Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Βιταμίνες για την τριχόπτωση

Οι βιταμίνες για την τριχόπτωση και την ενδυνάμωση μαλλιών έχουν γίνει σχεδόν απαραίτητες αφού η ποιότητα της διατροφής μας, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το οξειδωτικό στρες δυστυχώς, συμβάλουν αρνητικά στην ποιότητα των μαλλιών μας.

Η κορυφαία εταιρεία με προϊόντα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες για την τριχόπτωση.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Οι ταμπλέτες Revita® Anti-hair loss είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ενδυνάμωση των μαλλιών και ενίσχυση της υγείας των νυχιών.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα από τους επιστήμονες της DS Laboratories και την υπογραφή της διάσημης τριχολόγου Dr. Antonella Tosti, περιέχει μαγνήσιο και ψευδάργυρο τα οποία βοηθούν στην σύνθεση απαραίτητων πρωτεϊνών, βιοτίνη η οποία συμβάλει στην ενδυνάμωση κι ενίσχυση των μαλλιών, μαγγάνιο το οποίο προστεύει από την οξειδωτική φθορά και Biochanin A (ένα φλαβονοειδές) με διπλή δράση, το οποίο προστατεύει τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας και παράλληλα διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Τρόπος χρήσης: μία ταμπλέτα ημερησίως με δύο ποτήρια νερό.

Συστατικά:

• Minerals: Iron, Zinc and Magnesium

• Vitamins: vitamin D and Biotin

• Antioxidants: Melatonin

• Vegetal extracts: Apple extract, Soya extract

• Biochanin A: Indicated to reduce hair loss and stimulate the constant hair growth

Διαθέσιμη στο Beauty Paths!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ