Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Λόγω Black Friday ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.

Νέος Διαγωνισμός Max Factor: Από την πασαρέλα στο σπίτι σου! 20 τυχερές κερδίζουν από ένα νεσεσέρ με προϊόντα Max Factor

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
Μακιγιαζ 2011!
Καλό μήνα σε όλους! Πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει αισιόδοξα και με χαμόγελο; Μα φυσικά με ένα υπέροχο καλοκαιρινό διαγωνισμό!!
Για να σας φτιάξω τη διάθεση εξασφαλίσα για εσάς 20 νεσεσέρ γεμάτα με προϊόντα της Max Factor!
Τί πρέπει να κάνεις; Διάβασε το άρθρο

με τα 4 Looks που είδαμε στις μεγάλες παραρέλες και γράψε μας εδώ, με ένα σχόλιο, αυτό που σου άρεσε περισσότερο. Μετά από κλήρωση. 20 τυχερές θα κερδίσουν από ένα νεσεσέρ με τα βασικά προϊόντα (φωτογραφίες των δώρων θα δεις στο άρθρο) που προτείνει ο Γιάννης Μαρκετάκης για να αντιγράψεις κι εσύ το Look που σου αρέσει περισσότερο!
Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από τις 01-06-2011 έως και τις 08-06-2011. Όπως πάντα, βάλε το e-mail που χρησιμοποιείς πιο σωστά για να επικοινωνήσουμε μαζί σου!
Χορηγός επικοινωνίας: Diagonismos.gr: Ολοι οι διαγωνισμοι σε ενα site !
Ευχαριστούμε την MAX FACTOR για την χορηγία των δώρων!
Καλή  συνέχεια! Πάτα το κουμπί SHARE για να παίξουν και οι φίλες σου. Αν θες να ενημερώνεσαι άμεσα για όλους μας τους διαγωνισμούς κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook!

1762