Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Νέος αντιγηραντικός ορός για θεαματικά αποτελέσματα χωρίς ακραίες λύσεις!

Olay regenerist 3 point Super Serum

Πριν δύο περίπου χρόνια έκανε την εμφάνισή της η κρέμα "Θαύμα" όπως χαρακτηρίστηκε από τις Αμερικανίδες. Για την απόκτησή της, δημιουργήθηκαν τεράστιες λίστες αναμονής στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι ελληνίδες καταναλώτριες τη λάτρεψαν. Τόλμησε να συγκριθεί με τις ακριβότερες κρέμες της επιλεκτικής και να ξεπεράσει σε ενυδάτωση ακόμα και αυτές που κοστίζουν 250€.
Η Olay Regenerist κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων χάρη στο σύμπλεγμα αμινοπεπτιδίων υψηλής συγκέντρωσης βοηθά στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος για ορατά πιο νεανική επιδερμίδα. Επιπλέον, χαρίζει ορατά πιο νεανική επιδερμίδα σ' εκείνες τις περιοχές που έχουν την τάση να εμφανίζουν χαλάρωση- γύρω από τα μάτια, το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου (τις δύσκολες περιοχές που μερικά προϊόντα αγνοούν).
Σε λίγες μέρες η οικογένεια της Olay Regenerist μεγαλώνει, αφού έρχεται ένας νέος ορός που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα χωρίς ακραίες και ακριβές λύσεις! Το νέο αριστούργημα της Olay, θα γίνει ο σύμμαχός σας στην αντιγήρανση σε 3 σημεία δράσης: πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ!

Περισσότερα σε λίγες ημέρες!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες,πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

24

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ