Το καλάθι σας είναι άδειο

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Λόγω Black Friday ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης: DS Laboratories Revita® High-Performance Hair Growth Stimulating Shampoo για τη Θεραπεία τριχόπτωσης

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης;Το DS Laboratories Revita® High-Performance Hair Growth Stimulating Shampoo είναι το καλύτερο σαμπουάν!

Το Revita είναι το πιο αποτελεσματικό σαμπουάν τόνωσης της τριχοφυΐας του τριχωτού της κεφαλής και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες που διατίθεται στην αγορά και είναι το τελικό αποτέλεσμα των ερευνών  αιχμής της DS Laboratories.

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης DS Laboratories Revita High-Performance hair-growth-stimulating Shampoo

Το Revitaείναι ένας ισχυρός συνδυασμός από πολύτιμα συστατικά, ειδικά σχεδιασμένα για να διατηρούν τη ζωτικότητά στο τριχωτό της κεφαλής και να επιδρούν σε όλες τις δυσλειτουργίες των θυλάκων, ώστε να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η φόρμουλα αυτή έχει αναπτυχθεί πλήρως, χωρίς τη χρήση Lauryl θειϊκό νάτριο και θειϊκό νάτριο Laureth, που χρησιμοποιούνται συνήθως σε χαμηλού κόστους σαμπουάν, σε απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα και συνδέονται με τον ερεθισμό του δέρματος, ξηρότητα και την τριχόπτωση, παρενέργειες που οφείλονται σε επιθέσεις στον θύλακα της τρίχας.
Το σαμπουάν Revita περιλαμβάνει τα ακόλουθα συστατικά (τα καλύτερα στο είδος τους) σε υψηλές πυκνότητες, επιλεγμένα αποκλειστικά για τις ιδιότητές τους και χρησιμοποιώντας τρόπους επεξεργασίας χωρίς χημικά, για να μπορεί να διατηρηθεί στο μέγιστο η αποτελεσματικότητα της τελικής σύστασης: Caffeine, Copper Peptides, Spin Traps, Rooibos, MSM, Apple Polyphenol (procyanidin B2 and C1), Carnitine Tartrate, Ornitine, Taurine, Cysteine, Emu Oil, και Biotin.
Συνδυάζοντας το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, την ενυδάτωση, την διέγερση για την γρηγορότερη ανάπτυξη της τρίχας και την ενισχυμένη δομή που παρέχουν τα αμινοξέα, το σαμπουάν Revita είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό για την ανάπτυξη της τρίχας, και δεν υπάρχει άλλο προϊόν ισότιμό του στην αγορά.

To Revita Shampoo της Ds Laboratories είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα αποκλειστικά, από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.beautypaths.eu

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της DS Laboratories!

Καλή συνέχεια! Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες πάτα το κουμπί SHARE! Για περισσότερα νέα και πολλούς διαγωνισμούς με δώρα κάνε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook! Έχεις και twitter? Ακολούθησέ μας!

10

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ