Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Εφηβική ακμή - Αντιμετώπιση και λύσεις

Δραστικά προϊόντα για το νεανικό δέρμα με τάση για εφηβική ακμή .

Είναι γνωστό ότι στα μάτια των εφήβων πολλά ζητήματα συνήθως μεγαλοποιούνται και θεωρούνται υψίστης σημασίας. Μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθει ένας έφηβος που πάσχει από εφηβική ακμή; Επειδή πρόκειται για αισθητικό πρόβλημα, για τα περισσότερα νεαρά άτομα είναι σοβαρός παράγοντας ψυχολογικής πίεσης και χαμηλής αυτοεκτίμησης. Είναι επίσης σύνηθες οι έφηβοι να «πειράζουν» συνέχεια τα σπυράκια τους και να χρησιμοποιούν λανθασμένους τρόπους με σκοπό να καλύψουν τα σημεία που πάσχουν από ακμή.

Τα προβλήματα της εφηβικής ακμής παρουσιάζονται σχεδόν στο 80% των εφήβων. Το πρόσωπο και μερικές φορές η πλάτη γίνονται πιο λιπαρά και φράζουν οι πόροι της επιδερμίδας. Η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης αφορά τις ηλικίες από 12 ως 18 ετών.

Η εβηφική ακμή παρουσιάζεται με τους ακόλουθους τύπους:

  • Η φαγεσωρική, η οποία είναι σχετικά ήπια και χαρακτηρίζεται από κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες (λευκά και μαύρα στίγματα αντίστοιχα).
  • Η βλατιδοφλυκταινώδης, που είναι αρκετά επιθετική φλεγμονώδης μορφή.
  • Η οζιδιακή και κυστική ακμή, που συνήθως έχει χρόνιο χαρακτήρα και ανθεκτικότητα στις διάφορες θεραπείες.

Η ακμή μπορεί να επιδεινωθεί από το stress, από ορμονικούς παράγοντες ή κατά την έμμηνο ρύση. Ο ήλιος σε μικρές δόσεις είναι ευεργετικός αφού έχει αντιφλεγμονώδη δράση, αυτό όμως λειτούργει θετικά μόνο προσωρινά, αφού η παρατεταμένη ηλιακή ακτινοβολία ερεθίζει τους αδένες προκαλώντας την παραγωγή περισσότερων λιπαρών εκκρίσεων.

Η αποτελεσματική αντιμετώπισή της ξεκινά πρωτίστως με τη φροντίδα: σωστή υγιεινή του δέρματος και χρήση των κατάλληλων προϊόντων. Η καινούρια τεχνολογία σας δίνει την επιλογή προϊόντων με συστατικά που όχι μόνο θεραπεύουν αλλά και περιποιούνται απαλά το δέρμα. Προτιμήστε όσα δεν περιέχουν τεχνητά χρώματα και αρώματα και ξεκινήστε χρησιμοποιώντας σκευάσματα που θα καθαρίσουν το δέρμα σε βάθος απελευθερώνοντας τους πόρους από το υπερβολικό σμήγμα. Εφαρμόστε κρέμες για τον έλεγχο της λιπαρότητας και τη μείωση της φλεγμονής, εμπλουτισμένες με βιταμίνη Α και εκχυλίσματα που θα το δροσίσουν και θα το τονώσουν χωρίς να το ξεραίνουν.

εφηβική ακμή

Τα προϊόντα clear start™ της Dermalogica έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δίνουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται το εφηβικό δέρμα με ακμή.

 Η σειρά clear start™ σχεδιάστηκε από ειδικούς που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος της dermalogica®, η οποία άλλαξε τον τρόπο φροντίδας του δέρματος για περισσότερα από 27 χρόνια. Κίνητρο για τη δημιουργία της σειράς clear start™ από την ιδρύτρια της dermalogica® Jane Wurwand, υπήρξε ο χρόνος που μπήκε στην εφηβεία η κόρη της, καθώς γενικότερα έως τότε δεν είχαν παρασκευαστεί τα κατάλληλα προϊόντα με πραγματικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της ακμής των εφήβων ούτε επίσης υπήρχε κι η κατάλληλη εκπαίδευση των εφήβων για τον τρόπο χρήσης τους. Εξίσου σημαντικό επίσης, είναι το γεγονός πως μια ομάδα εφήβων και νέων ενήλικων, κατά τη διάρκεια των σταδίων δημιουργίας της σειράς, βοήθησε στις αποφάσεις σχετικά με την ονομασία, την εξωτερική και εσωτερική συσκευασία, αλλά και δοκίμασε τα προϊόντα για να ανακαλύψουμε ποια είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα και ποια όχι.

εφηβική ακμή

Επιλογές προϊόντων για την αντιμετώπιση της ακμής των εφήβων σίγουρα υπάρχουν πολλές, αλλά δεν είναι απαραίτητα κι οι κατάλληλες. Συνήθως τα προϊόντα αυτά περιέχουν σκληρά και φθηνά συστατικά προκειμένου να αφαιρέσουν την λιπαρότητα από το δέρμα, με τεχνητά αρώματα και χρώματα, παράγοντες που προκαλούν όμως περισσότερα προβλήματα κι ερεθισμούς από αυτά που ίσως είχε το δέρμα αρχικά!

 Γνωρίστε τη σειρά Clean Start στο beautypaths.eu/Dermalogica/Cleanstart

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ