Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Αντιγηραντικές Κρέμες Ειδικές Για Την Περίοδο Της Εμμηνόπαυσης

Αντιγηραντικές Κρέμες Ειδικές Για Την Περίοδο Της Εμμηνόπαυσης

Αντιγηραντικές Κρέμες Ειδικές Για Την Περίοδο Της Εμμηνόπαυσης Αντιγηραντικές Κρέμες Ειδικές Για Την Περίοδο Της Εμμηνόπαυσης

Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση συχνά παρατηρούν δραματικές αλλαγές στο δέρμα τους. Τα επίπεδα οιστρογόνων μειώνονται, αλλά παίζουν κρίσιμο ρόλο σε πολλές λειτουργίες του δέρματος, όπως η παραγωγή κολλαγόνου. Μελέτες δείχνουν ότι το γυναικείο δέρμα χάνει περίπου το 30% του κολλαγόνου του κατά τα πρώτα πέντε χρόνια της εμμηνόπαυσης. Μαζί με την επιταχυνόμενη γήρανση του δέρματος, είναι σύνηθες το δέρμα να γίνεται πολύ ξηρό και ευαίσθητο μεε αίσθημα φαγούρας και τραβήγματος. Οι ειδικοί μας στο δέρμα έχουν επιμεληθεί μια επιλογή από φόρμουλες που οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση θα βρουν χρήσιμες για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την καταπραϋνση και ηρεμία του κοκκινισμένου δέρματος και την αντιμετώπιση αυτών των ορμονικών εξάρσεων.

Αντιγηραντικές Κρέμες Ειδικές Για Την Περίοδο Της Εμμηνόπαυσης στο beautypaths.eu. Κρέμες προσώπου για γυναίκες στην εμμηνόπαυση. Ανακαλύψτε τις καλύτερες κρέμες προσώπου για εμμηνόπαυση, που εξασφαλίζουν θρέψη και αναπληρώνουν την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ