Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Είναι όμορφη, είναι καστανή, είναι σικάτη και γοητευτική. Είναι η Κατερίνα Λέχου!

Μου άρεσε από πάντα αυτή η κοπέλα. Στην τηλεόραση, στο θέατρο, στις συνεντεύξεις της. Είναι από τα άτομα που λες ότι κάτι έχει να πει, με λόγο πάντα σοβαρό, με χιούμορ και χωρίς αυτές τις ανούσιες φαμφάρες. Προσωπικά τη θεωρώ εξαιρετικά όμορφη και διαφορετική από τα συνηθισμένα.

Η Κατερίνα Λέχου, στη φωτογράφιση

Από τούδε και στο εξής, η Κατερίνα Λέχου εμπιστεύτεται την περιποίηση των λαμπερών μαλλιών στην γνωστή εταιρεία Pantene Pro-V και συγκεκριμένα στη σειρά για για ανάλαφρα μαλλιά Aqua Light ειδικά για λεπτή τρίχα και θα αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια:

«Τα βασικό χαρακτηριστικό των μαλλιών μου είναι η λεπτή τρίχα και έτσι νιώθω ότι βαραίνουν εύκολα, χάνουν τον όγκο τους, ενώ όποιο χτένισμα και αν κάνω, δε διαρκεί πολύ. Γι’ αυτό χρειάζομαι μια πραγματικά καλή σειρά περιποίησης, όπως η νέα σειρά Pantene Pro-V Aqua Light.   Με βοηθά να διαρκεί ο όγκος τους, να είναι ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Γι' αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ».

Η σειρά Pantene Pro-V Aqua Light

Για την Κατερίνα Λέχου:  « τα όμορφα μαλλιά πρέπει  είναι απαλά, λαμπερά, υγιή, γεμάτα ζωντάνια. Να κινούνται, να είναι ανάλαφρα, να μην είναι στυλιζαρισμένα σε κάθε κίνηση. Ευτυχώς, η σειρά Pantene Pro-V Aqua Light περιποιείται τα μαλλιά μου όπως προϊόντα 5πλάσιας τιμής,  χωρίς να τα βαραίνει».

Σκοπός του Pantene Pro-V είναι να χαρίσει στις γυναίκες μαλλιά με υγιή εμφάνιση που διαρκεί. Με τη νέα εξειδικευμένη σειρά για λεπτή τρίχα, το Pantene Pro-V ορίζει ένα νέο χρυσό κανόνα στην περιποίηση των μαλλιών. Οι γυναίκες έχουν πλέον τη δυνατότητα, επιλέγοντας την κατάλληλη περιποίηση, με βάση τις δικές τους εξατομικευμένες ανάγκες, να απολαμβάνουν όμορφα, λαμπερά μαλλιά που τις γεμίζουν αυτοπεποίθηση, κάθε μέρα.

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ