Το καλάθι σας είναι άδειο


ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΑΝΑΤΙΜΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΕ JANE IREDALE, ENVIRON, ANP, REVITALASH από 01/02/2023  

Τα καλύτερα concealer

Ποια είναι τα καλύτερα Concealer της αγοράς;

Τι δεν αποχωρίζεται ποτέ μια γυναίκα τις ημέρες που είναι κουρασμένη και δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί παρά μόνο λίγες ώρες; Μα φυσικά το «θαυματουργό» concealer!

καλύτερα Concealer

Η βασική δουλειά του είναι να φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να δίνει λάμψη στο βλέμμα εξαφανίζοντας τους μαύρους κύκλους. Για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να βρείτε μια απόχρωση λίγο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σας.

Αυτός ο πολύτιμος σύμμαχος συνήθως έχει παχύρρευστη υφή, κυκλοφορεί όμως στο εμπόριο και σε υγρή μορφή ή ακόμα και σε στερεή. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα και για όλους τους τόνους της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, το πράσινο κονσίλερ καλύπτει τις κοκκινίλες στο πρόσωπο (οι σύγχρονες εταιρείες χρησιμοποιούν πλέον κίτρινους), ενώ το μωβ χρησιμοποιείται για να κρύψει τη θαμπή επιδερμίδα. Για τους μαύρους κύκλους και τα μάτια που δείχνουν κουρασμένα, επιλέξτε ένα προϊόν σε ροδακινί ή ανοιχτή ροζ απόχρωση. Και τα θαύματα δεν σταματούν εδώ:  το μαγικό αυτό προϊόν μπορεί να καλύψει τα σπυράκια, τις κηλίδες, καθώς και κάθε είδους ατέλεια.

καλύτερα concealer

Το κονσίλερ δεν δρα μόνο διορθωτικά. Συχνά περιέχει ένα μείγμα ευεργετικών συστατικών με βιταμίνες Α, C, Ε, πανθενόλη, λινολεϊκό οξύ και φωσφολιπίδια. Τα ενυδατικά του στοιχεία δεν αφήνουν το δέρμα να αφυδατωθεί, ενώ παράλληλα το προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου.

Στο beautypaths.eu/concealers έχουμε επιλέξει μερικά από τα καλύτερα concealer της αγοράς.

Αφήστε μια απάντηση
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ