Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Λόγω Black Friday ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.

Νεανικό δέρμα και όμορφη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία!

Από την αρχαιότητα έως σήμερα, οι γυναίκες (όσο περνούν τα χρόνια και οι άνδρες) επιθυμούν την αιώνια νεότητα, τo νεανικό δέρμα και την αψεγάδιαστη, πορσελάνινη επιδερμίδα. Η Βασίλισσα το Σαβά και η Κλεοπάτρα μας κληροδότησαν τα μυστικά ομορφιά τους, ενώ πιο σύγχρονες γυναίκες όπως η Estee Lauder, η Coco Chanel αλλά και η Jane Iredale θα μείνουν στην ιστορία της σύγχρονης  βιομηχανίας της ομορφιάς.

Πώς όμως μπορεί μία γυναίκα να έχει το τέλειο ενυδατωμένο δέρμα, απαλλαγμένο από σημάδια γήρανσης και φθορές στο πέρασμα του χρόνου;
Η αλήθεια φίλες μου είναι μία! Σε ένα ιδανικό κόσμο και κοινωνία που η ζωή θα κυλούσε χωρίς κανένα άγχος και προβλήματα θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι η ομορφιά είναι εσωτερική και αποτυπώνεται στην έκφραση των ματιών, στην ηρεμία των κινήσεων και στο πλατύ, ζεστό χαμόγελο! Οκ...σε μια άλλη ζωή, ίσως!

Ανέκαθεν, ο άνθρωπος και κατ'επέκτασιν ο ανθρώπινος οργανισμός και φυσικά το ανθρώπινο δέρμα (που είναι το μεγαλύτερο όργανο) εκτίθεται καθημερινά στους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως στην έκθεση στον ήλιο, στη μόλυνση και φυσικά βάλλεται από το καθημερινό στρες. Αν συνυπολογίσουμε σε όλα αυτά και την κακή διατροφή, το κάπνισμα και το αλκοόλ τότε είμαστε βέβαιοι ότι η γήρανση του δέρματος μας χτυπάει καθημερινά την πόρτα.

Πώς μπρούμε όμως να έχουμε το δέρμα που θέλουμε σε κάθε ηλικία. Μην τρεφόμαστε με αυταπάτες. Θαύματα χωρίς το χεράκι του ειδικού, δεν γίνονται. Κάθε ηλικία, έχει τα χαρίσματά της και τη γοητεία της. Αυτό που όλοι θέλουμε, φαντάζομαι, είναι να έχουμε ένα νεανικό δέρμα, φρέσκο, σωστά ενυδατωμένο ώστε να μην φαίνονται οι γραμμούλες και μία ενίσχυση για όσο το δυνατόν πιο σφρηγιλό και "lifted" αποτέλεσμα.
Φυσικά ξέρουμε ότι η διατροφή παίζει τον πρώτο ρόλο. Φροντίζουμε εσωτερικά το δέρμα πίνοντας πολύ νερό, τρώγοντας φρούτα και λαχανικά και συμπληρώματα ομορφιάς που ενισχύουν τη λήψη των βιταμινών και αντιοξειδωτικών για να δουλεύει ο οργανισμός ρολόι.

Εξωτερικά όμως τί κάνουμε; Τη λύση δίνουν οι εταιρείες καλλυντικών και η επιστήμη με τις κρέμες περιποίησης!
Στα 20: Στα 20, το δέρμα είναι λείο, σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο. Η εικοσάχρονη γυναίκα δεν ανησυχεί για ρυτίδες και γραμμές. Όμορφο δέρμα στα 20 σημαίνει ομοιογενής επιδερμίδα προσώπου με ίδιο χρώμα παντού. Στα 20, η προτεραιότητα της νεαρής γυναίκας είναι η ενυδάτωση, αντιμετώπιση των σημαδιών ακμής και των ατελειών του προσώπου. Άψογος και καθημερινός καθαρισμός του προσώπου με προϊόντα μη επιθετικά για την αντιμετώπιση των στιγμάτων (και τα οποία απολυμαίνουν χωρίς να ξύνουν το δέρμα) καθώς και με προϊόντα για τη διόρθωση των ατελειών εγγυώνται στο δέρμα την τέλεια ομορφιά του.

Στα 30: Στα 30, το στρες που προκαλεί η επαγγελματική ζωή, η εγκυμοσύνη και η κόπωση πιθανόν να έχουν επιδράσει στο δέρμα. Το δέρμα όμως είναι δυνατό, καθώς στην ηλικία αυτή, διανύει ακόμη τη φάση της νεότητάς του. Σφριγηλό και χωρίς ρυτίδες, το δέρμα εξακολουθεί να ακτινοβολεί. Η διατήρηση του δέρματος στην ηλικία των 30 συνίσταται κυρίως στην αποφυγή της υπερβολικής κούρασης και κάθε είδους σκοτούρας, που μπορεί να σκληρύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στα 30, όμορφο είναι το δέρμα εκείνο που είναι χαλαρωμένο εκ των έσω, που παραμένει απαλό και χωρίς ερυθρότητα, με χαρακτηριστικά που διατηρούν την ελαστικότητά τους και χωρίς σημάδια μικρο-συσπάσεων. Από καλλυτνικής άποψης, η χρήση προϊόντων με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες A και C είναι απαραίτητες, ενώ τακτικές απολεπίσεις εγγυώνται τη λάμψη και φωτεινότητα.
Στα 40: 
Στα 40, το δέρμα είναι ακόμη σφριγηλό και το περίγραμμα του προσώπου είναι διακριτό. Κάνουν όμως την εμφάνισή τους οι πρώτες ρυτίδες στην περιοχή γύρω από τη μύτη και το στόμα καθώς και στο μέτωπο. Στα 40, όμορφο είναι το δέρμα που διατηρεί τη λάμψη του, τη λεπτότητα και τη φινέτσα του. Όμορφο είναι το δέρμα που δεν έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο. Πιο δραστικά συστατικά όπως, ρετινόλη, βιταμίνη C, πεπτίδια και προϊόντα με θαλλάσιο κολλαγόνο ενσωματώνονται στην ρουτίνα περιποίησης.. Στα 40, όμορφο είναι το δέρμα που χαίρει σεβασμού και φροντίδας, το δέρμα που παραμένει απαλό στο άγγιγμα. Το όμορφο δέρμα σε αυτή την ηλικία είναι το δέρμα της γυναίκας που χαμογελά και γελά συχνά, αποτρέποντας έτσι τις ανεπιθύμητες γραμμές και ρυτίδες. giransi-dermatos-660

Στα 50: Μεταξύ 40 και 50, το δέρμα θα υποστεί τις πλέον σημαντικές αλλαγές. Η εμμηνόπαυση ευθύνεται για τις αλλαγές αυτές. Το σώμα αλλάζει και χάνει τη σφριγηλότητά του, και το δέρμα του προσώπου ακολουθεί και αυτό την ίδια πορεία. Σημαντικοί παράγοντες στη γήρανση του προσώπου αποτελούν η απότομη πρόσληψη κιλών ή οι δίαιτες που οδηγούν σε σημαντική απώλεια βάρους. Στα 50, όμορφο είναι το δέρμα που έχει διατηρήσει την εσωτερική του δομή και εξακολουθεί να λάμπει. Οι πόροι έχουν γίνει πιο σφιγκτοί (σε αντίθεση με την ηλικία των 20 όπου και διαστέλλονται), τα μάγουλα και το μέτωπο είναι μαλακά. Ο λαιμός, που συχνά παραμελείται τόσο στον καθαρισμό όσο και στην ενυδάτωση, πρέπει να λαμβάνει τη φροντίδα και την περιποίηση που τού αξίζει. Η ρουτίνα οφείλει να είναι πιο πλούσια και πλήρης και να περιλαμβάνει πολλά αντιοξειδωτικά και προϊόντα με δράση αναπλαστική και συσφιγκτική. Οι μάσκες ανάπλασης μπαίνουν πιο έντονα στη ρουτίνα ομορφιάς μας.
 ΚΑΙ ΜΕΤΑ…Υπάρχουν και καλά νέα: μετά τα 50 η γήρανση του δέρματος επιβραδύνεται. Ανάμεσα στα 60 και τα 80, ελάχιστες σημαντικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα. Παρά το γεγονός ότι το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού έχουν χάσει τη σφριγηλότητά τους, η προστασία του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις και το στρες και η υιοθέτηση απλών καθημερινών συνηθειών περιποίησης του προσώπου μπορούν να σάς βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό και φρέσκο για το υπόλοιπο της ζωής σας.

εταιρείες καλλυντικών για νεανικό δέρμα

Expert's Choice: τα καλά νέα είναι ότι έχω ανακαλύψει μερικές από τις πιο αξιόλογες εταιρείες περιποίησης του δέρματος για κάθε ηλικία. Δείτε τις σειρές της Environ του Dr. Fernandes, την αμερικάνικη Skinetics με θαλάσσιο κολλαγόνο, πεπτίδια κ.α, την σειρά περιποίησης προσώπου της DS Laboratories και φυσικά την Neal's Yard Remedies και την εκπληκτική σειρά αντιγήρανσης με λιβάνι. Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ.

Δες όλα τα αγαπημένα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς στο www.beautypaths.eu σε σταθερά χαμηλότερες, λατρεμένες τιμές!
Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, πάτα το κουμπί SHARE από κάτω!

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ