Το καλάθι σας είναι άδειο

5% εκπτωση καλλυντικά με κάρτα100% γνήσια καλλυντικα

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. 

Ιδανικό λαμπερό δέρμα! Κοκκινίλες, σημάδια από ακμή, σημάδια από τον ήλιο και σκούρες κηλίδες;

Τώρα μπορείτε να αποκαταστήσετε τον θαμπό, ανομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας σαςμε τη νεα Skin Illuminanating Moisturizer με Hentowhite (ένα παράγωγο της ρεζορκινόλης εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα) το οποίο έχει εξαιρετική και απόλυτα ασφαλή δράση στην μείωση των καφέ κηλίδων καθώς αναστέλει τη δράση της του ενζύμου τυροσινάση.

Επιπλέον, η σύσταση περιέχει το ενυδατικό συμπλεγμα diffuporine (Εξαπεπτίδιο από φυσικά αμινοξέα, το οποίο υποβοηθά στην καλύτερη ροή της υγρασίας μέσα στην επιδερμίδα), βιταμίνη C (ια λάμψη, λείανση, αναζωογόνηση και αντιγήρανση συνολική), λάδι αργκάν, εκχύλισμα Ginzeng και Ιαματικό νερό (Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, καταπραύνει την επιδερμίδα και έχει αντιρυτιδική δράση.)

Γνωρίστε την στο www.beautypaths.eu/Hentowhite

Η WIN Skincare είναι μια ευρωπαϊκή εταιρεία με έδρα στην Πορτογαλία, που ασχολείται με την έρευνα, τη δημιουργία και το εμπόριο καλλυντικών προιόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό να διασφαλιστεί η υγεία και η νεότητα του δέρματος, που είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας.
Η εταιρεία έχει το δικό της εργαστήριο πιστοποίησης (Good Manufacturing Practices) και εδώ και 40 χρόνια δημιουργεί καλλυντικά προιόντα, που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρόσωπο, το σώμα και το μυαλό, ως το αποτέλεσμα της πλέον προηγμένης επιστημονικής έρευνας.
Πρόσφατα, τα προϊόντα της μάρκας εμπλουτίστηκαν με ιαματικό νερό, το οποίο έχει αποδεδειγμένα οφέλη στην αναζωογόνηση του δέρματος.
Στα εργαστήρια Win Skincare Laboratories: Δεν κάνουν δοκιμές σε ζώα, δεν χρησιμοποιούν Parabens, Mineral Oils και σιλικόνες.

Ιδανικό λαμπερό δέρμα! Κοκκινίλες, σημάδια από ακμή, σημάδια από τον ήλιο και σκούρες κηλίδες;

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ