Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Αυξητικοί παράγοντες : Νικήστε τον χρόνο και ξαναδώστε ζωή στα κύτταρά του δέρματός σας

Αυξητικοί παράγοντες : Νικήστε τον χρόνο και ξαναδώστε ζωή στα κύτταρά του δέρματός σας

Η επιστήμη μας έχει ευχάριστα νέα: χάρη στην πρωτοποριακή ανακάλυψη των αυξητικών παραγόντων, ο μηχανισμός ανάπλασης των κυττάρων επιταχύνεται με αποτελέσματα άμεσα και ορατά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

αυξητικοί παράγοντες

Μιλάμε φυσικά για τους αυξητικούς παράγοντες EGF και FGF, οι οποίοι δρουν σε κυτταρικό επίπεδο και αφυπνίζουν την κυτταρική ανανέωση επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία της γήρανσης.

Τα εύσημα ανήκουν στον Αμερικανό βιοχημικό Stanley Cohen, ο οποίος στα μέσα του 1950 ανακάλυψε τον Επιδερμικό Αυξητικό Παράγοντα (EGF) κατά τη διάρκεια μελετών του παράγοντα ανάπτυξης νεύρων ως παρενέργεια άλλων πειραμάτων. Ο EGF διεγείρει την ανάπτυξη ιστού ξεκινώντας μια πληθωρα κυτταρικών μηχανισμών. Η έρευνα αυτή του χάρισε το Βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας και Ιατρικής το 1986, το οποίο απονεμήθηκε στον Cohen από κοινού με τη Rita Levi-Montalcini (για την ανακάλυψή της όσον αφορά τον νευρικό αυξητικό παράγοντα).

Lanbelle_EGF-+-FGF-AMPULE-2

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας (EGF) είναι ένας παράγοντας ανάπτυξης που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της ανάπτυξης, τον πολλαπλασιασμό και τον διαχωρισμο των κυττάρων. Ο ανθρώπινος παράγοντας EGF είναι μια πρωτεΐνη 6045- Da με 53 αμινοξικά κατάλοιπα και 3 ενδομοριακούς δισουλφιδικούς δεσμούς. Ο EGF δρα προσκολλούμενος με υψηλή χημικη συγγένεια στον επιδερμικό υποδοχέα αυξητικού παράγοντα (EGFR) στην κυτταρική επιφάνεια και διεγείροντας την εγγενή δραστηριότητα της κινάσης πρωτεΐνης-τυροσίνης του υποδοχέα.

αυξητικοί παράγοντες

Η δραστηριότητα κινάσης τυροσίνης με τη σειρά της ξεκινά μια αλληλουχία μεταγωγής σήματος η οποία έχει ως αποτέλεσμα μια πληθώρα βιοχημικών αλλαγών μέσα στο κύτταρο - αύξηση των επιπέδων ενδοκυτταρικού ασβεστίου, αυξημένη γλυκόλυση και πρωτεϊνική σύνθεση, καθώς και αυξήσεις στην έκφραση ορισμένων γονιδίων συμπεριλαμβανομένου του γονιδίου για τον παράγοντα EGFR - που τελικά οδηγούν στη σύνθεση του DNA και του κυτταρικού πολλαπλασιασμού.

Οι Αυξητικοί Παράγοντες των Ινοβλαστών (FGF) είναι ένα σύνολο πρωτεϊνών κυτταρικής σηματοδότησης που εμπλέκονται σε μια πληθωρα διεργασιών, κυρίως ως βασικα στοιχεία για τη φυσιολογική ανάπτυξη. Οποιεσδήποτε ανωμαλίες στη λειτουργία τους οδηγούν σε μια σειρά αναπτυξιακών προβλημάτων. Αυτοί οι αυξητικοί παράγοντες λειτουργούν γενικά ως συστημικά ή τοπικά κυκλοφορούντα μόρια εξωκυτταρικής προέλευσης που ενεργοποιούν τους υποδοχείς κυτταρικής επιφάνειας. Μια χαρακτηριστική ιδιότητα των FGF είναι ότι προσκολλούνται στην ηπαρίνη και τη θειική ηπαράνη, κι έτσι ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται απομονωμένοι στον εξωκυτταρικό χώρο των ιστών που περιέχει πρωτεογλυκάνες θειικής ηπαράνης και απελευθερώνονται τοπικά μετά από τραυματισμό ή αναδιαμόρφωση ιστού.

Επιδερμικός Αυξητικός Παράγοντας EGF

ΟΦΕΛΗ: Αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, επούλωση τραύματος

Επιδρασεις στο δέρμα

1: Διέγερση του πολλαπλασιασμού και της επιβίωσης των κερατινοκυττάρων

2: Διέγερση παραγωγής εξωκυτταρικού χώρου( ECM)

3: Διέγερση του πολλαπλασιασμού των ινοβλαστών και της σύνθεσης κολλαγόνου

 

Άλλες επιδράσεις του αυξητικού παράγοντα EGF

1. Διέγερση του πολλαπλασιασμού των κερατινοκυττάρων και των ινοβλαστών

2. Διέγερση σύνθεσης κολλαγόνου από ινοβλάστες

3. Διέγερση διαφόρων εκκρίσεων GF (αυξητικοί παράγοντες) για την επούλωση των τραυμάτων

4. Διέγερση της παραγωγής μορίων εξωκυτταρικού χώρου (ECM), όπως η φιμπρονεκτίνη και η λαμινίνη

5. Αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος και αντιγηραντική δράση

αυξητικοί-επιδερμικοί-παράγοντες

Αυξητικός Παράγοντας των Ινοβλαστών FGF

ΟΦΕΛΗ: Αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση, επούλωση τραυμάτων, μποδίζει την απώλεια των μαλλιών και ευνοεί την ανάπτυξη νέων,

Επιδράσεις στο δέρμα

1: Διέγερση της σύνθεσης ινοβλαστών και κολλαγόνου

2: Πολλαπλασιασμός της επιδερμικής κυτταρικής ανάπτυξης ειδικά στην επούλωση των τραυμάτων

3: Διέγερση της παραγωγής ελαστίνης, φιμπρονεκτίνης και άλλων ECM για μείωση των ρυτίδων

4: Προστασία από την απώλεια μαλλιών και αναγέννηση των τραυματισμένων νεύρων

Άλλες επιδράσεις του αυξητικού παράγοντα FGF

1. Διέγερση του πολλαπλασιασμού των επιδερμικών κυττάρων

2. Διέγερση σύνθεσης κολλαγόνου και ECM από ινοβλάστες

3. Αντιρυτιδική δράση λόγω παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης

4. Έκκριση παραγόντων αύξησης στη διαδικασία επούλωσης τραυμάτων

5. Αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος και αντιγηραντική δράση

Θέλετε να ξανακερδίσετε τη χαμένη νεανική λάμψη στο πρόσωπό σας; Η κορεάτικη εταιρεία καλλυντικών Lanbelle έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό συνδυασμό για τη νεότητα της επιδερμίδας. Αυξητικοί παράγοντες από των αυξητικών παραγόντων EGF και FGF από sh-Polypeptide-1 και sh-Oligopeptide-1 με το εκχύλισμα του φυτού centella asiatica σε μια ιδιαίτερα συμπυκνωμένη μορφή που σίγουρα θα αποτελέσει εκείνο το ξεχωριστό θεραπευτικό και καλλυντικό προϊόν που αναζητάτε.

αυξητικοί παράγοντες

Δοκιμάστε τώρα το μοναδικό κορεάτικο υπερσυμπύκνωμα EGF + FGF Ampule

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ