Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Νέο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex από την Estee Lauder

Νέο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex

 Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου προϊόντα, το οποίο προσωπικά γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια. Τώρα με αποδείξεις, το δέρμα γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο, πιο λαμπερό,πιο νέο! Και είναι κατάλληλο για όλες τις εθνικότητες!

Μετά από 30 σχεδόν χρόνια αποδεδειγμένης επιτυχίας και πολλά αξιόπιστα επιστημονικά ευρήματα, τα εργαστήρια της Estee Lauder, δημιούργησαν μία σύνθεση που δεν θα πρέπει η επιδερμίδα καμίας γυναίκας να αποχωρίζεται ούτε για μία μέρα.
Χρησιμοποιείστε την επαναστατική αυτή σύνθεση κάθε βράδυ, για να συμβάλλετε στην επιδιόρθωση της εμφάνισης του δέρματος, καθώς και στην ενίσχυση της προστασίας του από τις αρνητικές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Νέα Κλινική Μελέτη 12 Μηνών σε δείγματα από όλο τον κόσμο σε πάνω από 500 γυναίκες όλων των ηλικιών και των εθνικοτήτων, αποδεικνύει ότι οι γυναίκες συνεχίζουν να έχουν δραματική μείωση σε ορατά σημάδια γήρανσης πέραν των 12 μηνών με τη χρήση του Advanced Night Repair. Αφού τα αντι-γηραντικά πλεονεκτήματα συνεχίζουν να βελτιώνονται, το δέρμα φαίνεται απαλότερο, πιο νεανικό, πιο φωτεινό και υγιές, αποδεικνύοντας έτσι γιατί οι γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο δεν θα εμπιστεύονταν το δέρμα τους σε οτιδήποτε άλλο.

Συγχρονίζει τον φυσικό μηχανισμό επιδιόρθωσης:
η αποκλειστική, νέα τεχνολογία Chronolux™ η οποία ενισχύει το φυσικό συγχρονισμό της διαδικασίας επιδιόρθωσης του δέρματος, ώστε αυτή να επιτυγχάνεται στο σωστό χρόνο.
Συμβάλλει στην αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται από το περιβάλλον:
Με καθημερινή χρήση, τα περισσότερα σημάδια γήρανσης περιορίζονται εντυπωσιακά. Η προηγμένη αυτή σύνθεση συμβάλλει στη συνεχή επιδιορθωτική αντιμετώπιση της φθοράς, που έχει προκληθεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Πρόληψη: Εξουδετερώνει έως και 90%* (*εργαστηριακές δοκιμές) των ελεύθερων ριζώνπου προέρχονται από το περιβάλλον προτού προλάβουν να προκαλέσουν φθορά στο δέρμα και στο DNA του – κι έτσι η προς επιδιόρθωση φθορά είναι λιγότερη.
Ενυδάτωση: Το αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας Υαλουρονικό Οξύ δεσμεύει την υγρασία μέσα στην επιδερμίδα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για επιδιόρθωση.

Η

Προϊόντα της Estee Lauder θα βρείς στο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.euσε σταθερά χαμηλότερες τιμές!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

3

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ