Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Δυναμική αντιγήρανση για ώριμα δέρματα με Environ C-Quence

Τα ώριμα δέρματα έχουν μεγαλύτερες ανάγκες περιποίησης καθώς η συσσωρευμένη φωτογήρανση, η εμμηνόπαυση και η επιβράδυνση του ρυθμού ανανέωσης της επιδερμίδας, κάνουν πιο εμφανή τα σημάδια γήρανσης.ώριμα δέρματα,ανάπλαση ώριμου δέρματος,βιταμίνες δέρμα,environ,cquence,beautypaths,αντιοξειδωτικά

Συνεπώς αναζητούμε ιδανικά, καλλυντικές συνθέσεις με πιο δραστικά συστατικά, μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνες A, C και E και σαφώς πεπτίδια αντιγήρανσης και ορούς με υαλουρονικό οξύ.

O προκαθαρισμός με ειδικό λάδι προκαθαρισμού, ο επιμελής καθαρισμός και η τόνωση είναι εξίσου απαραίτητα ώστε τα ώριμα δέρματα να απαλλαγούν από κάθε ίχνος ρύπου και να μπορέσουν να απορροφήσουν τα προϊόντα περιποίησης καλύτερα.

Σειρά αναδόμησης προσώπου C-Quence Ionzyme της Environ

Η Βασική σειρά για ώριμα δέρματα, C-Quence Ionzyme® της Environ Skin Care αποτελεί την premium κι εξειδικευμένη σειρά με βιταμίνες A, C και αντιοξειδωτικά κι έχει τελειοποιηθεί επιστημονικά μετά από μακροχρόνια έρευνα. Διεισδύοντας απ’ έξω προς τα μέσα, τα αποτελεσματικά ενεργά συστατικά της αποκαθιστούν τη φυσική αρμονία και δημιουργούν την εμφάνιση ενός νεανικού δέρματος.

Όπως και η σειρά AVST της Environ έτσι κι η C-Quence Ionzyme® λειτουργεί σε αυξανόμενα στάδια ισχύος των βιταμινών, προκειμένου το δέρμα να συνηθίσει την καθαρή και υψηλά δραστική μορφή τους και να παρέχει στο δέρμα τα καλύτερα αντιγηραντικά οφέλη και αποτελέσματα που πολύ άμεσα γίνονται εμφανή.

Αναζήτησε τη σειρά αναδόμησης προσώπου για ώριμα δέρματα, C-Quence Ionzyme της Environ στο www.beautypaths.eu/environ/cquence

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ