Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, διάλεξε τους συμμάχους σου!

Λίγο πριν φορέσεις το καινούριο σου μπικίνι και ετοιμαστείς για τις πρώτες βουτιές και τις βόλτες στην παραλία, το τελευταίο που θέλεις να σε απασχολεί είναι η κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Αντιμετώπισέ τη λοιπόν δραστικά με τα αποτελεσματικότερα προϊόντα της αγοράς αλλά και χρήσιμα tips.

κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος

Απολέπιση, η απαραίτητη

Ο στόχος είναι τα προϊόντα ενάντια στην κυτταρίτιδα που θα χρησιμοποιήσουμε, να εισχωρήσουν όσο γίνεται πιο βαθιά στο δέρμα ώστε να είναι αποτελεσματικά. Για να το πετύχουμε είναι απαραίτητο να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα με ένα scrub σώματος.  Φροντίστε να χρησιμοποιείτε κάποιο με δραστικά συστατικά που επιπλέον θα αυξήσει τοπικά την μικροκυκροφορία, θα προσφέρει ενυδάτωση και θα λειάνει την επιφάνεια του δέρματος.

Μασάζ, το αποτελεσματικό

Ακόμη κι αν δεν απευθυνθείτε στους ειδικούς που πραγματικά προσφέρουν αποτελεσματική  λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας τόσο με το λεμφικό μασάζ όσο και με το έντονο χειρονακτικό μασάζ,  μπορείτε και μόνες σας να κάνετε δουλειά! Πώς; Είτε με τις συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι ειδικές για μασάζ στο σπίτι, είτε χρησιμοποιώντας ειδικό λάδι ενάντια στην κυτταρίτιδα κάνοντας ανοδικές κυκλικές κινήσεις και επιμένοντας στις προβληματικές περιοχές. Και στις δύο περιπτώσεις, στόχος είναι η καλή αιμάτωση της πάσχουσας περιοχής και η τόνωση της κυκλοφορίας.

Εντατική φροντίδα πρωί και βράδυ

Όλες γνωρίζουμε ότι για να είναι αποτελεσματικά τα προϊόντα ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιούμε σχεδόν όλο το χρόνο. Ακόμη όμως κι αν το αμελήσαμε, μπορούμε έστω και τώρα να βελτιώσουμε την εικόνα της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας τα εντατικά πρωί και βράδυ, μετά το ντους.  Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν με την υφή που σας ευχαριστεί και ξεκινήστε αμέσως!

Βοήθεια εκ των έσω

Είναι αλήθεια, η μείωση της κυτταρίτιδας έχει άμεση σχέση με τη  σωστή  διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πριν βιαστείτε να υιοθετήσετε μια αυστηρή και ίσως επικίνδυνη δίαιτα μέχρι το καλοκαίρι, καλύτερα να ακολουθήσετε μερικά πιο εύκολα και αποτελεσματικά tips:

- Αποφύγετε εντελώς τη ζάχαρη καθώς και τις τροφές που την περιέχουν σε μεγάλη ποσότητα. Θα δείτε άμεσα τη διαφορά χωρίς να πεινάσετε!
- Περιορίστε όσο μπορείτε το αλάτι και τις επεξεργασμένες τροφές που προκαλούν κατακράτηση υγρών.
- Πίνετε άφθονο νερό για να αποβάλετε  τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.
- Ξεχάστε το ασανσέρ και προτιμήστε τις σκάλες. Τα πόδια σας γραμμώσουν χωρίς να το καταλάβετε!

Δες τα αγαπημένα μου προϊόντα ενάντια στην κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος στο www.beautypaths.eu

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ