Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Διπλός καθαρισμός προσώπου για πιο καθαρό και υγιές δέρμα

Για πιο καθαρό και υγιές δέρμα, με λιγότερους πόρους και σμήγμα, η λύση είναι ο διπλός καθαρισμός προσώπου.διπλός καθαρισμός προσώπου

Πως το καταφέρνουμε; Με τον διπλό καθαρισμό προσώπου της dermalogica®! Ο μοναδικός διπλός καθαρισμός προσώπου της dermalogica® είναι η πρόταση φροντίδας του δέρματός σας βασιζόμενη σε μια τεχνική που μαθαίνεται και εκτελείται αποκλειστικά από τους επαγγελματίες ειδικούς του δέρματος και αποτελεί το μυστικό τους για ένα υγιές και πεντακάθαρο δέρμα.

Τι υπολείμματα άφησε το καθαριστικό σας;

Παρόλο που ο διπλός καθαρισμός προσώπου με τον παραδοσιακό τρόπο που χρησιμοποιείτε το καθαριστικό σας, μπορεί να αφαιρέσει μερικώς τα λιπαρά υπολείμματα από το δέρμα σας, μόνο ο διπλός καθαρισμός της dermalogica® που ξεκινά με το PreCleanse μπορεί να διεισδύσει αποτελεσματικά στους λιπαρούς ρύπους και να τους αφαιρέσει ολοκληρωτικά, διασφαλίζοντας εν τω βάθει και επαγγελματικό επίπεδο καθαρισμού.

διπλός καθαρισμός προσώπου

Μετά το PreCleanse, είναι απαραίτητο το καθαριστικό της dermalogica®;

Ναι! Το PreCleanse διαλύει και απομακρύνει τους λιπαρούς ρύπους που φράζουν τους πόρους του δέρματος. Αυτό επιτρέπει στο καθαριστικό dermalogica® να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά για επαγγελματικά αποτελέσματα διπλού καθαρισμού. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο σχετικά με το πώς λειτουργεί το PreCleanse σε συνδυασμό με το καθαριστικό σας για να σας προσφέρουν το πιο καθαρό δέρμα που είχατε ποτέ.

Κάθε καθαριστικό της dermalogica® δεν περιέχει σαπούνι και διαθέτει ισορροπημένο pH ώστε να προστατεύσει το φυσικό ενυδατικό φραγμό του δέρματος. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας.

διπλός καθαρισμός προσώπου

To ισορροπημένο pH προστατεύει το φυσικό ενυδατικό φραγμό του δέρματος

Τα καθαριστικά δουλεύουν γαλακτωματοποιώντας τους ρύπους και τη λιπαρότητα που συγκεντρώνονται στο δέρμα μας. Παρόλο που αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για την υγεία του δέρματος, η χρήση καθαριστικών με βάση το σαπούνι, μπορεί να ερεθίσει τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος και να ανεβάσει το επίπεδο του pH.

Σε κλίμακα από 1-14, το ουδέτερο pH είναι 7. Το φυσιολογικό pH του δέρματος είναι μεταξύ 4 με 5 (όξινο). Η πλειονότητα των σαπουνιών περιέχουν αλισίβα ή υδροξείδιο του καλίου: αλκαλικά συστατικά που μπορεί να οδηγήσουν στην αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή να φτάσει μέχρι και 14 στην κλίμακα του pH. Η χρήση σαπουνιών με υψηλή αλκαλικότητα μπορεί να οδηγήσουν το δέρμα από όξινη σε αλκαλική κατάσταση και να αφαιρέσουν τα φυσικά λιπίδια που το προστατεύουν. Σε αυτό οφείλεται η αίσθηση τραβήγματος που μπορεί να αισθανθείτε μετά τον καθαρισμό με σαπούνι. Παρόλο που μπορεί να ερμηνεύσετε αυτή την αίσθηση σαν «καθαριότητα», ουσιαστικά είναι το δέρμα σας που υποφέρει από την απώλεια των φυσικών προστατευτικών λιπιδίων.

διπλός καθαρισμός προσώπου

Όλα τα cleanser/ καθαριστικά της dermalogica® δεν περιέχουν σαπούνι και διαθέτουν ισορροπημένο pH για να προστατεύουν το φυσικό ενυδατικό φραγμό του δέρματος. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε την καθημερινή φροντίδα του δέρματός σας.
Aνακάλυψέ τα στο beautypaths.eu
Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ