Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Νέο ανοιξιάτικο Bazaar από το Κέντρο Ζωής: Ενίσχυσε κι εσύ τον έργο τους για την αντιμετώπιση του HIV!

Για την πολύ καλή μου φίλη, τη Μαρία, σας είχα γράψει σε παλιότερο post, αφού μου είχε το εμπνευσμένο "1η Δεκέμβρη:Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS – Η ζωή είναι ωραία: Ενημερώσου – Προφυλάξου – Εξετάσου!"

Η Μαρία από εθελόντρια στο  Κέντρο Ζωής, έχει πλέον πιο ενεργητικό ρόλο, σε έναν αγώνα, που εμένα τουλάχιστον με τρομάζει (λίγο πλεόν) ακόμα! Με πήρε λοιπόν προχθές να μου ευχηθεί για τα γενέθλιά μου και μου ανέφερε για το bazaar που διοργανώνουν στο κέντρο ζωής. Έτσι λοιπόν, της ζήτησα να μου στείλει το υλικό που έχουν ετοιμάσει προκειμένου, εσείς κι εγώ μαζί να ενημερωθούμε -και γιατί όχι- να περάσουμε μία βόλτα από κεί!

Έχουμε και λέμε:

Το Κέντρο Ζωής, αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο για την υποστήριξη ατόμων με HIV/AIDS,  διοργανώνει Bazaar το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2011 δίπλα στον χώρο όπου στεγάζεται, στην οδό Δραγούμη & Διοχάρους, Ιλίσια (πίσω από το Ηilton)
Ώρες λειτουργίας : 10 π.μ. -  7 μ.μ.

Στο Bazaar του  Κέντρο Ζωής θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία ειδών επώνυμων προϊόντων, θα διατίθενται εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές κόστους. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους, όπως Lakis Gavalas .LAK ,D&G, Moschino, Burberry) και πολλοί άλλοι.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Πληροφορίες: 210 72 57 617 / http://www.kentrozois.gr

Δες και το video που ετοίμασε η ομάδα για το youtube:

Καλή συνέχεια! Κάνε SHARE το bazaar να ενημερώσεις και τους-τις φίλους-φίλες σου!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ