Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Ανδρική περιποίηση: η νέα σειρά φροντίδας Sigma Skin

Το ανδρικό δέρμα έχει πολλές ανάγκες και δεν είναι καθόλου ντροπή για κάποιον να αγαπάει και να περιποιείται το εαυτό του. Τις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας έρχεται να καλύψει η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της Sigma Skin.

ανδρική φροντίδα,ξύρισμα,sigma skin

Η νέα σειρά περιποίησης Sigma Skin που είναι διαθέσιμη για την ελλάδα αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών Beauty Paths, απευθύνεται αποκλειστικά σε απαιτητικούς άνδρες, και στόχος της είναι να αντιμετωπίζει τα προβλήματα των μαλλιών και της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και καλλυντικά τοπικής χρήσης. Ακριβώς όπως η επιστήμη χρησιμοποιεί το ελληνικό γράμμα Σίγμα (Σ), για να δηλώσει το συνδυασμό πολλών στοιχείων σε ένα πολύ μεγαλύτερο σύνολο, έτσι και η Sigma Skin συνδυάζει πολυάριθμα, κλινικά ελεγμένα και ιδιαίτερα ενεργά συστατικά που, από κοινού, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά.

Το όνομα Sigma Skin αποτελεί επιπλέον φόρο τιμής στη διαδικασία ποιότητας Six Sigma, την οποία έχουν υιοθετήσει οι 500 εταιρείες του Fortune, για να εξαλείφουν τα ελαττώματα τα οποία προκαλούν δυσαρέσκεια στους καταναλωτές και να βελτιώνουν εν γένει την παραγωγική διαδικασία. Η διοίκηση της εταιρείας εστιάζει με πάθος σε επαληθεύσιμα στοιχεία, σχολαστικές αναλύσεις, στη μετρήσιμη βελτίωση και την ελεγχόμενη παραγωγή, για να επιτυγχάνει βέλτιστα αποτελέσματα όσον αφορά στην ανάπτυξη των μαλλιών και την καθαρότητα τη επιδερμίδας. Αυτή η προσήλωση στην ακρίβεια σημαίνει ότι η ανάπτυξη των προϊόντων βασίζεται σε ποσοτικοποιήσιμα αποτελέσματα και όχι σε εικασίες ή υποθέσεις, και χρησιμοποιεί συστατικά αποδεδειγμένης δράσης, χωρίς να λαμβάνει υπόψη το κόστος. Έτσι, τα μαλλιά και η επιδερμίδα σας θα δείχνουν και θα είναι πάντα στην καλύτερη φόρμα.

Η σειρά αποτελείται από εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα τόσο για ξύρισμα, την περιποίηση της επιδερμίδας και την περιποίηση του σώματος και μαλλιών με το πρώτο styling gel κατά της τριχόπτωσης

Αναλυτικά η σειρά Sigma Skin περιλαμβάνει:

Πρόσωπο: Sigma Skin Anti-Aging Natural Facial Cleanser, Sigma Skin Volcanic Ash Purifying Cleanser, Sigma Skin Oil Free Sun Protection Daily Moisturiser SPF29, Sigma Skin Pale Sulfonated Shale Oil Anti-Acne Gel, Sigma Skin Broad Spectrum Facial Anti-Ageing Treatment (Ορός Ημέρας),Sigma Skin Broad Spectrum Facial Anti-Ageing Treatment Night Cream (Κρέμα νύχτας), Sigma Skin Sigma Skin Broad Spectrum Anti-Ageing Eye Serum(για άνδρες και γυναίκες)

Ξύρισμα: Sigma Skin Advanced Shaving Cream, Sigma Skin Hair Growth Suppressing Aftershave Cream (με επαναστατική σύνθεση που μειώνει τόσο το μήκος, όσο και την πυκνότητα των γενιών, ενυδατώνοντας παράλληλα την επιδερμίδα.)

Σώμα: Sigma Skin Abdominal Skin Toning Cream κρέμα μείωσης τοπικού πάχους, Sigma Skin Moisturizing Body Lotion

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ