Το καλάθι σας είναι άδειο

 


Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Βιταμίνες για την τριχόπτωση

Οι βιταμίνες για την τριχόπτωση και την ενδυνάμωση μαλλιών έχουν γίνει σχεδόν απαραίτητες αφού η ποιότητα της διατροφής μας, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το οξειδωτικό στρες δυστυχώς, συμβάλουν αρνητικά στην ποιότητα των μαλλιών μας.

Η κορυφαία εταιρεία με προϊόντα μαλλιών κατά της τριχόπτωσης, πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες για την τριχόπτωση.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Οι ταμπλέτες Revita® Anti-hair loss είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής το οποίο παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για ενδυνάμωση των μαλλιών και ενίσχυση της υγείας των νυχιών.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Η ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα από τους επιστήμονες της DS Laboratories και την υπογραφή της διάσημης τριχολόγου Dr. Antonella Tosti, περιέχει μαγνήσιο και ψευδάργυρο τα οποία βοηθούν στην σύνθεση απαραίτητων πρωτεϊνών, βιοτίνη η οποία συμβάλει στην ενδυνάμωση κι ενίσχυση των μαλλιών, μαγγάνιο το οποίο προστεύει από την οξειδωτική φθορά και Biochanin A (ένα φλαβονοειδές) με διπλή δράση, το οποίο προστατεύει τα θρεπτικά συστατικά της ρίζας και παράλληλα διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας.

βιταμίνες για την τριχόπτωση

Τρόπος χρήσης: μία ταμπλέτα ημερησίως με δύο ποτήρια νερό.

Συστατικά:

• Minerals: Iron, Zinc and Magnesium

• Vitamins: vitamin D and Biotin

• Antioxidants: Melatonin

• Vegetal extracts: Apple extract, Soya extract

• Biochanin A: Indicated to reduce hair loss and stimulate the constant hair growth

Διαθέσιμη στο Beauty Paths!

Αφήστε μια απάντηση