Στην περίπτωση των γυναικών, τριχόπτωση μπορεί να προκαλέσει η γυροειδής αλωπεκία, ασθένειες του θυρεοειδούς αδένα, λοιμώξεις από μύκητες στο τριχωτό της κεφαλής, κάποιο τραύμα ή χειρουργικές επεμβάσεις. Επίσης την τριχόπτωση επηρεάζει η λήψη ορισμένων φαρμάκων (π.χ. αντικαταθλιπτικά), η κακή διατροφή, κυρίως η έλλειψη σιδήρου και πρωτεϊνών και οι «κακές» δίαιτες.

H τρίχα αποτελείται κυρίως από πρωτεΐνη, γι' αυτό είναι χρήσιμο να προσθέσετε στο διαιτολόγιό σας πηγές πρωτεϊνών, όπως είναι τα πουλερικά, το ψάρι, τα όσπρια και τα τυριά. Σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών παίζουν τα πεπτίδια χαλκού, η ταυρίνη, το AMINEXIL, οι πολυφαινόλες, η βιοτίνη και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β (ιδιαίτερα οι Β5, Β6, Β9), που συμμετέχουν στη σύνθεση των αμινοξέων από τα οποία αποτελούνται το στέλεχος και ο θύλακας της τρίχας. Όλα τα παραπάνω σημαντικά συστατικά καθώς και νέα επαναστατικά μόρια όπως η ΝΑΝΟΞΙΔΙΛΗ 5%, το πεπτίδιο astressin F7 βρίσκονται στις συνθέσεις των προϊόντων της Ds Laboratories με προϊόντα κατάλληλα, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

Η πιο ενδεδειγμένη θεραπεία τριχόπτωσης είναι με προιόντα που περιέχουν μινοξιδίλη σε περιεκτικότητα 5% για τους άνδρες και έως 2% για τις γυναίκες. Πρόκειται για μια δραστική ουσία που καταπολεμά το αδυνάτισμα του θύλακα της τρίχας, μειώνει την τριχόπτωση και βοηθά στο να διατηρηθεί η ανάπτυξη των μαλλιών που ήδη υπάρχουν. Συνήθως, τα όποια αποτελέσματα θα τα δείτε μετά από 6 μήνες. Οι παρενέργειές της, είναι περιορισμένες και συνήθως περιλαμβάνουν πολύ ελαφριά συμπτώματα όπως φαγούρα στο τριχωτό.

Tα µαλλιά µας αποτελούνται από 100.000-150.000 τρίχες. Κάθε ηµέρα, οι τρίχες στο κεφάλι µας αυξάνονται περίπου 0,5 χιλιοστό, δηλαδή περίπου 1,5-2,5 εκατοστά το µήνα.

Ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών είναι ίδιος για όλους και αποτελείται από δύο στάδια. Η φυσιολογική διάρκεια ζωής µιας τρίχας είναι περίπου 1.000 ηµέρες.

Στο πρώτο στάδιο, το οποίο διαρκεί 2-6 χρόνια, οι τρίχες του κεφαλιού μακραίνουν περίπου 1,5 εκατοστό το μήνα, ενώ στο δεύτερο στάδιο, που διαρκεί 2-3 μήνες, οι τρίχες σταματούν να αναπτύσσονται και αναπαύονται. Μόλις ο κύκλος αυτός ολοκληρωθεί, οι τρίχες που βρίσκονται στην δεύτερη φάση πέφτουν μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες και αντικαθίστανται από καινούργιες. Συνεπώς, είναι φυσιολογικό να χάνουμε 50-100 τρίχες καθημερινά.

Κορυφαία προϊόντα τριχόπτωσης